Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ας με βοηθήσει κάποιος . Έχω την κόρη μου στην Γαλλία και έχει κάρτα σε Γαλλική τράπεζα (την οποία μπορώ να την φορτώνω με τα 500 ευρώ που δικαιούμαι κάθε μήνα).

Μπορώ εγώ με τον δικό μου λογαριασμό να κάνω αγορές είτε με paypal είτε χωρίς χρησιμοποιώντας την κάρτα της?.

Επίσης αν κάνω λογαριασμούς στο ebay, paypal,aliexpress, στο ονομά της, θα μπορώ εγω από Ελλάδα να μπαίνω και να κάνω αγορές? (με διεύθυνση αποστολής την Ελλάδα?). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ναι γίνετε αλλά δεν συνιστάτε, γιατί δεν ακολουθείς μια από τις τόσες λύσης που υπάρχουν ώστε να αποκτήσεις κάρτα εξωτερικού? ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι, ώστε και εσύ να είσαι νόμιμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι γίνετε αλλά δεν συνιστάτε, γιατί δεν ακολουθείς μια από τις τόσες λύσης που υπάρχουν ώστε να αποκτήσεις κάρτα εξωτερικού? ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι, ώστε και εσύ να είσαι νόμιμος.

διότι δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά. ακόμα και εδώ διαβάζοντας τις σελίδες σας υπάρχουν πολλές ορολογίες που δεν τις γνωρίζω. πιστεύω οτι θα κάνω κατι λάθος .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ας με βοηθήσει κάποιος . Έχω την κόρη μου στην Γαλλία και έχει κάρτα σε Γαλλική τράπεζα (την οποία μπορώ να την φορτώνω με τα 500 ευρώ που δικαιούμαι κάθε μήνα).

Μπορώ εγώ με τον δικό μου λογαριασμό να κάνω αγορές είτε με paypal είτε χωρίς χρησιμοποιώντας την κάρτα της?.

Επίσης αν κάνω λογαριασμούς στο ebay, paypal,aliexpress, στο ονομά της, θα μπορώ εγω από Ελλάδα να μπαίνω και να κάνω αγορές? (με διεύθυνση αποστολής την Ελλάδα?). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

βγαλε μια revolut ή leupay ή number26 καρτα (τσαμπα ειναι και οι 3) να κανεις τη δουλεια σου.

δεν και ειναι πυρηνικη φυσικη. υπαρχουν θεματικες ενοτητες και για τις 3 καρτες, μπορεις να μπεις, να διαβασεις, να ρωτησεις και να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα οπως την κανει αρκετος κοσμος εδω μεσα

Μολις εκανα μια αγορα απο banggood και μου εχει μεθοδο αποστολης B2C Europe ,τι σημαινει αυτο; Καλη Χρονια σε ολους παιδια

http://www.b2ceurope.eu/

για τους πιο εμπειρους...

Σε περίπτωση που παρω κατι (μτχ) απο ιδιώτη σε ιαπωνια,αμερικα,κορεα κτλ παίζει να το ανοίξουν στο τελωνείο;

Πρόκειται για φακό φωτογραφικής.

Ερωτώ διότι αν παίξει τελωνείο, καλύτερα να πάρω μτχ απο ελλάδα.

λες να εχουμε τελωνειο;

εχει καποιος εμπειρια με αυτον τον τροπο αποστολης;

Με μια γρήγορη ματιά στο site τους, μοιάζει να είναι courier που δραστηριοποιείται, κυρίως, στην Ευρώπη.

Πλήρωσες κάτι παραπάνω για να έρθει γρήγορα το δέμα σου;

για τους πιο εμπειρους...

Σε περίπτωση που παρω κατι (μτχ) απο ιδιώτη σε ιαπωνια,αμερικα,κορεα κτλ παίζει να το ανοίξουν στο τελωνείο;

Πρόκειται για φακό φωτογραφικής.

Ερωτώ διότι αν παίξει τελωνείο, καλύτερα να πάρω μτχ απο ελλάδα.

Δεν έχει σημασία ο πωλητής αλλά η συνολική αξίας κόστους, μεταφορικών και πιθανής ασφάλειας και ο τρόπος μεταφοράς.

Εάν το δέμα ταξιδεύει με το ταχυδρομείο έχει περισσότερες πιθανότητες να μην σταματήσει στο τελωνείο ενώ με courier είναι σίγουρο.

λες να εχουμε τελωνειο;

Είχα παραγγείλει εγώ κατι μικροπραγματα απο το eu warehouse και μου τα έστειλαν έτσι. Σε εμένα ήταν untracked αλλά έκαναν λιγότερο από 15 μέρες να φτάσουν σπίτι μου σε περίοδο εορτών.

λες να εχουμε τελωνειο;

απο αυτο το σιτε αγορασα κινητο και τους εδωσα τις απαραιτητες οδηγιες για αποφυγη τελωνειου (μου εδωσαν την εντυπωση πως θα το εκαναν και διχως να το πω) και ηταν πολυ συνεργασιμοι σε ολα και το πακετο ηρθε απο ολλανδια (!!! ?) και ολα οκ...(απο china warehouse και με αριθμο αποστολης)

Με μια γρήγορη ματιά στο site τους, μοιάζει να είναι courier που δραστηριοποιείται, κυρίως, στην Ευρώπη.

Πλήρωσες κάτι παραπάνω για να έρθει γρήγορα το δέμα σου;

Οχι φιλε ,δεν πληρωσα τιποτα επιπλεον

Είχα παραγγείλει εγώ κατι μικροπραγματα απο το eu warehouse και μου τα έστειλαν έτσι. Σε εμένα ήταν untracked αλλά έκαναν λιγότερο από 15 μέρες να φτάσουν σπίτι μου σε περίοδο εορτών.

Ωραια, ισως ειναι ακομη ενας νεος τροπος αποστολης

απο αυτο το σιτε αγορασα κινητο και τους εδωσα τις απαραιτητες οδηγιες για αποφυγη τελωνειου (μου εδωσαν την εντυπωση πως θα το εκαναν και διχως να το πω) και ηταν πολυ συνεργασιμοι σε ολα και το πακετο ηρθε απο ολλανδια (!!! ?) και ολα οκ...(απο china warehouse και με αριθμο αποστολης)

εσενα φιλε λογικα σου το εστειλαν με τον κλασικο κινεζικο τροπο ,οπως δηλαδη τα περισσοτερα προιοντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...