Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μου λεει οτι μου τα εχει βαλει στο pending balance επειδη προσφατα ξεκινησα τις πωλησεις στο paypal κ οτι θα κανει εως 21 μερες... Δηλαδη δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω απ το pending balance

" because you have recently started to sell with paypal payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days . for more information please go to the Resolution centre"

Μετα τις 21 μέρες λειτουργεί κανονικά για αγορες απο ebay αμερική κτλπ??

υπαρχει τροπος να το διορθωσω αυτο απο το να περιμενω 21 μερες?

Επεξ/σία από kisto
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιας και δεν εμφανίστηκε κανείς που να έχει κάνει πρόσφατα αγορές στο ιντερνετ με προπληρωμένη κάρτα, σκέφτηκα να κάνω έναν λογαριασμό στο paypal εφόσον οι περισσότεροι κάνετε αγορές με αυτόν τον τρόπο. 

Γίνεται να δηλώσω στο paypal προπληρωμένη (prepaid) κάρτα; 
Είδα επίσης ότι γίνεται να βάλεις χρήματα στο paypal και με μια απλή κάρτα paysafe. 
Γενικά η ερώτηση μου είναι αν χρειάζεται απαραίτητα να δηλώσω κάποια πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή αν γίνεται στο paypal να δηλώσω μόνο με prepaid & paysafe και να κάνω αγορές;

καλησπερα παιδια εχω μια απορια και γω σχετικα με τις αγορες απο εξωτερικο και συγκεκριμενο απο ebay μεσω  paypal. ειχα λογαριασμο στην paypal προ cc ομως η καρτα μου εληξε κ θελησα να προσθεσω μια καινουρια ομως χρειαζεται η κλασσικη διαδικασια που σου δεσμευει 1μιση ευρω κ πρεπει να πας στν τραπεζα να σου πουν τον 4ψηφιο κωδικο ωστε να επιβεβαιωσεις οτι η καρτα ειναι δικη σ. Μετα απο 2 μερες π εβαλα την καρτα στην paypal πηγα στην τραπεζα ομως ακομα δν φαινοταν ο κωδικος. Υπαρχει πιθανοτητα μετα απο 3-4 μερες π θα ξαναπαω να εχει βγει και τελικα να μπορεσω να επιβεβαιωσω την καρτα και να την χρησιμοποιησω για αγορες στο ebay η λογω cc δεν γινεται?ευχαριστω εκ των προτερων 

Προφανώς δεν έχεις e-banking, γιατί αν είχες θα τον έβλεπες αμέσως.

Αντί να πηγαίνεις σε κατάστημα, μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση της τράπεζας.

Παιδια μου λεει οτι μου τα εχει βαλει στο pending balance επειδη προσφατα ξεκινησα τις πωλησεις στο paypal κ οτι θα κανει εως 21 μερες... Δηλαδη δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω απ το pending balance

" because you have recently started to sell with paypal payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days . for more information please go to the Resolution centre"

Μετα τις 21 μέρες λειτουργεί κανονικά για αγορες απο ebay αμερική κτλπ??

υπαρχει τροπος να το διορθωσω αυτο απο το να περιμενω 21 μερες?

Στις πωλήσεις γίνεται αυτή η διαδικασία και ο λόγος είναι γιατί μπορεί να αμφισβητηθεί η πώληση από τον αγοραστή.

Τα χρήματα θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μετά τις 21 μέρες.

καλημερα παιδια , επειδη ειναι 670+ σελιδες εδω , μια συντομη ερωτηση υπαρχει καποιος τροπος ανανεωσης τou uploaded , δοκιμασα με revolut και δε περασε !!! 

Προφανώς δεν έχεις e-banking, γιατί αν είχες θα τον έβλεπες αμέσως.

Αντί να πηγαίνεις σε κατάστημα, μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση της τράπεζας.

οχι δεν εχω e-banking αλλιως δεν θα περιμενα να παω στν τραπεζα.Το θεμα μου ειναι αν τελικα θα παρω τον κωδικο και αν τον παρω τελικα μετα θα μπορω να χρησιμοποιησω τον πειπαλ λογαριασμο μου για αγορες κανονικα?η τσαμπα κανω ολη τη διαδικασια..

γεια χαρα,ειμαι απο τους λιγους που ακομα δεν εχω αγορασει κατι μεσω paypal,μου ζηταει το IBAN του τραπεζικου μου λογαριασμου,το βαζω χωρις κανενα ρισκο;μπορω να αγορασω μετα;η υπαρχουν ακομα capital controls?

δωστε μου εστω μια απαντηση σε αυτο που ρωταω,ευχαριστω.

οχι δεν εχω e-banking αλλιως δεν θα περιμενα να παω στν τραπεζα.Το θεμα μου ειναι αν τελικα θα παρω τον κωδικο και αν τον παρω τελικα μετα θα μπορω να χρησιμοποιησω τον πειπαλ λογαριασμο μου για αγορες κανονικα?η τσαμπα κανω ολη τη διαδικασια..

Όταν βρεις των 4ψήφιο, θα τον βάλεις στο αντίστοιχο πεδίο της κάρτας σου στο paypal για να γίνει confirmed και μετά αγοράζεις από όπου περνάει η κάρτα, αφού οι αγορές με κάρτα είναι λαχείο.

γεια χαρα,ειμαι απο τους λιγους που ακομα δεν εχω αγορασει κατι μεσω paypal,μου ζηταει το IBAN του τραπεζικου μου λογαριασμου,το βαζω χωρις κανενα ρισκο;μπορω να αγορασω μετα;η υπαρχουν ακομα capital controls?

1. Τα CC ισχύουν και θα ισχύουν για αρκετό ακόμη διάστημα, όπως φαίνεται.

2. Αφού εμπιστεύεσαι να βάλεις την κάρτα σου στο paypal γιατί φοβάσαι να βάλεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό;

3. Η διαδικασία για να προσθέσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο paypal περιγράφεται στο post #8897 σελ 594. Αφού τον προσθέσεις, θα πάρεις τα (προσωπικά) στοιχεία της γερμανικής τράπεζας, στην οποία  μπορείς να στέλνεις εμβάσματα μέχρι 500€/μήνα και όταν θα μπουν στο balance σου (σε 2 μέρες περίπου) θα μπορείς να αγοράζεις από όποιον πωλητή δέχεται paypal.

• Like 1

Λοιπόν έκανα έναν λογαριασμό στο paypal μέσω διαδικτύου και πήγα να δηλώσω την κάρτα αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Από ότι είδα αυτό είναι λόγω τον capital; Τι πρέπει να κάνω;
Γενικά τώρα σε ποιο στάδιο είμαι; Έχω λογαριασμό στο paypal και μπορώ να κάνω αγορές κανονικά μέσω της κάρτας που έχω δηλώσει όταν δηλωθεί;

Κάποιοι φίλοι μου, μου είπαν ότι πρέπει να πάω στην τράπεζα για να προμηθευτώ κάρτα Paypal... εγώ κάπου αλλού διάβασα ότι δεν υπάρχει κάρτα paypal. Υπάρχει λόγος να πάω στην τράπεζα;

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το να κάνω συνέχεια το κόλπο με το request money στο paypal για αγορές από εξωτερικό.Π.Χ εφορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έκανα έναν λογαριασμό στο paypal μέσω διαδικτύου και πήγα να δηλώσω την κάρτα αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."

Από ότι είδα αυτό είναι λόγω τον capital; Τι πρέπει να κάνω;

Γενικά τώρα σε ποιο στάδιο είμαι; Έχω λογαριασμό στο paypal και μπορώ να κάνω αγορές κανονικά μέσω της κάρτας που έχω δηλώσει όταν δηλωθεί;

Κάποιοι φίλοι μου, μου είπαν ότι πρέπει να πάω στην τράπεζα για να προμηθευτώ κάρτα Paypal... εγώ κάπου αλλού διάβασα ότι δεν υπάρχει κάρτα paypal. Υπάρχει λόγος να πάω στην τράπεζα;

Τα CC δεν απαγορεύουν τη σύνδεση καρτών στο paypal.

Το ότι δεν την καταχώρησες μπορεί να οφείλεται είτε στο paypal είτε σε δικό σου λάθος.

Προσπάθησε πάλι.

Όταν την καταχωρήσεις, το paypal θα στείλει ένα 4ψήφιο αριθμό στην τράπεζα που μπορείς να βρεις είτε με e-banking είτε τηλεφωνώντας στην τράπεζα. Αυτό τον αριθμό θα τον γράψεις στο αντίστοιχο πεδίο στο paypal για να γίνει confirmed.

Μετά μπορείς να αγοράζεις αλλά οι αγορές με κάρτα είναι λαχείο.

Επεξ/σία από makfil

οποτε περιμενω 21 μερες... Πηγα στον αρχικο μου λογαριασμο οπου εστειλα τα χρήματα (απο τον οποιο εβγαλα τα στοιχεία της πιστωτικής μου για λόγους ασφαλείας)  εστω οτι πω οτι ήταν μια μη εξουσιοδοτημένη κίνηση!! τι θα συμβει;;; ενδεχετε να γυρίσουν τα χρηματα απο το δευτερο μαιλ στο πρώτο και απο την στιγμή που δεν θα βρεί την πιστωτική να τα ρίξει στο ballance ??? η θα με μπλέξει σε φάσεις διερευνησεις κ θα  τα μπλοκαρει τελείως;; η αν εκανα στον δευτερο λογαριασμό refund payment ???

οποτε περιμενω 21 μερες... Πηγα στον αρχικο μου λογαριασμο οπου εστειλα τα χρήματα (απο τον οποιο εβγαλα τα στοιχεία της πιστωτικής μου για λόγους ασφαλείας)  εστω οτι πω οτι ήταν μια μη εξουσιοδοτημένη κίνηση!! τι θα συμβει;;; ενδεχετε να γυρίσουν τα χρηματα απο το δευτερο μαιλ στο πρώτο και απο την στιγμή που δεν θα βρεί την πιστωτική να τα ρίξει στο ballance ??? η θα με μπλέξει σε φάσεις διερευνησεις κ θα  τα μπλοκαρει τελείως;; η αν εκανα στον δευτερο λογαριασμό refund payment ???

Επειδή μου έχουν κάνει 2 με 3 refund στο eBay, εγώ τα λεφτά τα είχα διαθέσιμα ακαριαία, αμέσως μετά το refund του πωλητή προς εμένα, όποτε πιστεύω πως με refund θα επιστραφούνε αμέσως τα λεφτά, χωρίς βέβαια να είμαι 100% σίγουρος. Αν μπορεί να το επαληθεύσει και κάποιος άλλος και να το δοκιμάσεις. Αν πας να καταγγείλεις την συναλλαγή νομίζω θα μπλέξεις χειρότερα, χωρίς βέβαια να το γνωρίζω και αυτό μιας και δεν το έχω κάνει ποτέ.

για να κάνω confirm την κάρτα στο paypal που βρίσκω τον τετραψήφιο αριθμό?

Αν έχεις e-banking, θα το δεις γρήγορα, αν όχι μπορείς να τηλεφωνήσεις στην τράπεζά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...