karaLRS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 πρίν δέκα λεπτά έκανα αγορά περίπου 100 δολλάρια από το bangood με πιστωτική της Πειραιώς... Γράφει payment confirmed.... Τώρα αν θα φάω άκυρο θα ενημερώσω....
kalodrei Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εχεις winbanking ? αν φαινεται εκει η χρεωση εχει γινει κανονικα.
tiniakos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Είστε πολλοί θαρραλέοι που ρισκαρεται αγορά από τους κινέζους χωρίς την ασφάλεια του paypal αλλά με χρωεωση της πιστωτικής.
karaLRS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εχεις winbanking ? αν φαινεται εκει η χρεωση εχει γινει κανονικα. νομίζω ότι πέρασε!!!έχει μειωθεί το υπόλοιπο που έχω για χρήση!!! Είστε πολλοί θαρραλέοι που ρισκαρεται αγορά από τους κινέζους χωρίς την ασφάλεια του paypal αλλά με χρωεωση της πιστωτικής. Σιγά το ρίσκο..από το banggood ψώνισα...αν είναι να την πατήσεις την τρώς και με αντικαταβολή εδώ στο Insomnia... εννοείται πιστωτική δεν θα έβαζες στο ibuygoodluck.cn αλλά την χρησιμοποιώ συνέχεια εδώ και 15 χρόνια.. 600+ ebay , 250+ aliexpress , 50+ amazon.co.uk και αρκετές από vickmall , gearbest Κλπ.... εσύ δηλαδή Mono paypal?
makfil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας:- μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα,- εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών:- αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών,- πληρωμές ξενοδοχείων,- ενοικιάσεις αυτοκινήτων,- πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών,- πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications),- πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ.) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα,- πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ.),- πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων. Επανερχόμενος σ' αυτό που κυκλοφορεί σήμερα και αναρτήθηκε 2 φορές σ' αυτό το νήμα, θέλω να διευκρινίσω ότι οι 3 προυποθέσεις που βάζει είναι σωρευτικές, δηλαδή παίζουν όλες μαζί και όχι ξεχωριστά. Επομένως, οι αγορές από το εξωτερικό, όπως τις ξέραμε προ CC, εξακολουθούν να απαγορεύονται.
karaLRS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Επομένως, οι αγορές από το εξωτερικό, όπως τις ξέραμε προ CC, εξακολουθούν να απαγορεύονται. Η κάρτα πάντως χρεώθηκε.... περίπου 100$ αγόρασα
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Επομένως, οι αγορές από το εξωτερικό, όπως τις ξέραμε προ CC, εξακολουθούν να απαγορεύονται. Μένει λοιπόν να εξηγήσουμε την αγορά του karaLRS σε περίπτωση που εγκρίθηκε! Η κάρτα πάντως χρεώθηκε.... μήπως αγόρασες κανά εισητήριο, έκανες καμιά κράτηση κτλ. και παιδευόμαστε άδικα;
staberas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω τι λετε πάντως τα 0,06 cents sto steam δεν περασαν...
spartak1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Η κάρτα πάντως χρεώθηκε.... περίπου 100$ αγόρασα Screen Shot 07-28-15 at 05.04 PM 001.JPG Εισαι τυχερός. Εμένα δεν πέρασε μια απόπειρα αγοράς από έξω με πιστωτική Πειραιώς λίγο μετά από σένα....
ichigo_gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Από Πειραιώς που μίλησα πάντως μου είπαν κατηγορηματικά όχι και μου ανέφεραν όσα είπε ο makfil συν του ότι για τις συγκεκριμένες συναλλαγές χρειάζεται μεταξύ άλλων και υπεύθυνη δήλωση σε κατάστημα για να ελεγχθεί από την επιτροπή τραπεζικών συναλλαγών. Και είναι καθαρά για την εξυπηρέτηση κυρίως των επιχειρήσεων.
karaLRS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μένει λοιπόν να εξηγήσουμε την αγορά του karaLRS σε περίπτωση που εγκρίθηκε! μήπως αγόρασες κανά εισητήριο, έκανες καμιά κράτηση κτλ. και παιδευόμαστε άδικα; μερικά είδη για το quadcopter μου αγόρασα...άλλη δουλειά δεν είχα να κάθομαι να κάνω screenshot για να δείξω ότι έγινε...
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εισαι τυχερός. Εμένα δεν πέρασε μια απόπειρα αγοράς από έξω με πιστωτική Πειραιώς λίγο μετά από σένα.... Μήπως τελικά παίζει ρόλο και το site από το οποίο αγοράζεις;
spartak1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μήπως τελικά παίζει ρόλο και το site από το οποίο αγοράζεις; Νομίζω είναι απλά θέμα τύχης. Τα συστήματα των Ελληνικών τραπεζων δεν είναι πλήρως αξιόπιστα όταν ελέγχουν το είδος του site στο οποίο κάνεις τη συναλλαγή γιαυτο και κάποιες περνάνε, όπως η παραπάνω. Θυμίζω ότι είναι κάτι πρωτογνωρο σαν αποκλεισμός
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Νομίζω είναι απλά θέμα τύχης. Τα συστήματα των Ελληνικών τραπεζων δεν είναι πλήρως αξιόπιστα όταν ελέγχουν το είδος του site στο οποίο κάνεις τη συναλλαγή γιαυτο και κάποιες περνάνε, όπως η παραπάνω. Θυμίζω ότι είναι κάτι πρωτογνωρο σαν αποκλεισμός Χμμμ... Αναρωτιέμαι μήπως να πάω και γω αύριο να φορτίσω την προπληρωμένη μου κάρτα, να δοκιμάσω την τύχη μου σε Barnes & Noble και ιαπωνικό amazon που θέλω κάποια πράγματα.
Darth Revan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εμένα πάντως απέτυχε με eurobank στο aliexpress...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα