Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. 

Λοιπόν προσπάθησα να κάνω το κόλπο στο paypal με τους δύο λογαριασμούς που κάνεις request money από τον κύριο λογαριασμό σου και μπαίνεις από το email του  δεύτερου λογαριασμού και μέσω οποιασδήποτε κάρτας στέλνεις απευθείας το ποσό που ζήτησες από τον πρώτο.

Το πρόβλημα όμως είναι το έξης. Το έκανα την πρώτη φορά κάνοντας request ένα ποσό των 4 ευρώ δοκιμαστικά να δω αν πετύχει. Όντως έγινε και μου μεταφέρθηκε στο balance του κύριου λογαριασμού μου 3,5 ευρώ (λόγω της προμήθειας). 

Την δεύτερη φορά ζήτησα 200 ευρώ και μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν γίνεται με αυτήν την κάρτα. 

Δοκίμασα και μια τρίτη φορά να κάνω request ποσό των 90 ευρώ και πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Δοκίμασα ξανά μετά ποσά μικρότερα (με σκοπό να τα μεταφέρω λίγα λίγα στο balance) αλλά δεν ξαναστάλθηκαν λεφτά καμία από τις επόμενες φορές. Μου βγάζει συνέχεια σφάλμα ότι δεν γίνεται με αυτήν την κάρτα. Αλλά αν δεν γινόταν πως μεταφέρθηκαν στην αρχή αυτά τα 90 ευρώ;

Μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ τι συμβαίνει; 

Παρακαλώ κάποιος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γρηγορο: αν θελω να πουλησω κατι μεσω ebay (θα πληρωσει με paypal) παιζει?
Ενας buyer πριν ενα μηνα μου πε οτι δεν τον αφηνει το pp να με πληρωσει και ακυρωσε την αγορα...

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μια ερώτηση πάνω στο θέμα του PayPal και των Capital Controls.

Το θέμα έχει ως εξής: Έχω στο balance του λογαριασμού μου στο PayPal γύρω στα 200€ από παλαιότερες πωλήσεις που είχα κάνει στο eBay και τώρα θέλω να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου στην Τράπεζα Πειραιώς για να τα έχω διαθέσιμα προς ανάληψη.

Έκανα μια προσπάθεια να τα μεταφέρω όλα μαζί αλλά μου έδειχνε πως αυτή η συναλλαγή ήταν αδύνατη.

Έχετε καμιά ιδέα πάνω στο αν γίνεται να μεταφέρω τα χρήματα στον λογαριασμό μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παρακαλώ κάποιος;

Εγώ που το είχα δοκιμάσει είχε δουλέψει κανονικότατα και το ποσό ήταν γύρω στα 250€!

Εάν δεν έχεις συνδεδεμένο τον τραπεζικό λογαριασμό στο paypal (όχι μέσω της κάρτας αλλά τον ίδιο), δεν μπορείς.

πρέπει να συνδέσεις το λογαριασμό και επειδή το paypal έχει κλειδώσει τη δυνατότητα, πρ΄πεπει είτε να τους τηλεφωνήσεις είτε να στείλεις σχετικό μήνυμα με τον ΙΒΑΝ.

Γεια σας παιδιά! Θέλω να κάνω αγορά απο banggood ένα κινητό και έχω τις εξής απορίες

-Και τέλος είναι αξιόπιστο το banggood ?

Στο banggood περνάνε οι Ελληνικές κάρτες. Προχθές αγόρασα κι εγώ χωρίς πρόβλημα με προπληρωμένη Webuy (όχι μέσω σύνδεσης sto Paypal-κατευθείαν).

Λένε ότι είναι αξιόπιστο.

Όλοι αξιόπιστοι είναι μέχρι να τύχει ή στραβη... Όταν αγοράζει κάτι από την άλλη άκρη της γης δεν υπάρχει φερεγγυότητα.

Προτιμάτε πάντα την προστασία του paypal

Υποτίθεται ότι και το gearbest είναι αξιόπιστο, αλλά όταν χάλασε το κινητό στο πενταμηνο μου είπαν πάρε 22$ και κοψε τον λαιμό σου... Αν δεν ήταν η ΠΠ θα έκανε πάρτυ ο κινέζος, ενώ τώρα έχω refund...

Και υπόψιν τα 22 $ τα έδωσε αφού ήξερε ότι θα είχα την προστασία της pp, αν δεν την είχα πιθανόν ούτε αυτήν την προσφορά θα είχα.

Γεια σας παιδιά! Θέλω να κάνω αγορά απο banggood ένα κινητό και έχω τις εξής απορίες

-Λεφτά βάζω από prepaid κάρτα της πειραιώς η οποία είναι συνδεδεμένη με paypal . Τώρα λόγω των capital controls δεν γίνεται να αγοράσω με αυτόν τον λογαριασμό και διάβασα αυτό με τους δύο λογαριασμούς . Κατάλαβα πως δουλεύει αλλα δουλεύει 100% ? Γιατί θα δώσω 2-3 ευρώ προμήθεια στην πειραιώς άλλα 5 πες στην paypal περίπου όταν στείλω τα λεφτά απο τον ένα λογαριασμό στον άλλον.. μη μου μείνουν και τζάμπα τα λεφτά και δεν έχω μετά τι να τα κάνω .. δηλαδή είναι δοκιμασμένο ότι τα δέχονται?

-Αυτό με τα κουπόνια - πόντους στο banggood δουλεύει ? 

-Και τέλος είναι αξιόπιστο το banggood ?

Ξέρω πως παρόμοιες ερωτήσεις θα έχουν ξαναγίνει αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τώρα 600+ σελίδες :D

Γεια σ φιλε!Ναι μια χαρα σιτε ειναι!Εκανα μια παραγγελια χτες και αυριο φευβγει!!Με πιστωτικη την εκανα δεν χρειαζετε να ανυσηχεις περναει κατευθειαν η καρτα!

σε ποια σελιδα αναφερει τη διαδικασια ακριβως για τ μεθοδο send/request money αν μπορειτε πειτε μου

http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/?do=findComment&comment=54218679

Απο τον προηγούμενο λογαριασμό που ειχα προσπαθούσα επι μηνες να κανω αγορα αλλα δεν μπορουσα ακομα και με την ρεβολουτ..εκανα απο σπόντα ενα καινουριο λογαριαςμο και τωρα πλεον μπορω να κανω αγορες..

Δεν χρειάστηκε τελικα ούτε confirm τιποτα ..οι αγορές έγιναν κανονικά ..

Σε ευχαριστω παντος για την απαντηση:)))

Με το request moeny δοκίμασα πάνω απο 10 φορές απο χθες με προπληρωμένη της Πειραιώς και δεν την δέχεται. Την δέχτηκε μια φορά μόνο και για κακή μου τύχη μετέφερα μόνο το μισό ποσό.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που μπορώ να στείλω χρήματα στο balance του λογαριασμού μου παιδιά; 

Το top up τι είναι; Ή μια μέθοδος που πρέπει να περιμένεις 21 μέρες; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...