orck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εντωμεταξυ ακομη να πληρωσω ενα μπλιμπλικι στο ebay, ο ανθρωπος μετα την αρχικη εξηγηση (του ειπα ελπιζω σε μια εβδομαδα να λυθει ο εκβιασμος) δεν με εχει ενοχλησει καθολου. 1,8λιρες ρε παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alwaysbb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Σύντομα, προς βοήθεια όσων διαβάζουν. Όχι, δεν μπορούμε. Δεν δουλεύει, τσεκαρισμένα, με καμία κάρτα. Μας παίζουν με λέξεις και εκφράσεις μου φαίνεται. Δεν ισχύει, όχι ακόμα τουλάχιστον. Δεν γίνεται αγορά απ' έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolosl Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μαλιστα.Και Αποψη μου ειναι οτι οσο ειναι ενεργά τα capital controls δεν παίζει να ανοιξει το paypal.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ας περιμένουμε λίγες μέρες και βλέπουμε. Ο Μάρδας βγαίνει κάθε μέρα στην TV, όποιος θέλει και μπορεί να στείλει ένα mail που αφορά καθαρά "την περίπτωση μας" και ίσως πάρουμε απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Βασικά εμένα το μόνο που με "καίει" είναι να επιτραπεί η μεταφορά από ebanking στην paypal. Όχι ότι τα άλλα δεν με νοιάζουν άπλα μόνο αυτό είναι που με "καίει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μαλιστα.Και Αποψη μου ειναι οτι οσο ειναι ενεργά τα capital controls δεν παίζει να ανοιξει το paypal.. Τα CC θα κρατήσουν χρόνο ίσως και χρόνια και έχουν καθαρά να κάνουν με τον φόβο για μαζικές αναλήψεις χρημάτων. Οι αγορές από εξωτερικό ίσως με όριο δεν είναι δυνατόν να κρατήσουν μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά έχουν οι τράπεζες βάλει σειρά προτεραιότητας ένα σωρό ζητήματα για επίλυση και όπως μπορείς να καταλάβεις τα θέματα των επιχειρήσεων - εμπορίου έχουν άμεση προτεραιότητα και όχι τα paypal, paysafe κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpleik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δηλαδή το να αγοραζεις μουσικη και applications ειναι θεμα προτεραιότητας που αφορα επιχειρησεις και το εμποριο;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Έχετε υπόψη σας ότι πρώτα θα μπορέσετε να κάνετε αγορά απευθείας με κάρτα και αργότερα Ίσως με πειπαλ. Το πειπαλ ακόμη και αν οι κάρτες λειτουργούν τώρα δεν έχει επαναφέρει την χρήση του στην Ελλάδα. Όποτε για να τσεκάρετε αγορές δοκιμάστε απευθείας με κάρτα και Όχι με πειπαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Χαλαρωστε λιγο με τους αφορισμους,το τι ειναι προτεραιοτητα για τον καθενα σε προσωπικο η επαγγελματικο επιπεδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/28/agores-kartes-ekswteriko_n_7884628.html?1438069734 -Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο internet; ΝΑΙ, χωρίς περιορισμούς, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας: μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών: 1. Αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών. 2. Πληρωμές ξενοδοχείων. 3. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων 4. Πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών. 5. Πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications). 6. Πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα. 7. Πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ). 8. Πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDeathCalls Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δηλαδή το να αγοραζεις μουσικη και applications ειναι θεμα προτεραιότητας που αφορα επιχειρησεις και το εμποριο;;; :-D :-D Να 'σαι καλα ρε αδερφε.. Με εκανες και γελασα.. Με εκανες και εκανα comment μετα απο, ουτε και εγω ξερω, ποσο καιρο.. Πηγαν και ανοιξαν, αν ανοιξαν, τις πληρωμες για τα ανωτερα κοινωνικα κλιμακια της κοινωνιας. (Τουρισμο στο εξωτερικο, σπουδες στο εξωτερικο και ευτυχως ασφαλισεις διοτι η υγεια πανω απο ολα). Επι του θεματος. Θα βγει κανενας "υπευθυνος" καποια στιγμη να πει κατι? Εστω ενα "δεν ξερουμε ποσο θα κρατησει, μπορει και χρονια. Οταν θα εχουμε κατι και μονο τοτε, θα σας ενημερωσουμε.". Να μην ειμαστε σαν βλαμενοι, καθε φορα που βγαινει μια τετοια ειδηση, με τις καρτες μπροστα απο τα pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Χαλαρωστε λιγο με τους αφορισμους, Sorry για το offtopic αλλά αμέσως μου ήρθε αυτό στο μυαλό :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δηλαδή το να αγοραζεις μουσικη και applications ειναι θεμα προτεραιότητας που αφορα επιχειρησεις και το εμποριο;;; Όχι αλλά είναι κάτι τοοοοσο απλό σε σχέση με την επαναλειτουργία του paypal. Πρώτα αγορά με κάρτα και αργότερα paypal, έτσι απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πηγαν και ανοιξαν, αν ανοιξαν, τις πληρωμες για τα ανωτερα κοινωνικα κλιμακια της κοινωνιας. (Τουρισμο στο εξωτερικο, σπουδες στο εξωτερικο και ευτυχως ασφαλισεις διοτι η υγεια πανω απο ολα). προφανως και οι σπουδες ειναι πιο σημαντικες απο το να παρεις παιχνιδακια κτλ απο ebay! Όχι αλλά είναι κάτι τοοοοσο απλό σε σχέση με την επαναλειτουργία του paypal. ρε παιδια καταλαβετε οτι για την επαναλειτουργια του paypal δεν κανονιζει η κυβερνηση. Να το πω απλα και να σταματσουμε να εχουμε CC και να ειμαστε οπως πριν μπορει το Paypal να μην γουσταρει να ξανα συνεργαστει με ελλαδα και ετσι δεν θα το χρησιμοιησουμε ποτε (δεν θα γινει απλα το λεω για να καταλαβουν καποιοι οτι ειναι διαφορετικα πραγματα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsita78 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 καλησπερα κ απο εμενα!εχω διαβασει προσεκτικα ολα τα ποστ κ εχω μια απορια γιατι καπου χαθηκα με τα τοσα που διαβασα.θελω μια διευκρινηση για μεταφορα χρηματων στο balance paypal απο φιλο που ζει στο εξωτερικο κ εχει λογαριασμο.χρειαζεται ο δικος μου λογαριασμος να ειναι premium h business η αυτο ισχυει μονο για μεταφορες απο καρτες χωρις λογαριασμο? εγω απο οτι θυμαμαι εχω απλο λογαριασμο..καποια βοηθεια?Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα