Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΕΝ υπάρχει fee. Μόνο αν μεταφέρεις invoice ή κάνεις κατάθεση στην τράπεζα σου από το paypal... pffff...

Υπάρχει fee απ'ότι ξέρω σε μετατροπές από ένα νόμισμα σε άλλο.

Γι'αυτό και γω δεν καίγομαι και πολύ να ανοίξει το paypal.

Όπου μπορώ χρησιμοποιώ κατευθείαν την κάρτα.

http://www.petersandeen.com/paypal-is-stealing/

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει fee απ'ότι ξέρω σε μετατροπές από ένα νόμισμα σε άλλο.

Γι'αυτό και γω δεν καίγομαι και πολύ να ανοίξει το paypal.

Όπου μπορώ χρησιμοποιώ κατευθείαν την κάρτα.

Αυτό το fee που αναφέρεις είναι διαφορετικό. Είναι μετατροπής και το έχουν και οι κάρτες.

Δημοσ.

ΔΕΝ υπάρχει fee. Μόνο αν μεταφέρεις invoice ή κάνεις κατάθεση στην τράπεζα σου από το paypal... pffff...

φυσικά και έχει fee,συνήθως το πληρώνει ο πωλητής αλλά σε κάποια καταστήματα το πληρώνεις εσύ πχ fastcardtech 

• Like 1
Δημοσ.

Αρκεί να είναι premium.

καλησπερα κ απο εμενα!εχω διαβασει προσεκτικα ολα τα ποστ κ εχω μια απορια γιατι καπου χαθηκα με τα τοσα που διαβασα.θελω μια διευκρινηση για μεταφορα χρηματων στο balance paypal απο φιλο που ζει στο εξωτερικο κ εχει λογαριασμο.χρειαζεται ο δικος μου λογαριασμος να ειναι premium h business η αυτο ισχυει μονο για μεταφορες απο καρτες χωρις λογαριασμο? εγω απο οτι θυμαμαι εχω απλο λογαριασμο..καποια βοηθεια?Ευχαριστω!

Δημοσ.

φυσικά και έχει fee,συνήθως το πληρώνει ο πωλητής αλλά σε κάποια καταστήματα το πληρώνεις εσύ πχ fastcardtech 

Ετσι μπράβο. Οχι και απλός μεσολαβητής η μεγαλοεπιχείρηση που λέγεται Paypal.

Δημοσ.

Παιδιά σε προηγούμενα post οι κάρτες american express δούλευαν κανονικά σήμερα και μάλιστα ένας αναφέρθηκε πως είχε και μια 2η κάρτα της πειραιώς νομίζω και έφαγε άκυρο. Το paypal δεν έχει σταματήσει τις υπηρεσίες και τις κάρτες. Οι τράπεζες έχουν μπλοκάρει τις κάρτες άρα δεν παίρνει και έγκριση το paypal.Γιατί εάν τις είχε μπλοκάρει το paypal δεν θα μπορούσαν ούτε αυτοί που έχουν τις κάρτες με τα bitcoins να κάνουν αγορές.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ελληνικό paypal δουλεύει. Αν κι εγώ δεν το έχω δοκιμάσει, το δοκίμασε η μητέρα μου, που έχει amex (όχι ελληνική) από ελληνικό account και μια χαρά πέρασε η συναλλαγή.

Δημοσ.

επειδή έχει ΟΧΙ ελληνική amex.... δεν υπάρχει "ελληνικό" paypal. υπάρχει το "paypal δεν δέχεται τις ελληνικές κάρτες"

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

επειδή έχει ΟΧΙ ελληνική amex.... δεν υπάρχει "ελληνικό" paypal. υπάρχει το "paypal δεν δέχεται τις ελληνικές κάρτες"

Το λέω έτσι, γιατί μερικοί λένε ότι δεν λειτουργεί το paypal στην Ελλάδα ανεξαρτήτως κάρτας.

Δημοσ.

Λοιπόν για να δείτε ότι ο φίλος Spect~ έχει δίκιο. Εγώ στο pp μου εχω 2 κάρτες συνδεμένες και verified. Όταν πάω να κάνω συναλλαγή μου βγάζει σαν προεπιλεγμένη την κάρτα του εξωτερικού, όταν διαλέγω την Ελληνική κάρτα ΔΕΝ μου την εμφανίζει, πάλι σαν προεπιλεγμένη βάζει του εξωτερικού, και το κάνει και το ξανακάνει όσο και να προσπαθώ! Οπότε το paypal την απορρίπτει. Για αγορά στο εξωτερικό μιλάμε πάντα.

Δημοσ.

Λιγο τα φωτα σας.Νικησα σε μια δημοπρασια για μια αγορα αντικειμενου που το πετυχα σε πολυ καλη τιμη προ c.c.

Γινεται το σκηνικο με τις τραπεζες και παγωνει η πληρωμη.Ευτυχως ειχε κατανοηση το παλικαρι και με περιμενε.

Οταν πατουσα το pay now με πετουσε στο paypal εβαζα κωδικους και επερνα το εξης μηνυμα:

Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.

At this time, we are unable to process your request. Please return to eBay and try another option.

Τελικα καταφερα να βαλω στο balance χρηματα.Τωρα πατωντας παλι το pay now ειχα ξανα το ιδιο μηνυμα.

Θα επρεπε να συμβαινει αυτο?Στην τελικη η μονη λυση ηταν να πληρωσω με το send money option του paypal δηλαδη παρακαμπτοντας κατα εναν τροπο το ebay.To auction παραμενει unpaid με τον πωλητη να με ενημερωνει πως θα προσπαθησει να το ρυθμισει μεσω ebay ωστε να μαρκαριστει σαν paid (χλωμο το κοβω) ωστε να μπορεσουμε να αφησουμε και feedback ο ενας στον αλλον ειδαλλως θα το ακυρωσει το auction και στην ουσια θα προχωρησει η αγορα εκτος ebay.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ προσπάθησα να κάνω συναλλαγή από το geekbuying.com (μέσω paypal) και δεν τα κατάφερα! Ζήτησα να μου κάνουν donate (έχω φτιάξει κουμπάκι στο blog μου και δοκίμασαν από Ελλάδα με Ελληνική κάρτα (wind bonus amex alpha bank) και τα λεφτά πήγαν στο balance μου!!! Μετά έκανα την αγορά στο geekbuying.com κανονικά μέσω paypal!!!

το blog μου είναι το www.raspberrypi.gr αν θέλετε να μου κάνετε donate 0,50 ευρώ για το info :-p που σας έδωσα :-p

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...