Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 και στο Steam έπεσε άκυρο από κάρτα Citybank/Alphabank... 1
Byakuya Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Νομίζω έχει απαντηθεί σε προηγούμενα posts απλά για να το επιβεβαιώσω πριν το επιχειρήσω, άμα κάποιος καταφέρει και μου βάλει στο paypal balance μου χρήματα θα μπορέσω να πραγματοποιήσω μία αγορά που θέλω στο ebay?
leo06 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Νομίζω έχει απαντηθεί σε προηγούμενα posts απλά για να το επιβεβαιώσω πριν το επιχειρήσω, άμα κάποιος καταφέρει και μου βάλει στο paypal balance μου χρήματα θα μπορέσω να πραγματοποιήσω μία αγορά που θέλω στο ebay? ναι 1
grotenfrod Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Προσπάθεια για αγορά 5 ευρώ για το πορτοφόλι στο στημ από κάρτα Alphabank χρεωστική, στέφθηκε με αποτυχία.
kostaskontis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 μολις εκανα αγορα στο banggood 1,5 ευρω απευθειας με προπληρωμενη Πειραιως τα λεφτα φαινεται πως παρθηκαν απο την καρτα αμμεσα απο οτι ειδα στο ebanking.
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Χρυσές δουλειές το banggood παρά τα cc μήπως δεν αφορά μόνο αυτό το site αλλά γενικά ασιατικά sites;
iLLiCiT Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πληρωμή σε digitalOcean, Webtropia, Odin Μέσω απευθείας πιστωτικής Visa και Mastercard Eurobank αλλά και paypal, skrill/moneybookers σε όλους τους συνδυασμούς Τζίφος Δες καιρό που διάλεξα να κόψω την alpha
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Η fifa όμως είναι ο παγκόσμιος οργανισμός στον οποίον υπάγεται η ΕΠΟ. Το paypal είναι ιδιωτική εταιρεία. Η διαφορά είναι τεράστια. ειπα οτι ειναι μπακαλικο το παραδειγμα για να δειξω τι περιπου συμβαινει το post #939 το είδες?μην λέμε οτι θέλουμε,αν το paypal μπορεί να τραβήξει χρήματα απο την κάρτα μια χαρά θα λειτουργεί δεν ξερω τι παιζει με την American Express αλλα συντομα θα μαθουμε αν φταινε μονο οι καρτες ή φταιει και το PP. (και αν δεν ειχε κανει κατι το PP γιατι τοτε ειχε βγαλει ανακοινωση οτι σταματαει την λετουργεια του στην ελλαδα?
leo06 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 ειπα οτι ειναι μπακαλικο το παραδειγμα για να δειξω τι περιπου συμβαινει δεν ξερω τι παιζει με την American Express αλλα συντομα θα μαθουμε αν φταινε μονο οι καρτες ή φταιει και το PP. (και αν δεν ειχε κανει κατι το PP γιατι τοτε ειχε βγαλει ανακοινωση οτι σταματαει την λετουργεια του στην ελλαδα? δηλαδή μου λες οτι το paypal δεν δουλεύει στην Ελλάδα?αν έχεις balance στο paypal δεν μπορείς να το χρησιμοποιησεις?american express που έχει εκδοθεί απο alpha bank
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τι στο καλο ρε παιδια, ρωσικη ρουλετα, αν περναει η συναλλαγη και αν θα χρεωσει/ολοκληρωθει; Τι ειναι αυτα ρε γμτ?
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τι στο καλο ρε παιδια, ρωσικη ρουλετα, αν περναει η συναλλαγη και αν θα χρεωσει/ολοκληρωθει; Τι ειναι αυτα ρε γμτ? Αυτό γίνεται γιατί επανέρχεται το σύστημα σταδιακά από ότι άκουσα στην ΕΡΤ. Λογικά σε μια-δυο βδομάδες δεν θα υπάρχουν τέτοια περιστατικά, ή δεν ή ναι, θα δείξει...
staberas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Αυτό γίνεται γιατί επανέρχεται το σύστημα σταδιακά από ότι άκουσα στην ΕΡΤ. Λογικά σε μια-δυο βδομάδες δεν θα υπάρχουν τέτοια περιστατικά, ή δεν ή ναι, θα δείξει... Αμφιβάλω (για το 2 βδομαδες, Χριστούγεννα και αν ) αλλά μακάρι να βγω ψεύτης..
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 δηλαδή μου λες οτι το paypal δεν δουλεύει στην Ελλάδα?αν έχεις balance στο paypal δεν μπορείς να το χρησιμοποιησεις?american express που έχει εκδοθεί απο alpha bank λοιπον το Paypal σαν υπηρεσια εχει παγωσει οτιδηποτε εχει να κανει με ελλαδα. Οταν εχεις balance στο λογαριασμο χρησιμποιεις κανονικα την υπηρεσια. Και να το πω πιο κατανοητα Εστω οτι εχεις ενα μια καρτα Ελληνικη και μια Αγγλικη (το PP). πριν τα καπιταλ κοντρολ εσυ εστελνες τα λεφτα απο την ελληνικη στην αγγλικη καρτα και αγοραζες. Με το καπιταλ κοντρολ πλεον δεν μπορεις να στειλεις λεφτα απο την ελληνικη καρτα στην αγγλικη ΑΛΛΑ αν εχεις λεφτα μεσα στην αγγλικη καρτα (PP Balance) τοτε το χρησιμοποιεις κανονικα. Και αν δεν εχει μπλοκαρει το PP τιποτα δοκιμασε να προσθεσεις μια νεα καρτα
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 λοιπον το Paypal σαν υπηρεσια εχει παγωσει οτιδηποτε εχει να κανει με ελλαδα. Οταν εχεις balance στο λογαριασμο χρησιμποιεις κανονικα την υπηρεσια. Και να το πω πιο κατανοητα Εστω οτι εχεις ενα μια καρτα Ελληνικη και μια Αγγλικη (το PP). πριν τα καπιταλ κοντρολ εσυ εστελνες τα λεφτα απο την ελληνικη στην αγγλικη καρτα και αγοραζες. Με το καπιταλ κοντρολ πλεον δεν μπορεις να στειλεις λεφτα απο την ελληνικη καρτα στην αγγλικη ΑΛΛΑ αν εχεις λεφτα μεσα στην αγγλικη καρτα (PP Balance) τοτε το χρησιμοποιεις κανονικα. Και αν δεν εχει μπλοκαρει το PP τιποτα δοκιμασε να προσθεσεις μια νεα καρτα Αυτό ακριβός εχω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα