theopas21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Makfil ευχαριστώ για την απάντηση φίλε αλλά εννοούσα το κόλπο με το send money to family or friends όχι το request. Το request από ότι κατάλαβα και είδα και πολλά σχόλια άλλων, είναι θέμα τύχης. Μια δέχεται την κάρτα μια όχι. Το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι έστειλα το μισό ποσό που χρειάζομαι μόνο με το request και μετά δεν ξανά δέχεται την κάρτα. Οπότε τώρα έχω μισά λεφτά στην κάρτα και μισά στο balance του κύριου λογαριασμού. Ο δεύτερος λογαριασμός που άνοιξα στο PayPal ήταν άχρηστο, ουσιαστικά δευερο email χρειάζεται. Απλά η κάρτα που χρησιμοποιώ για να στείλω λεφτά από το email είναι η κάρτα που έχω δηλωμένη στον κύριο λογαριασμό. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να φταίει αυτό γιατί έχουν αναφερθεί παρόμοιες περιπτώσεις ενώ με τη μέθοδο Send δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopas21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ωραία ας πούμε ότι θέλω να κάνω αυτό με το send. Έχω δύο ερωτήσεις. 1) γίνεται να στείλω με το send money σε άλλον λογαριασμό στο PayPal λεφτά από το balance; 2) αν σταλθούν τελικά όλα θα χρήματα που θέλω στο balance του δεύτερου λογαριασμού που ΔΕΝ έχω δηλώσει όμως καμιά κάρτα,όταν πάω να κάνω αγορές πρέπει να δηλώσω κάρτα και στον δεύτερο λογαριασμό; Ωραία ας πούμε ότι θέλω να κάνω αυτό με το send. Έχω δύο ερωτήσεις. 1) γίνεται να στείλω με το send money σε άλλον λογαριασμό στο PayPal λεφτά από το balance; 2) αν σταλθούν τελικά όλα θα χρήματα που θέλω στο balance του δεύτερου λογαριασμού που ΔΕΝ έχω δηλώσει όμως καμιά κάρτα,όταν πάω να κάνω αγορές πρέπει να δηλώσω κάρτα και στον δεύτερο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οπως καταλαβα, και βλεπω τα posts σας, πολλοι εχετε στραφει σε αλλες καρτες για να λυσετε το προβλημα. Για εμας τους υπολοιπους ομως, που θελουμε την εναλλακτικη του request money, μηπως εχει παρατηρησει κανεις καποιο pattern σχετικα με τις οποιες αποτυχιες της μεθοδου; re4male, ιθυνων νου του κολπου, εγω ο topic starter σου ζητω να μας πεις αν εχεις διαπιστωσει ποτε σκαλωνει το request money! Φυσικα, και οποιος αλλος ειναι οπαδος του request money. Ποτε 'χτυπα' και δεν παιζει οπως πρεπει; Εχουμε παρατηρησει καποιο μοτιβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ωραία ας πούμε ότι θέλω να κάνω αυτό με το send. Έχω δύο ερωτήσεις. 1) γίνεται να στείλω με το send money σε άλλον λογαριασμό στο PayPal λεφτά από το balance; 2) αν σταλθούν τελικά όλα θα χρήματα που θέλω στο balance του δεύτερου λογαριασμού που ΔΕΝ έχω δηλώσει όμως καμιά κάρτα,όταν πάω να κάνω αγορές πρέπει να δηλώσω κάρτα και στον δεύτερο λογαριασμό; 1. Ναι, γίνεται 2. Δεν το έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopas21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν στείλω λεφτά από το balance έχει πάλι προμήθεια; Γίνεται ξανά σε αυτήν την περίπτωση με το balance να υπάρξει κανένα πρόβλημα στην διαδικασία; έχουν σχέση τα cc με τη μεταφορά υπολοίπου από το balance από έναν λογαριασμό σε άλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrto Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τις καλησπέρες μου μία ερώτηση, γιατί εγώ είχα γραφτεί παλιά στο paypal και δεν μου τα λένε καλά. Αφού με κόπους και βάσανα έκανα link bank account με τηλέφωνα Ιρλανδία, θυμόμουν ότι top-up κάνεις στην "Ελληνική" Bank of America με ένα reference code. Τώρα στο top-up info μου βγάζει μία Deutsche Bank με ΙΒΑΝ DE.... και Payee Paypal Europe. Το αλλάξανε και αυτό και αποτελεί έμβασμα εξωτερικού πλέον άρα την εγκαταλείπουμε την μέθοδο έμβασμα (1-2 ημέρες); Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν στείλω λεφτά από το balance έχει πάλι προμήθεια; Γίνεται ξανά σε αυτήν την περίπτωση με το balance να υπάρξει κανένα πρόβλημα στην διαδικασία; έχουν σχέση τα cc με τη μεταφορά υπολοίπου από το balance από έναν λογαριασμό σε άλλον; Δεν καταλαβαίνω την πρώτη ερώτηση. Που να τα στείλεις; Εάν εννοείς να πληρώσεις για μια αγορά, όχι, προμήθεια δεν θα πληρώσεις αλλά εάν η αγορά είναι σε συνάλλαγμα, η μετατροπή θα γίνει με τη (χειρότερη) ισοτιμία του paypal. Τα χρήματα του balance μεταφέρονται είτε σε άλλο balance είτε σε τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος στο paypal. Τις καλησπέρες μου μία ερώτηση, γιατί εγώ είχα γραφτεί παλιά στο paypal και δεν μου τα λένε καλά. Αφού με κόπους και βάσανα έκανα link bank account με τηλέφωνα Ιρλανδία, θυμόμουν ότι top-up κάνεις στην "Ελληνική" Bank of America με ένα reference code. Τώρα στο top-up info μου βγάζει μία Deutsche Bank με ΙΒΑΝ DE.... και Payee Paypal Europe. Το αλλάξανε και αυτό και αποτελεί έμβασμα εξωτερικού πλέον άρα την εγκαταλείπουμε την μέθοδο έμβασμα (1-2 ημέρες); Ευχαριστώ Για έμβασμα, έχεις αυτόν τον δικό σου λογαριασμό στη Dustche Bank και τα χρήματα, που θα στείλεις μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που σύνδεσες, θα προστεθούν στο balance σου σε 1-2 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopas21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προμήθεια εννοώ φίλε για να τα στείλω από το ένα balance σε άλλο balance του δεύτερου λογαριασμού. Από την κάρτα να τα στείλεις στο balance ας πούμε έχει προμήθεια 3,4% αυτό εννοώ. Από balance σε balance έχει προμήθεια; Μια ακόμα ερώτηση. Με τη μέθοδο send money έχουν αναφερθεί τίποτα προβλήματα; Αυτό με την καθυστέρηση 21 μέρες σε ποιο κόλπο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καλλιαννα Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μα για να στείλει έμβασμα στο paypal πρεπει πρώτα να συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ και εδω το paypal κάνει τις γνωστές καθυστερήσεις του "You cannot add a Bank account for the moment ---> cc ! " θέλουν κυνήγημα e-mail και πάλι email και ίσως και τηλέφωνο Ιρλανδία για να στο κάνουν. Αν αγοράζεις πάντως συχνά απο κινεζομάγαζα που χρεώνουν σε δολλάρια γενικά δεν σε συμφέρει αγορές μέσω balance paypal (αυξημένες προμήθειες μετατροπής συναλλάγματος). Το πιο οικονομικό είναι η εκδοση κάρτας εξωτερικού και η συνδεσή της με paypal και στις ρυθμίσεις βέβαια να κάνει η κάρτα την μετατροπή και ΟΧΙ το paypal !!! Εχουν αναφερθεί τρεις περιπτώσεις εκδοσης κάρτας στο φορουμ revolut - leupay - number26, διαβάζεις και αποφασίζεις. ενημερωτικά εγώ δυο email έστειλα και μέσα σε δυο μέρες είχα συνδέσει το IBAN μου με το paypal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προμήθεια εννοώ φίλε για να τα στείλω από το ένα balance σε άλλο balance του δεύτερου λογαριασμού. Από την κάρτα να τα στείλεις στο balance ας πούμε έχει προμήθεια 3,4% αυτό εννοώ. Από balance σε balance έχει προμήθεια; Μια ακόμα ερώτηση. Με τη μέθοδο send money έχουν αναφερθεί τίποτα προβλήματα; Αυτό με την καθυστέρηση 21 μέρες σε ποιο κόλπο είναι; Απο balance σε balance δεν έχει προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Προμήθεια εννοώ φίλε για να τα στείλω από το ένα balance σε άλλο balance του δεύτερου λογαριασμού. Από την κάρτα να τα στείλεις στο balance ας πούμε έχει προμήθεια 3,4% αυτό εννοώ. Από balance σε balance έχει προμήθεια; Μια ακόμα ερώτηση. Με τη μέθοδο send money έχουν αναφερθεί τίποτα προβλήματα; Αυτό με την καθυστέρηση 21 μέρες σε ποιο κόλπο είναι; 1. Όχι 2. Όχι. Στη μέθοδο Request Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanie Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ήρθε εμένα και δεύτερη χτες (και οι δύο μετά από 16 μέρες) και περιμένω και τη τρίτη... Μου έκανε εντύπωση που προσέχουν και τα προϊόντα τους, σε ξεχωριστά σακουλάκια ότι τρέχει, τυλιγμένο ότι σπάει κτλ... Και συμπληρώματα solgar πάνω απο 50% κάτω σε σχέση με Ελλάδα, τι να λέμε τώρα! Καλησπερα.Το ΙΗΕΡΒ απο ποια χωρα ειναι?Ειναι ασφαλη τα προιοντα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 σήμερα έκανα ένα χαζό ... eurobank με prepaid χρόνια τώρα,μέθοδος request/money κτλ κτλ κτλ. έβαλα λεφτά στην τράπεζα, όλα καλά στην κάρτα ,μπήκα e-banking ολοκλήρωσα την φόρτιση της κάρτας. Κάνω το λάθος και πατάω send αντί για request οποτε έστειλα λεφτά στο δεύτερο mail μου,αμέσως τραβήχτηκαν 50€ από το balance μου και 100€ από την κάρτα μου. Πάτησα cancel ,και ολόκληρωθηκε το cancel κτλ. Πάω να κάνω request και δεν με αφήνει,παίρνω τηλ. την eurobank και με λένε το ποσό μου των 100€ φαίνεται δεσμευμένο... Τι φάση; δεν πλήρωσα κανένα έμπορο κτλ κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnyboy66 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Χθες εκανα μια μικρη αγορα απο ebay με χρεωστικη πειραιως σαν guest,και το Paypal μου εκανε μια χρεωση 1$,χωρις να εχω αποθηκευσει την καρτα μου στο Paypal. Γνωριζει καποιος γι'αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα