NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τοτε καλη τύχη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για αγορά από DHgate, Alliexpress, Allibabba και 40 κλέφτες, είναι θέμα ορίου των τραπεζών που δεν περνούν πλέον οι κάρτες πια, ή γενικώς δεν πέρναγαν σε αυτά τώρα στα cc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedalos91 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για αγορά από DHgate, Alliexpress, Allibabba και 40 κλέφτες, είναι θέμα ορίου των τραπεζών που δεν περνούν πλέον οι κάρτες πια, ή γενικώς δεν πέρναγαν σε αυτά τώρα στα cc; μαλλον πρεπει βνα συνεχίσεις να εισαι angry (φωτο του προφιλ σου), γιατι απο aliexpress τουλαχιστον που ξερω κανεις δεν τα καταφερε (βεβαια εγω εκανα αγορα με συννενοηση με τον πωλητη και τον πληρωσα με paypal).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StylerGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 καλο.δυνατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorDonLoL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 απο το paypal μου ζητανε bank statement για να μου συνδεσουν τον λογαριασμο της τραπεζας που μπορω να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Είτε σαρώνεις το μηνιαίο statement είτε κατεβάζεις από το e-banking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorDonLoL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Είτε σαρώνεις το μηνιαίο statement είτε κατεβάζεις από το e-banking εψαξα ολο το winbank της πειραιως και δεν το βρηκα.... αν παω απο την τραπεζα θα εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εψαξα ολο το winbank της πειραιως και δεν το βρηκα.... αν παω απο την τραπεζα θα εχουν? Ti δεν βρηκες? πας στο λογαριασμό σου και πατας εκτύπωση ή download των συναλλαγών ή ακομα και αναλυτικά στοιχεια να πας εισαι οκ Αυτο το στελνεις στο ππ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorDonLoL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ναι αλλα ειναι στα ελληνικα ολα τα στοιχεια θα μπορεσουν να βγαλουν ακρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 πριν μπεις στην εφαρμογή, πρέπει να έχει αλλαγή γλώσσας στα αγγλικά και σημαίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ναι αλλα ειναι στα ελληνικα ολα τα στοιχεια θα μπορεσουν να βγαλουν ακρη? Για ολα υπάρχει τρόπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sysyfos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 μαλλον πρεπει βνα συνεχίσεις να εισαι angry (φωτο του προφιλ σου), γιατι απο aliexpress τουλαχιστον που ξερω κανεις δεν τα καταφερε (βεβαια εγω εκανα αγορα με συννενοηση με τον πωλητη και τον πληρωσα με paypal).. Πως ακριβως το εκανες αυτο με ενδιαφερει γιατι εχω φαει ακυρο και γω με δυο καρτες eurobank(mastercard) και winbank(visa) για αγορα απο aliexpress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOGOGAS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 καλη χρονια παιδια! θελω να παραγγειλω κατι απο ebay με ποσο US $ 33,98 με paypal με την μεθοδοTOP UP εμβασμα απο πειραιος τα χρηματα σε τι νομισμα να τα στειλω πως θα ηταν καλυτερα? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε $ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOGOGAS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγω ποσα θα πρεπει να βαλω σε ευρω για ειμαι μεσα στα US $ 33,98 εχει καποια προμηθεια η αλλαγη συναλλαγματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα