duende Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 μαγκες προσοχη με τα ποσα που στελνετε απο το ενα pp στο αλλο, απο ενα συνολικο ποσο κ πανω που εχετε λαβει μεσα σε ενα χρονο, βαραει 'κοκκινο' κ αρχιζει το pp να ζηταει ταυτοτητες, λογαριασμους κλπ για να μη μπλοκαρει τον λογαριασμο λογω "ξεπλυματος" Επιβεβαιώνω και εγώ ότι τις τελευταίες 10 μέρες (και όχι μόνο σήμερα) αντιμετωπίζω δυσκολίες με Ελληνικές κάρτες . Οι κάρτες απορριπτονται εκεί που πριν περνούσαν κανονικά.....Δε γνωρίζω τι φταίει..... σημερα εστειλα κανονικα με eurobank χρεωστικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 σας έχει τύχει ποτέ πακέτο κινητού από vickmall Να το στέλνουν με singapore post και να πηγαίνει σε λάθος χώρα; Αντί να έρθει Ελλάδα το έχουν στείλει Αγγλία ο υπάλληλος της μεταφορικής έκανε λάθος,και από τις 21 είναι κολλημένο εκεί. Έχει συμβεί σε κανέναν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 σας έχει τύχει ποτέ πακέτο κινητού από vickmall Να το στέλνουν με singapore post και να πηγαίνει σε λάθος χώρα; Αντί να έρθει Ελλάδα το έχουν στείλει Αγγλία ο υπάλληλος της μεταφορικής έκανε λάθος,και από τις 21 είναι κολλημένο εκεί. Έχει συμβεί σε κανέναν ; Aπαράδεκτο, εγω πάντως έχω πάρει δυο κινητά απο vickmall μεσω Singapore post και ήταν στην ώρα τους και με άψογο tracking. Στείλε ενα mail ή μιλα στο chat ευγενικα με vickmall να κοιτάξουν τα στοιχεία αποστολής μήπως κάναν την "πατάτα" αυτοί στην αποστολή του δέματος. Δεν πλήρωσες μέσω paypal; Εβαλες καποια άλλη διευθυνση στην παραγγελία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Όχι φυσικά αφού το ένα δέμα ήρθε κανονικά. Το άλλο είναι το θέμα που πήγε Αγγλία από λάθος του υπαλλήλου. Έχω μιλήσει και δεν μπορούν να κανουν κάτι και κανείς δεν αναλαμβάνει ευθηνη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα παιδια. Θελω να στειλω ενα εμβασμα στο paypal account μου απο Πειραιως. Στα πεδια Reference και στο αλλο το SEPA, τι βαζω? UP η ερωτηση του μελους για οποιον φιλο γνωριζει να απαντησει. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Τελικα Πηγή: εδω βρηκα εναν οδηγο για εμβασμα σε paypal μεσω e-banking απο Πειραιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο αν έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) στο paypal και, αν δεν το έχεις κάνει πριν από τα CC, τώρα μπορείς είτε με τηλεφώνημα (γρήγορο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο paypal γράφοντας και τον ΙΒΑΝ που θέλεις να συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kraken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Τελικα Πηγή: εδω'>http://tipakos.com/?p=386']εδω βρηκα εναν οδηγο για εμβασμα σε paypal μεσω e-banking απο Πειραιως. Δεν δουλεύει αν δεν έχεις ήδη συνδεδεμένο έναν λογαριασμό τραπέζης. Για κατόχους smartphone, η χρήση του Revolut είναι η καλύτερη λύση μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q-Taxys Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Είχα καιρό να αγοράσω από Steam και έφαγα άκυρο με 2 κάρτες σήμερα. Επικοινώνησα με την τράπεζά μου και μου είπαν ότι αντί τα CC να ελαφρύνουν προστέθηκαν κι άλλα σάιτ τον τελευταίο μήνα στην λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά,λίγο άσχετο με το θέμα αλλά καλό είναι να ξέρει ο κόσμος τι παίζει.Σήμερα μου ήρθε εισερχόμενο έμβασμα 250 euro από στοιχηματική εταιρία σε λογαριασμό μου στην Πειραιώς.Από την εταιρία γνώριζα ότι είναι μία από τις δωρεάν συναλλαγές που δικαιούμαι και όπως είναι φυσικό περίμενα να δω 250 euro στο balance.Αμ δε...246 euro έγραφε ο λογαριασμός και αμέσως πήρα την εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς.Μαντέψτε...4 euro χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα.Αν έχεις το θεό σου.Για να φέρεις λεφτά σε αυτό το μπορντέλο που είναι η χώρα μας και σε αυτό το σάπιο τραπεζικό σύστημα των cc και του ανύπαρκτου τραπεζικού δανεισμού να σου ζητάνε προμήθεια 4 euro.Πλέον έχω κάρτα revolut και όλα τα λεφτά θα πηγαίνουν εκεί.Δεκάρα τσακιστή στο Ελλαδιστάν.Το Σεπτέμβρη μετακομίζω και εξωτερικό και μην τον είδατε τον Παναή.Revolut με ελάχιστες προμήθειες,λεφτά στο εξωτερικό και ξερό ψωμί. Το ιδιο ισχυει με αποζημιωση απο ασφαλιστικη, μου κρατησε 4€ η ΕΤΕ, βασικα για μενα δεν τα χρεωθηκε η ασφαλιστικη οπως οφειλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι πάρα πολύ χαρούμενη κι ευχαριστώ ολους για τις πληροφορίες.Μετά απο πολύ μελέτη κατάφερα και σύνδεσα τον λογαριασμό τραπέζης στο paypal (έστειλα με e mail το ΙΒΑΝ και ταυτοτητα και μίλησα και με έναν ευγενικό υπάλληλο απο το paypal που με πήρε τηλέφωνο) και τελος πρόσθεσα και την revolut χωρίς κανένα πρόβλημα.Τα σύνορα άνοιξαν!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο αν έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) στο paypal Πολυ σωστη η διευκρινιση. Ο οδηγος εμβασματος του link βοηθαει βασικα στην συμπληρωση των πεδιων της φορμας, για αποστολη εμβασματος με το web banking της Πειραιως. Φυσικα πρεπει εκ των προτερων να εχει συνδεθει με το paypal τραπεζικος λογαριασμος με τους τροπους που εχουν προαναφερθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπορεις να τους εξαναγκασεις να στον προσθεσουν χωρις να παρεις εσυ τηλεφωνο. Βρειτε τα στοιχεια του paypal για εμβασμα στειλτε το εμβασμα και μετα email για το εμβασμα που τους στειλατε. Απαντουν με email ζητωντας στοιχεια απο την αποστολη του εμβασματος, τα δινετε με την παρακληση να σας προσθεσουν το ΙΒΑΝ σας και τελος H πολιτική του paypal στο συγκεκριμενο θέμα είναι ρατσιστική. Εξηγούμαι, αν προσπαθήσετε να συνδεσετε πληκτρολογωντας το ΙΒΑΝ σας (παρόλο που λεει οτι ειμαστε στις χώρες που μπορούμε να το κάνουμε) δεν σας αφήνει και σας ζητάει να επικοινωνήστε μαζί τους με email και τηλέφωνο στην Ιρλανδία για εξακρίβωση στοιχείων (ταυτότητα κ.λ.π). Αν όμως έχεις ΙΒΑΝ απο τράπεζα εξωτερικού κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά (τσεκαρισμένο 100%) Ενας λοιπόν έμμεσος τρόπος για να δείξουμε και την αντιπάθεια μας στην πολιτική τους πιστεύω οτι είναι και ο παραπάνω. Στελνεις το εμβασμα στο λογαριασμο τους στην Γερμανία με reference το ονομά σας για αιτιολογια Funding paypal balance απο λογαριασμό που είναι στο ονομά σας και εννοείται οτι είναι τα ίδια και στο λογαριασμό σας στο paypal και μετά τους εξωθείτε με email ουσιαστικά στο να τα δεχτούν (χρήματα είναι αυτά - money talks ) και να σας συνδέσουν και το ελληνικό ΙΒΑΝ σας (φαίνεται στο έμβασμα που τους στείλατε). Το ΙΒΑΝ του Paypal για όσους θέλουν να δοκιμάσουν Ας πιστοποιήσει και καποιος άλλος συμφορουμίτης οτι όντως αυτά είναι τα στοιχεία για να μη γίνει κανα λάθος AΚΥΡΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2016 από molot12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 ... Το ΙΒΑΝ του Paypal για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ... Μπορει να κανω λαθος, νομιζω το iban ειναι διαφορετικο για τον καθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μπορει να κανω λαθος, νομιζω το iban ειναι διαφορετικο για τον καθενα. Δεν νομίζω, μιλάμε για το ΙΒΑΝ του paypal δεν υπάρχει ενσωματωμενο reference number για καθε πελάτη Τελος πάντων αν κάποιος άλλος έχει το ΙΒΑΝ του paypal ας το διευκρινίσει αν είναι το ίδιο ή όχι θα βοηθήσει πολλούς συμφορουμίτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα