Braker1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τι είναι η ΠΝΠ;Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου αυτη τα εκανε ολα: http://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/%CE%A0%CE%9D%CE%A0%20_84_18_7_2015.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Κανας άλλος που να τα χει καταφέρει με money safe ή ειμαι ο μόνος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Κανας άλλος που να τα χει καταφέρει με money safe ή ειμαι ο μόνος ; H moneysafe ξέρουμε δουλεύει αλλά σε σκίζει σε προμήθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 H moneysafe ξέρουμε δουλεύει αλλά σε σκίζει σε προμήθειες. Τι εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι εννοείς ; Eννοεί ότι για κάθε φόρτωση κουπονιού κρατά 4% προμήθεια. Επίσης κάθε μήνα αφαιρεί 1,5 ευρω από το υπόλοιπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους... Επειδη εχω αφησει το θεμα και δεν ξερω τι ισχυει πλεον εχω μια ερωτηση... Ξερω οτι paysafe δεν λειτουργουν,αλλα μπορω να χρησιμοποιησω pausafe απο εξωτερικο? Δλδ να μου στειλουν απο γερμανια κωδικο? *θελω να την βαλω σε ενα παιχνιδακι για πριμιουμ. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους... Επειδη εχω αφησει το θεμα και δεν ξερω τι ισχυει πλεον εχω μια ερωτηση... Ξερω οτι paysafe δεν λειτουργουν,αλλα μπορω να χρησιμοποιησω pausafe απο εξωτερικο? Δλδ να μου στειλουν απο γερμανια κωδικο? *θελω να την βαλω σε ενα παιχνιδακι για πριμιουμ. Ευχαριστω. Ναι αν την βάλεις απευθείας στο site (όχι με mypaysafecard). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ναι εννοειται αγορα απο το παιχνιδακι. Σε ευχαριστω φιλε. το εχεις δοκιμασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ναι εννοειται αγορα απο το παιχνιδακι. Σε ευχαριστω φιλε. το εχεις δοκιμασει? Ναι (κάρτα απο Ολλανδία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ωραια φιλε σε ευχαριστω. Μονο τον αριθμο χρειαζομαι ετσι?οπως την βαζουμε παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ωραια φιλε σε ευχαριστω. Μονο τον αριθμο χρειαζομαι ετσι?οπως την βαζουμε παντα... Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, έχω αγοράσει 5ευρώ από την Paysafe και έχω τον κωδικό της. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 5ευρώ αυτά να μην πάνε χαμένα; Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί κάποιο τρόπο αξιοποίησης της Paysafe! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 η moneysafe εξακολουθει να μπορει να φορτιστει με χρηματα απο ελληνκα καταστηματα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ενα μεγάλο ευχαριστώ και απο μένα στους φίλους με το κόλπο ! ( pay pal ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgd1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, εξεταζω το ενδεχομενο να χρησιμοποιησω moneysafe. Αρχικα υπαρχει μονο 7.95αρα? Επειδη ενδιαφερομαι για αγορα γυρω στα 50Ε, μαλλον θα καταληξω να παρω 6 τετιες ? Δευτερον στο site απο που θελω να αγορασω δεν υπαρχει επιλογη moneysafe, τα ψηφια τα βαζω στην master card λγκα. Απο εκει ομως με πεταει σε skrill checkout οπου υπαρχει μονο ενα "πλαισιο" για εισαγωγη card number, μετα θα μου βγαλει πολλα πλαισιο οπως με την paysafe? Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα