Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O Πωλητής τι σχεση εχει με το request και πρέπει να συνεννοηθείς μαζι του? δεν κατάλαβα

Εννοω να συνεννοηθω με τον πωλητη αρχικα να μ πει το ιμειλ τ κ να τ στειλω χρηματα με send money απο paypal.Αυτο λεω αν γινεται να το κανω και αν ειναι επικινδυνο να παρουν τ χρηματα και ν μν σ στειλουν τπτ.

Δημοσ.

Εννοω να συνεννοηθω με τον πωλητη αρχικα να μ πει το ιμειλ τ κ να τ στειλω χρηματα με send money απο paypal.Αυτο λεω αν γινεται να το κανω και αν ειναι επικινδυνο να παρουν τ χρηματα και ν μν σ στειλουν τπτ.

Η μέθοδος Send Money εφαρμόζεται μόνο στις περιπτώσεις που είτε είσαι ο ίδιος αποστολέας και αποδέκτης είτε είναι γνωστός σου ο αποδέκτης και, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση, όταν πληρώνεις τον πωλητή γιατί, απλούστατα, είναι σαν να του χαρίζεις τα χρήματα, αφού δεν φαίνεται πουθενά η αγοραπωλησία.

Με τη μέθοδο αυτή φορτώνουμε το balance και πληρώνουμε από αυτό τον πωλητή.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Θέλω να κάνω αγορά απο banggood ένα κινητό και έχω τις εξής απορίες

-Λεφτά βάζω από prepaid κάρτα της πειραιώς η οποία είναι συνδεδεμένη με paypal . Τώρα λόγω των capital controls δεν γίνεται να αγοράσω με αυτόν τον λογαριασμό και διάβασα αυτό με τους δύο λογαριασμούς . Κατάλαβα πως δουλεύει αλλα δουλεύει 100% ? Γιατί θα δώσω 2-3 ευρώ προμήθεια στην πειραιώς άλλα 5 πες στην paypal περίπου όταν στείλω τα λεφτά απο τον ένα λογαριασμό στον άλλον.. μη μου μείνουν και τζάμπα τα λεφτά και δεν έχω μετά τι να τα κάνω .. δηλαδή είναι δοκιμασμένο ότι τα δέχονται?

-Αυτό με τα κουπόνια - πόντους στο banggood δουλεύει ? 

-Και τέλος είναι αξιόπιστο το banggood ?

Ξέρω πως παρόμοιες ερωτήσεις θα έχουν ξαναγίνει αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τώρα 600+ σελίδες :D

Δημοσ.

1. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο.

2. Εάν έχεις κουπόνια ή πόντους, τα βάζεις στην παραγγελία και μειώνεται το ποσό.

3. Για να φορτώσεις το balance υπάρχουν 3 τρόποι: α) Request, β) Send Money και γ) με έμβασμα αλλά χρειάζεται να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal (είτε αυτόν που είναι συνδεδεμένη η κάρτα σου είτε άλλον).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε σχετικά νήματα. Για τη σύνδεση λογαριασμού πρέπει είτε να τους τηλεφωνήσεις είτε να στείλεις μήνυμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση....

Όταν λες ότι χρειάζεται να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό εννοείς μόνο όταν φορτώνεις με έμβασμα σωστά ? 

Τι εννοείς όταν λες " Για τη σύνδεση λογαριασμού πρέπει είτε να τους τηλεφωνήσεις είτε να στείλεις μήνυμα." Ποια σύνδεση δεν καταλαβαίνω :D

Δημοσ.

Ναι, για να στείλεις χρήματα με έμβασμα πρέπει να έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό ((Add a bank Account) που μπορεί να είναι είτε ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένη η κάρτα σου είτε άλλος.

Μετά τα CC, το paypal απενεργοποίησε τη σύνδεση λογαριασμού και για να την ξεκλειδώσει πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους με τους τρόπους που έγραψα.

Δημοσ.

Ναι στο δικο σου post αναφέρομαι Sorry όπως λέει και ο τίτλος είμαι newbie και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς .. "το paypal απενεργοποίησε τη σύνδεση λογαριασμού"  αυτο δεν καταλαβαίνω

Δημοσ.

Ας το πούμε άλλη μια φορά.

Η δυνατότητα Add a Bank Account (Πρόσθεσε ένα τραπεζικό λογαριασμό) υπήρχε και υπάρχει στο paypal αλλά από τον ΙΟΥΛ είναι κλειδωμένη και, όταν πατήσεις το πλήκτρο, σου απαντάει ότι δεν μπορείς να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό.

Η σύνδεση (προσθήκη) τραπεζικού λογαριασμού χρειάζεται για να μπορείς να στείλεις χρήματα με έμβασμα (μέχρι 500€/μήνα) για να φορτώσεις το balance και να κάνεις αγορές από όσους δέχονται paypal.

Για να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους με τους τρόπους που έγραψα.

Δημοσ.

ααα οκ τωρα καταλαβα... εγω που βαζω τα λεφτα με prepaid δληλαδη δεν εχω τετοιο θεμα..ευχαριστω και sorry που ειμαι noob :D

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Εμένα γιατί πατώντας το request money στο paypal με γυρνάει πάντα στο send money.

Υπάρχει εξήγηση;

Κάποιος αν γνωρίζει ας μου πει το λόγο, γιατί γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...