Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την MoneySafe; Προσπαθώ όλη μέρα να βρω vouchers από το σε καταστήματα από το store locator της MoneySafe και σε κανέναν δεν βγάζει το μηχάνημα. Στην Κέρκυρα που βρίσκομαι τώρα βρήκα 4 καταστήματα στο κέντρο και το ένα έχει κλείσει, όλοι οι υπόλοιποι μου είπαν ότι δεν δουλεύει λόγω capital controls. Είπα και στον αδερφό μου στο Ηράκλειο Κρήτης να τσεκάρει και του είπαν το ίδιο. Ο πωλητής που θέλω να πληρώσω μου λέει πως δουλεύει κανονικά. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την MoneySafe; Προσπαθώ όλη μέρα να βρω vouchers από το σε καταστήματα από το store locator της MoneySafe και σε κανέναν δεν βγάζει το μηχάνημα. Στην Κέρκυρα που βρίσκομαι τώρα βρήκα 4 καταστήματα στο κέντρο και το ένα έχει κλείσει, όλοι οι υπόλοιποι μου είπαν ότι δεν δουλεύει λόγω capital controls. Είπα και στον αδερφό μου στο Ηράκλειο Κρήτης να τσεκάρει και του είπαν το ίδιο. Ο πωλητής που θέλω να πληρώσω μου λέει πως δουλεύει κανονικά. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Ευχαριστώ.

Αναλόγως τα μηχανάκια που έχουν τα περίπτερα κάποια αυτά βγάζουν money safe voucher ενώ κάποια άλλα όχι λόγω των cc.

Πρέπει πρώτα αν έχεις συνδέσει κάρτα στο paypal.

Στη συνέχεια, αν τους μιλήσεις τηλεφωνικά, σου ανοίγουν το σύστημα και βάζεις το ΙΒΑΝ ή το βάζουν αυτοί, είτε τους στέλνεις αντίγραφο του λογαριασμού σου (στα αγγλικά), που μπορείς να το βγάλεις μέσω e-banking. 

Ευχαριστω για την απαντηση.Παντως ηθελα να μαθω ακριβως πως το βγαζω αυτο το αντιγραφο στο winbank αν τυχον ξερει καποιος.

Αναλόγως τα μηχανάκια που έχουν τα περίπτερα κάποια αυτά βγάζουν money safe voucher ενώ κάποια άλλα όχι λόγω των cc.

Και είναι δυνατόν να έχω πάει σε 5 καταστήματα και να μην δουλεύει κανένα;

Πολύ παράξενο μου φαίνεται.

Και είναι δυνατόν να έχω πάει σε 5 καταστήματα και να μην δουλεύει κανένα;

Πολύ παράξενο μου φαίνεται.

Οι περισσότερες εταιρείες έχουν αποκλειστεί λόγω cc. Όποτε ναι είναι λογικό,

Ευχαριστω για την απαντηση.Παντως ηθελα να μαθω ακριβως πως το βγαζω αυτο το αντιγραφο στο winbank αν τυχον ξερει καποιος.

Δεν έχω λογαριασμό στην Πειραιώς αλλά στις άλλες πριν μπεις γυρίζεις στα αγγλικά και όταν ανοίξεις το λογαριασμό σου, που γράφει το όνομά σου και, πιθανά, και συνδικαιούχους, τον εκτυπώνεις, συνήθως σε pdf.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το ονοματεπώνυμο και ας είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.

ρε παιδια γιατι χαθηκα διαβασα ποσες σελιδες πριν και ακρη δεν εβγαλα. λοιπον εσει αλλαξει κατι; μπορουμε να στειλουμε απο ελληνικο λογαριασμο λεφτα στο paypal balance? δε μιλαω για revolut και εκτος τον παλιο τροπο που ζητας χρηματα απο ενα αλλο δευτερο mail.

Εάν έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό στο paypal (δεν εννοώ το λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη μια κάρτα χρεωστική/πιστωτική), ναι, μπορείς να στέλνεις έμβασμα στο balance, μέχρι 500€ κάθε μήνα.

Εάν δεν έχεις συνδέσει, η διαδικασία περιγράφεται στο post #8897 στη σελ. 594

Δουλευει κανονικα το top up, ή οχι;;;;

Θα φανει πλεονασμος, αλλα επειδη την πάτησα τον Νοέμβριο 2015, δεν θελω να την πατησω παλι 'και να νομιζω οτι θα μπουν τα λεφτα':
θα επιχειρησω ξανα, για 2η φορα μετα τον Νοεμβρη, να κανω top up απο τον συνδεδεμενο λογ/μο μου στην Πειραιως, σημερα. Τον Νοεμβρη, ειχε αποτυχει.
Δουλευει κανονικα το top up, ή οχι;
Αν υπαρχει εστω και 1% περιπτωσεων που δεν περνανε, να το ξερω να κανω request money.
Την μικροταλαιπωρια του Νοεμβρη, εκανα top up, που περιμενα να μπουν τα λεφτα, και μετα απο 3 μερες ειδα οτι ακυρωθηκε το εμβασμα, δεν θελω να την ξαναζησω.
Πειτε μου.

Παιδια, αρχικα συγνωμη αν εχει αναφερθει νωριτερα... Απ'οτι καταλαβα η επιλογη instant top up για paypal δεν υπαρχει πλεον για Ελλαδα. Με το top up το απλο τι παιζει? Δουλευει κανονικα? εχει καποιες χρεωσεις? Ποσο κανουν να μπουν τα χρηματα στο paypal balance? Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γεμιζουμε το balance πιο γρηγορα? Για αγορες απο εξωτερικο εγινε καποια αλλαγη στις πληρωμες με paypal? Ευχαριστω για το χρονο σας!

Το σωστό είναι ότι σταμάτησε με τα CC και καταργήθηκε το ΔΕΚ 2015.

Το άλλο (takes a few days) λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά με χρέωση 1€ ανεξαρτήτως ποσού εμβάσματος με την ένδειξη SHA (shared).

Τα χρήματα μπαίνουν στο balance σε 2 (εργάσιμες) μέρες, συνήθως.

Πιο γρήγορος τρόπος είναι η αποστολή χρημάτων από άλλο balance, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις και αρχίζεις να χαρακτηρίζεσαι ως πωλητής, αν αυτό σε ενδιαφέρει.

Για αγορές, από το εξωτερικό πρέπει να γνωρίζεις ότι το paypal τραβάει από το balance και αν δεν φτάνουν συμπληρώνει από την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη ως primary.

Το σωστό είναι ότι σταμάτησε με τα CC και καταργήθηκε το ΔΕΚ 2015.

Το άλλο (takes a few days) λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά με χρέωση 1€ ανεξαρτήτως ποσού εμβάσματος με την ένδειξη SHA (shared).

Τα χρήματα μπαίνουν στο balance σε 2 (εργάσιμες) μέρες, συνήθως.

Ευχαριστω πολυ, αγορες απο ebay και αλλα καταστηματα κανονικα με paypal αν υπαρχει επαρκες balance?

αρα τελικα τι ισχυει με  C.C και απο ποια site μπορουμε να κανουμε αγορες μεσω paypal η χρεωστικων  γτ με τοσα που εχουν γραφτει εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...