Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Ναι αλλα στο top up εκει δεν μπλοκαρετε απο τα capital controls αφου ο τραπεζικος λογιαριαμος που θα βαλεις στο paypal acc ειναι απο Ελλαδα και πλεον δεν μπορουμε να στειλουμε κανενα ευρω στο εξωτερικο και εχουν μπλοκαρει ολες τις Ελληνικες καρτες/τραπεζες.

2) Ειπε ο Γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.

1) Δεν γνωρίζεις οτι επιτρεπεται έμβασμα προς εξωτερικο εως 500 ευρώ ανα μήνα;

2) Ας μην υποβιβαζουμε το επίπεδο της συζήτησης, οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ προσπαθούν να σε βοηθήσουν με τις απορίες σου, αλλά όπως είπε και ο αγαπητός συμφορουμίτης sahanaki 4 τα λες με το σταγονόμετρο (δεν δίνεις ολες τις πληροφορίες απο την αρχή). 

• Like 1
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα στο top up εκει δεν μπλοκαρετε απο τα capital controls αφου ο τραπεζικος λογιαριαμος που θα βαλεις στο paypal acc ειναι απο Ελλαδα και πλεον δεν μπορουμε να στειλουμε κανενα ευρω στο εξωτερικο και εχουν μπλοκαρει ολες τις Ελληνικες καρτες/τραπεζες.

Ειπε ο Γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.

Αν διαβασες λιγο τα ποστ μου αντι να τα ειρωνευτεις και να τα χλευασεις θα εβλεπες οτι η δευτερη alpha bank visa που εχω μεχρι προτεινως εβαζα λεφτα στο paypal ballance μια χαρα και ξαφνικα προχτες δεν μου τη δεχτεικε(Και ναι επειδη θα ρωτησεις εννοειτε οτι ειχα λεφτα μεσα).

Να και η αποδηξη οτι δεν εχεις διαβασει κανενα μου ποστ.

Οι δημοσιευσεις σου δεν βγαζουν νοημα. Στο εγραψα πως δεν καταλαβαινω τι θελεις μετα απο σελιδες που διαβασα. Αντιθετα καταλαβα ολες τις εξηγησεις που σου εγραψαν οι αλλοι. Δεν ειναι ειρωνια, αλλα η πραγματικοτητα.

Δικο σου θεμα ειναι πλεον να αποφασισεις τι ακριβως θα κανεις, με βαση ολα οσα σου ειπαν αλλα μελη.

Το τι καρτα εχεις και δεν περνα ξαφνικα δεν μπορεσα να το καταλαβω. Σε μενα δεν απαντησες πως ειναι alpha. Σε αλλο μελος το ειπες.

Και απο κει και περα προσωπικο χαρακτηρισμο του γαιδαρου που μου εδωσες δεν σου εκανα. Αν ημουν πονηρος θα σου εκανα αναφορα την δημοσιευση για να σε φιμωσω.

Οχι μονο δεν θα το κανω, ουτε καν θα σου επιστρεψω προσωπικο χαρακτηρισμο.

Θα σε αφησω να συνεχισεις να μου απευθυνεσαι αγενεστατα. Ο καθενας εδω μεσα κρινεται απο αυτα που γραφει(και δυστυχως μονο απο αυτα).Καλη σου συνεχεια και σου ευχομαι να λυσεις τα προβληματα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Ξερω τι ειναι το withdraw(Στελνεις λεφτα απο το paypal ballance στο τραπεζικο λογαριασμο/καρτα που εχεις συνδεδεμενα στο paypal) και ναι μια χαρα γινοτανε εδω και ποσα χρονια και το ξαναλεω χωρις να εχω συνδεσει ποτε μα ποτε iban.

Από τα παραπάνω αποδεικνύεις ότι δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί το paypal.

Όπως σου έχω εξηγήσει σε προηγούμενα posts αλλά και στα πμ που έχουμε ανταλλάξει, withdraw σημαίνει ανάληψη (μεταφορά) χρημάτων από το balance σε τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) που κάποιος έχει συνδέσει στο paypal και όχι σε κάρτα και μέσω αυτής στον τραπεζικό λογαριασμό που αυτή είναι συνδεδεμένη.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στην επιστροφή χρημάτων (refund) από το paypal ή πωλητή, να επιστρέφουν τα χρήματα στην κάρτα αλλά αυτό δεν ονομάζεται και δεν είναι withdraw.

Πρέπει κάποτε να ξεκαθαρίσεις τις βασικές έννοιες λειτουργίας του paypal.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να πάρω απο το amazon.it κατι στο ποσο των 45 ευρώ μαζι με τα μεταφορικα και δεν θέλει να δέχτει την visa debit card μου για κανενα λόγο
καμια ιδέα στο τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.

Σου απαντάει όμως ότι δεν πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή και μπορείς να πληρώσεις με άλλο τρόπο, δηλαδή με άλλη κάρτα, αν έχεις.

Δημοσ.

Σου απαντάει όμως ότι δεν πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή και μπορείς να πληρώσεις με άλλο τρόπο, δηλαδή με άλλη κάρτα, αν έχεις.

αμα αναφέρεστε σε έμενα ναι μου το έβγαλε το μυνημα στα ιταλικά και έχω κάνει retry 3 φορές με καμια επιτιχεια :/

Δημοσ.

Προσπάθησες με άλλη/ες κάρτα 3 φορές ή με την ίδια;

γενικότερα και οι 2 debit είναι που έχω και ειναι απο την ιδια τράπεζα δεν λειτουργούν και οι 2

επισης δεν νομίζω να παίζει ρόλο αμα δοκιμάσεις πολλες φορές αμα η τραπεζά σου δεν σε αφήνει και έχει μπλόκαρει την χρηση της με αυτο τον τρόπο γιατι να παίξει ρόλο αμα γίνει τρίτη φορα η προσπάθεια?

Δημοσ.

Εννοούσα με κάρτα άλλης τράπεζας γιατί είναι επόμενο ότι αφού δεν περνάει η μια δεν θα περνάει και  άλλη της ίδιας τράπεζας.

Σε πρόσφατη αγορά από τη γαλλική αμαζόνα, δεν πέρασε η πιστωτική της ΕΤΕ, δοκίμασα με την Alpha/Amex Debit και πέρασε.

Δημοσ.

Εννοούσα με κάρτα άλλης τράπεζας γιατί είναι επόμενο ότι αφού δεν περνάει η μια δεν θα περνάει και  άλλη της ίδιας τράπεζας.

Σε πρόσφατη αγορά από τη γαλλική αμαζόνα, δεν πέρασε η πιστωτική της ΕΤΕ, δοκίμασα με την Alpha/Amex Debit και πέρασε.

βασικά την πέμπτη φορά μου την δέχτικε τώρα...

δεν βγάζει νόημα ο.ο

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Δοκίμασα να κάνω αγορά από το adidas.gr και δεν μου έπαιρνε καμία κάρτα που δοκίμασα (μία χρεωστική και μία πιστωτική Πειραιώς, μία χρεωστική Alpha Bank). Μίλησα μαζί τους και με είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις αγορές μέσω κάρτας. Τα κατάφερε κανείς;

Οτι υπαρχει προβλημα σιγουρα υπαρχει , και εγω εκανα μια αγορα χθες με Revolut γιατι προφανώς την Visa της πειραιως δεν την δεχοταν και ενω αρχικά την δεχτηκε εν τελη μου εστειλαν μηνυμα οτι κατι προβλημα υπηρξε στο Verification της πληρωμης ενω τα χρηματα ειχαν αποδεσμευτει απο το Wallet . Αν εχει καποιος αλλος εμπειρια απο Adidas.gr ας βοηθησει

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.και εγώ στις 28/01 έκανα μια αγορά μέσω paypal που έχω δηλώσει prepaid κάρτα από το ευρωπαϊκό warehouse του dealextreme.όλα καλά.σήμερα πηγαίνει να αγοράσω από το αγγλικό ebay με τον ίδιο τρόπο αλλά τζίφος.δοκίμασα να αγοράσω και από το aliexpress με σκέτη την prepaid κάρτα και τίποτα.άλλαξε κάτι με τα capital controls?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω συνδέσει μια prepaid Πειραιώς με το λογαριασμό μου στο PayPal και προσπάθησα να παραγγείλω ένα παντελόνι από το PullAndBear. Χρησιμοποιώντας απ'ευθείας την Prepaid Mastercard μου βγάζει μήνυμα

"Η πληρωμή απορρίφθηκε. Δεν ήταν δυνατό να γίνει η συναλλαγή. Η συναλλαγή απορρίφθηκε."

ενω μέσω PayPal με βγάζει στη σελίδα του Paypal, πατάω Pay και απλά φορτώνει και μετά κλέινει και με πετάει πάλι στην προηγούμενη σελίδα που επιλέγω τρόπο πληρωμής.

Είμαι σίγουρος πως δεν το χει πάρει γιατί στο ιστορικό του PayPal δεν βγάζει τίποτα. Έχω κάνει στο παρελθόν αγορές μέσω PayPal, πιστεύω δεν έχει θέμα ο λογαριασμός. Υπάρχει άλλος τρόπος?

Δημοσ.

Θυμήστε μου λίγο, σε ποιά amazon περνάνε οι ελληνικές κάρτες;

Μπορει και καμια

Καλησπέρα παιδιά.και εγώ στις 28/01 έκανα μια αγορά μέσω paypal που έχω δηλώσει prepaid κάρτα από το ευρωπαϊκό warehouse του dealextreme.όλα καλά.σήμερα πηγαίνει να αγοράσω από το αγγλικό ebay με τον ίδιο τρόπο αλλά τζίφος.δοκίμασα να αγοράσω και από το aliexpress με σκέτη την prepaid κάρτα και τίποτα.άλλαξε κάτι με τα capital controls?

Καλησπέρα παιδιά, έχω συνδέσει μια prepaid Πειραιώς με το λογαριασμό μου στο PayPal και προσπάθησα να παραγγείλω ένα παντελόνι από το PullAndBear. Χρησιμοποιώντας απ'ευθείας την Prepaid Mastercard μου βγάζει μήνυμα

"Η πληρωμή απορρίφθηκε. Δεν ήταν δυνατό να γίνει η συναλλαγή. Η συναλλαγή απορρίφθηκε."

ενω μέσω PayPal με βγάζει στη σελίδα του Paypal, πατάω Pay και απλά φορτώνει και μετά κλέινει και με πετάει πάλι στην προηγούμενη σελίδα που επιλέγω τρόπο πληρωμής.

Είμαι σίγουρος πως δεν το χει πάρει γιατί στο ιστορικό του PayPal δεν βγάζει τίποτα. Έχω κάνει στο παρελθόν αγορές μέσω PayPal, πιστεύω δεν έχει θέμα ο λογαριασμός. Υπάρχει άλλος τρόπος?

Εχετε το ιδιο πρόβλημα, αλλάξτε κάρτες ή χρησιμοποιήστε μια απο το εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...