spartak1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους.Έχω χρεωστική από την Πειραιώς και μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να παραγγείλω από δύο ξένα καταστήματα,από λονδίνο και Αμερική(είδη ένδυσης),με την μέθοδο request money από το paypal.Ωστόσο με χαλάει πολύ που κρατάει προμήθεια 4% κάθε φορά...ξέρετε κάποιον άλλον τρόπο,που να μην κρατάει προμήθεια; Αν στείλεις χρήματα στο Balance σου μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα χρεωθείς 1 ευρω για κάθε έμβασμα και μέχρι 500 ευρω/μήνα. Αν δηλαδή στείλεις 500 ευρω στο Balance η χρεωση θα είναι 1 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπερα σας παιδια Παρηγγειλα την revolut καρτα απο το εξωτερικο , μου ηρθε την φορτωσα ..εκανα καινουρειο λογαριασμο στο ebay κα επιτελους μπορεσα και εκανα παραγγελια ! Το ερωτημα μου ειναι πως ..οταν πηγα να πληρωσω μου δημιουργησε αυτοματα paypal account και μου τραβηξαν και ενα ευρω ... 1 ) Το ευρω μου θα το παρω πισω ? Και αν ναι ποτε? 2 ) Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω στο paypal? ( μια ρυθμιση ή να βαλω την καρτα μου ή μαλλοω μπηκε αυτοματα , για να τραβηξε τ χρηματα ) Δε χρειαζοταν καινουριος λογαριασμος στο eBay αν ειχες ηδη. 1) ναι καποια στιγμη 2) πατας link and confirm, γινεται νεα χρεωση, και απο την εφαρμογη πρεπει να δεις ενα τετραψηφιο αριθμο Αυτον πρεπει να τον βαλεις στο paypal για την επιβεβαιωση. Μετα απο αυτο, μπορεις να αγορασεις Αρα θα πρεπει να γινουν 2 χρεωσεις (1 USD & 1 GBP) τα οποια θα επιστραφουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainPotato Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μου εχει βγαλει ειδοποιηση οτι ο λογαριασμος μου ειναι limited και ζηταει στοιχεια(λογο οτι εχω ξεπερασει το οριο request money).Αξιζει να τα στειλω? Κανεις αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oliviana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν στείλεις χρήματα στο Balance σου μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα χρεωθείς 1 ευρω για κάθε έμβασμα και μέχρι 500 ευρω/μήνα. Αν δηλαδή στείλεις 500 ευρω στο Balance η χρεωση θα είναι 1 ευρω Δεν κατάλαβα !άμα στείλω έμβασμα δεν θα πάει κατευθείαν στο paypal; μόνο με request money δεν γίνεται να παραγγείλεις από εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν κατάλαβα !άμα στείλω έμβασμα δεν θα πάει κατευθείαν στο paypal; μόνο με request money δεν γίνεται να παραγγείλεις από εξωτερικό; Αλλο το request, αλλο το έμβασμα και τα δυο στο Balance πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αλλο το request, αλλο το έμβασμα και τα δυο στο Balance πανε Μα για να στείλει έμβασμα στο paypal πρεπει πρώτα να συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ και εδω το paypal κάνει τις γνωστές καθυστερήσεις του "You cannot add a Bank account for the moment ---> cc ! " θέλουν κυνήγημα e-mail και πάλι email και ίσως και τηλέφωνο Ιρλανδία για να στο κάνουν. Αν αγοράζεις πάντως συχνά απο κινεζομάγαζα που χρεώνουν σε δολλάρια γενικά δεν σε συμφέρει αγορές μέσω balance paypal (αυξημένες προμήθειες μετατροπής συναλλάγματος). Το πιο οικονομικό είναι η εκδοση κάρτας εξωτερικού και η συνδεσή της με paypal και στις ρυθμίσεις βέβαια να κάνει η κάρτα την μετατροπή και ΟΧΙ το paypal !!! Εχουν αναφερθεί τρεις περιπτώσεις εκδοσης κάρτας στο φορουμ revolut - leupay - number26, διαβάζεις και αποφασίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Χτες κ προχτές έκανα δύο συναλλαγές μέσω ebay κ μετά μέσω paypal κανονικά όποιος παλιά...Αγόρασα κανονικά δίχως πρόβλημα. Στο paypal balance είχα γύρω στα 5-7 ευρώ κ αυτά που αγόρασα έκαναν συνολικά 55-60 ευρώ!! Σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι ακόμα αλλά δεν με προχωράει κ μου βγάζει σφάλμα στο paypal. Τι λέτε να συνέβει?Πολύ παράξενα πράγματα...Να δοκιμάσω να φορτώσω την paypal κ να κάνω συναλλαγή λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μα για να στείλει έμβασμα στο paypal πρεπει πρώτα να συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ και εδω το paypal κάνει τις γνωστές καθυστερήσεις του "You cannot add a Bank account for the moment ---> cc ! " θέλουν κυνήγημα e-mail και πάλι email και ίσως και τηλέφωνο Ιρλανδία για να στο κάνουν. Αν αγοράζεις πάντως συχνά απο κινεζομάγαζα που χρεώνουν σε δολλάρια γενικά δεν σε συμφέρει αγορές μέσω balance paypal (αυξημένες προμήθειες μετατροπής συναλλάγματος). Το πιο οικονομικό είναι η εκδοση κάρτας εξωτερικού και η συνδεσή της με paypal και στις ρυθμίσεις βέβαια να κάνει η κάρτα την μετατροπή και ΟΧΙ το paypal !!! Εχουν αναφερθεί τρεις περιπτώσεις εκδοσης κάρτας στο φορουμ revolut - leupay - number26, διαβάζεις και αποφασίζεις. Αν απευθύνεσαι σε μενα, εγω δεν σε ρώτησα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyreaso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα υπαρχει οριο μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να στειλεις μεσω request απο paypal? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα υπαρχει οριο μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να στειλεις μεσω request απο paypal? Ευχαριστω Μαξ στο ππ για εισερχόμενα ποσα, δηλαδη απο πληρωμές ή απο φίλους, μπορείς λοιπον μέχρι 2500 το χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyreaso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μαξ στο ππ για εισερχόμενα ποσα, δηλαδη απο πληρωμές ή απο φίλους, μπορείς λοιπον μέχρι 2500 το χρόνο Ευχαριστώ.Δηλαδη απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει προβλημα ειτε να βαλεις 2500 αμεσως ειτε σπαστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giatsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με ebay. Θα μπορουσα να αγορασω απο εξωτερικο κατι μεσω του λογαριασμου του paypal μ κ μετα απο συνεννοηση με τον πωλητη ωστε να χρησιμοποιησω τη λειτουργια request or send money του paypal? δεν το εχω ξανακανει ποτε και δεν ξερω αν γινεται να το κανω αυτο η ειναι το ιδιο η ακομα κ αν γινεται αν ειναι επικινδυνο.Αν μπορει καποιος ας με κατατοπισει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με ebay. Θα μπορουσα να αγορασω απο εξωτερικο κατι μεσω του λογαριασμου του paypal μ κ μετα απο συνεννοηση με τον πωλητη ωστε να χρησιμοποιησω τη λειτουργια request or send money του paypal? δεν το εχω ξανακανει ποτε και δεν ξερω αν γινεται να το κανω αυτο η ειναι το ιδιο η ακομα κ αν γινεται αν ειναι επικινδυνο.Αν μπορει καποιος ας με κατατοπισει.Ευχαριστω εκ των προτερων. O Πωλητής τι σχεση εχει με το request και πρέπει να συνεννοηθείς μαζι του? δεν κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με ebay. Θα μπορουσα να αγορασω απο εξωτερικο κατι μεσω του λογαριασμου του paypal μ κ μετα απο συνεννοηση με τον πωλητη ωστε να χρησιμοποιησω τη λειτουργια request or send money του paypal? δεν το εχω ξανακανει ποτε και δεν ξερω αν γινεται να το κανω αυτο η ειναι το ιδιο η ακομα κ αν γινεται αν ειναι επικινδυνο.Αν μπορει καποιος ας με κατατοπισει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Άνοιξε έναν δεύτερο λογαριασμό και κάντο μόνος σου ή με κάποιον γνωστό σου... Αν δεν έχει κανείς άνοιξε έναν λογαριασμό παυπαλ σε κάποιον συγγενή σου... Μετά μπορείς να κανείς όλες τις αγορές που θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopas21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν προσπάθησα να κάνω το κόλπο στο paypal με τους δύο λογαριασμούς που κάνεις request money από τον κύριο λογαριασμό σου και μπαίνεις από το email του δεύτερου λογαριασμού και μέσω οποιασδήποτε κάρτας στέλνεις απευθείας το ποσό που ζήτησες από τον πρώτο. Το πρόβλημα όμως είναι το έξης. Το έκανα την πρώτη φορά κάνοντας request ένα ποσό των 4 ευρώ δοκιμαστικά να δω αν πετύχει. Όντως έγινε και μου μεταφέρθηκε στο balance του κύριου λογαριασμού μου 3,5 ευρώ (λόγω της προμήθειας). Την δεύτερη φορά ζήτησα 200 ευρώ και μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν γίνεται με αυτήν την κάρτα. Δοκίμασα και μια τρίτη φορά να κάνω request ποσό των 90 ευρώ και πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Δοκίμασα ξανά μετά ποσά μικρότερα (με σκοπό να τα μεταφέρω λίγα λίγα στο balance) αλλά δεν ξαναστάλθηκαν λεφτά καμία από τις επόμενες φορές. Μου βγάζει συνέχεια σφάλμα ότι δεν γίνεται με αυτήν την κάρτα. Αλλά αν δεν γινόταν πως μεταφέρθηκαν στην αρχή αυτά τα 90 ευρώ; Μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ τι συμβαίνει; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2016 από theopas21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα