Καλλιαννα Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όχι, δεν μπορείς να φορτώσεις το balance με κάρτα. Τα 500€/μήνα μεταφέρονται μόνο με έμβασμα στο balance. Μπορείς να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal με μια διαδικασία που έχω περιγράψει σε προηγούμενο post. Πρέπει να ενημερωθείς πρώτα για τις δυνατότητες όλων των μεθόδων αγοράς από το εξωτερικό και αν αποφασίσεις ποια σου ταιριάζει. θα προσπαθήσω να βρω το ανάλογο post για να συνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό, μιας και το δοκιμάζω μέρες τώρα αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια, αν στειλεις λεφτα απο paypal σε paypal (ελληνικα και τα 2) σε ποσες μερες ειναι διαθεσιμα? Γιατι το καλοκαιρι μ εστειλε φιλος απο γερμανια και νομιζω κανανε καμια βδομαδα να φανουν σ εμενα. 2" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τελικα καποια λυση με Uploaded εχει βρεθει; Απο digitadiko δε συμφερει, κραταει αρκετη προμηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master1992g Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εκανα 2 παραγγελιες απο iherb 4/12. Δεν εχει ερθει ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ. Τι μπορει να εχει γινει;; Αμα χαθηκαν τι γινεται; Τα πληρωσα μεσω paypal.. Και σε μένα 2 παραγγελίες απο Νοέμβρη ακόμα να φανούν..... Τι γίνεται με το iherb,πρώτη φορά αργεί τόσο.. όλες οι παραγγελίες έκαναν 20-25 μέρες max, τώρα παραγγελία από 13-11 ακόμα δεν έχει φανεί, επικοινώνησα με live chat και μου είπαν να περιμένω μέχρι τέλος της εβδομάδας,,, άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 θα προσπαθήσω να βρω το ανάλογο post για να συνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό, μιας και το δοκιμάζω μέρες τώρα αλλά τίποτα. Ευχαριστώ πολύ! Θα βρεις τα βήματα εδώ σελ 594 post #8897 Εάν βιάζεσαι, μπορείς να τους τηλεφωνήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nanobot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όταν δεν εκτελείται μια παραγγελία, σου στέλνει ένα μήνυμα και σε ενημερώνει να πληρώσεις με άλλο τρόπο. Εάν έχεις άλλη κάρτα, δοκίμασε. Η Alpha/Amex Debit περνάει. Και η Alpha/Amex Credit περνάει. Βασικά όλες οι Alpha/Amex περνάνε. θέλω να αγοράσω ένα συναγερμό από ebay,σε περίπτωση που το paypal δε δεχτεί να πληρώσει με την κάρτα μου(depit τράπεζα Πειραιώς) θα έχω πρόβλημα με τον πωλητή(αρνητική αξιολόγηση κτλ) ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Στείλε μήνυμα στον πωλητή και ζήτησε του να ακυρώσει την παραγγελία. Αν είναι μαγαζί, κανονικός πωλητής και όχι ιδιώτης δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν είναι ιδιώτης και στραβώσει, το πολύ-πολύ να φας negative feedback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ... Αν είναι ιδιώτης και στραβώσει, το πολύ-πολύ να φας negative feedback. Βάλανε πάλι στο ebay τα negative feedbacks από πωλητή σε αγοραστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nanobot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εκανα 2 παραγγελιες απο iherb 4/12. Δεν εχει ερθει ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ. Τι μπορει να εχει γινει;; Αμα χαθηκαν τι γινεται; Τα πληρωσα μεσω paypal.. Και σε μένα 2 παραγγελίες απο Νοέμβρη ακόμα να φανούν..... Ποτέ δεν αφήνετε τις παραγγελίες σας στον «αέρα»! Ο πωλητής ή το κατάστημα, θα πρέπει να σας έχουν δώσει ταχυδρομικό αριθμό αποστολής του πακέτου της παραγγελίας σας. Αν δεν το έχει κάνει, τότε το απαιτητέ να σας τον δώσει! Αυτός ο αριθμός έχει μία μορφή όπως DE110004321GR, όπου τα δύο πρώτα γράμματα είναι ο κωδικός της χώρας προέλευσης, τα δύο τελευταία είναι ο κωδικός της χώρας προορισμού (GR πάντα για Ελλάδα) και τα νούμερα πάντα 9 ψηφία. Στη συνέχεια χρησιμοποιείτε αυτόν τον αριθμό στο site των ΕΛΤΑ για να κάνουμε tracking. Περισσότερα από το 80% των αποστολών έρχονται με ΕΛΤΑ, οπότε πάμε στην σελίδα εντοπισμού των ΕΛΤΑ: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx βάζουμε τον αριθμό μας και πατάμε αναζήτηση. Αμέσως θα μας βγάλει τα αποτελέσματα. Έτσι μπορούμε να δούμε που ακριβώς βρίσκετε η παραγγελία μας και αν έχει κολλήσει κάπου και για κάποιο λόγο δεν έχουμε ιδιοποιηθεί (τελωνείο για παράδειγμα), θα μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες. Προσοχή είναι μερικές εταιρίες μεταφορών είναι ανεξάρτητες από τα ΕΛΤΑ και πρέπει να ψάχνουμε στο tracking το δικό τους, όπως για παράδειγμα ACS ή η TN T. Επίσης σε παραγγελίες από το eBay με μηδενικά κόστη αποστολής και με αξία μικρότερη των 50€, δεν δίνετε tracking number ποτέ, οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις και μετά από 50, 60 μέρες αν δεν έχει έρθει το πακέτο, λέμε στον πωλητή ότι το πακέτο χάθηκε και ζητάμε refund. Βάλανε πάλι στο ebay τα negative feedbacks από πωλητή σε αγοραστή? Όχι. Αγοραστής στον πωλητή. Negative feedback. Αρνητική αξιολόγηση. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από Nanobot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIM_BLUE_POWER Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 και με όποια ελληνική κάρτα δοκιμάσεις πάλι άκυρο θα φας. kai ti mporoume na kanoume gia na parageiloume pasam gt me to thema twn capital controls dn exw asxolithei katholou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ποτέ δεν αφήνετε τις παραγγελίες σας στον «αέρα»! Ο πωλητής ή το κατάστημα, θα πρέπει να σας έχουν δώσει ταχυδρομικό αριθμό αποστολής του πακέτου της παραγγελίας σας. Αν δεν το έχει κάνει, τότε το απαιτητέ να σας τον δώσει! Αυτός ο αριθμός έχει μία μορφή όπως DE110004321GR, όπου τα δύο πρώτα γράμματα είναι ο κωδικός της χώρας προέλευσης, τα δύο τελευταία είναι ο κωδικός της χώρας προορισμού (GR πάντα για Ελλάδα) και τα νούμερα πάντα 9 ψηφία. Δυστυχώς το Iherb έχει μόνο ένα τρόπο αποστολής για Ελλάδα και αυτός δεν περιλαμβάνει Tracking number. Μάλιστα γράφουν ότι αν χαθούν οι παραγγελιες είναι Non refundable! Αυτό είναι το μεγάλο μειονέκτημα του site. Γενικά πάντως όταν παραγγέλνεις απο Αμερική και θες να έχεις Tracking number που να δουλεύει και εκτός Αμερικής (με USPS) πρέπει να πληρώσεις κάμποσα χρήματα....Εκτός αν παραγγέλνεις κάτι πολύ ελαφρύ οπότε πληρώνεις λιγότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κι εγώ που είχα παραγγείλει από Iherb στις 25/11 το πακέτο ήρθε 07/01, πρώτη φορά καθυστέρησε τόσο πολύ. Μια ερώτηση σχετικά με το paypal. Είχα λογαριασμό με κάρτα Πειραιώς πριν από τα cc και τώρα μου ζητάει να κάνω confirm την ίδια κάρτα (εμφανίζει τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας και δίπλα ένα θαυμαστικό σε κίτρινο κύκλο. Επιλέγω confirm, εμφανίζει το billing address και expiration date, επιλέγω confirm credit card και μου εμφανίζει το μύνημα "We made a small charge to your credit card. The charge created a 4-digit code that can be found on your card statement. To begin using your card with PayPal, please enter the 4-digit code we sent to your credit card below.". Όταν όμως πάω στο activity Μου βγάζει "We didn't find any transactions", οπότε πως έγινε η χρέωση για να δω τον τετραψήφιο κωδικό; Να συμπληρώσω οτι το balance είναι 0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Απλά κάνω παραγγελίες εδώ και 5 χρόνια από το iherb, πότε δεν είχα θέμα. Ίσως να κοιμούνται οι δικοί μας και αργούν τόσο. Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να έχουν έρθει. Με το uploaded κάποια ιδέα, πέρα από digitadiko; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Με το uploaded κάποια ιδέα, πέρα από digitadiko; Δοκίμασες με κάποιο από αυτά τα τρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnyboy66 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζει κάποιος εάν μπορω να μεταφέρω υπόλοιπο από το Leypost σε κάποια κάρτα ή λογαριασμό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζει κάποιος εάν μπορω να μεταφέρω υπόλοιπο από το Leypost σε κάποια κάρτα ή λογαριασμό μου? υπάρχει συγκεκριμένο topic για τη LeuPost: http://www.insomnia.gr/topic/590606-leupay-mastercard-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-leupost/ώστε να μη χαλάει η ροή του εδώ topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα