makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ακολούθησες τα σωστά βήματα και δεν έπρεπε να πατήσεις το Log in. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες στο σχετικό νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 @MAIK82 σου απαντησα στο άλλο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimnick Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά! Στις 28/12/2015 αγόρασα την nikon j5 από το amazon Γερμανίας χρεώνοντας την χρεωστική κάρτα visa της Πειραιώς. Ή συναλλαγή πραγματοποιήθηκε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nanobot Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά! Στις 28/12/2015 αγόρασα την nikon j5 από το amazon Γερμανίας χρεώνοντας την χρεωστική κάρτα visa της Πειραιώς. Ή συναλλαγή πραγματοποιήθηκε κανονικά. Πόσο κόστισε η μηχανή; Τι ποσό τράβηξε από την κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas77733 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδες και χρονια πολλα!!!Ειμαι πολλα χρονια γραμμενος και σας διαβαζω αλλα ειναι απο τις λιγες φορες που γραφω και εγω!Μας ειχατε σωσει με την λυση με το request money..Την εχω δοκιμασει και εγω και ολα τελεια.Τωρα σας ακολουθησα στη λυση της Revolut. Εκανα μια καταθεση 24-12 και σημερα μεσημερι μπηκαν τα λεφτα (δλδ ακριβως 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ οσο λετε πανω κατω!).Ακομη αγορα δεν εκανα αλλα την συνδεσα αμεσως και πανευκολα στο Paypal! Εχω ακομη στο balance οποτε θα αργησει λιγο να την δοκιμασω αλλα δεν βλεπω καποιο λογο να εχω θεμα!Τωρα πηγα να ασχοληθω και με το θεμα των bitcoin (καλο ειναι να τα δουκλεψω λιγο μου αρεσει πολυ σαν ιδεα κλπ κλπ).Κατεβασα 2-3 πορτοφολια κινητο μου κλπ για να δω πως δουλευουν. Και τωρα θελω να ΑΓΟΡΑΣΩ απο καπου bitcoin αλλα δεν υπαρχει καποιος τροπος σχετικα ανωνυμος( η εστω ΟΧΙ να δινουμε ΟΛΑ τα στοιχεια μας ταυτοτητες κινητα κλπ?). (Μην μου πειτε γιζ το ΑΤΜ Εξαρχεια θα λειπω αρκετες μερες εκτος Αθηνων. Δοκιμασα coinbase θελει ταυτοτητα τηλεφωνο κλπ. Xapo για να κανεις πρωτη αγορα ομοιως.Για αρχη το μονο που θελω ειναι χωρις να δωσω απειρα στοιχεια να αγορασω καρτα spectrocoin.Καποια λυση δοκιμασμενη για να μη πεσω σε καμια παγιδα?Ευχαριστω πολυ ...Ειστε εξαιρετικοι!!!Κωστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimnick Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο κόστισε η μηχανή; Τι ποσό τράβηξε από την κάρτα; 417,55 το ποσό αυτό δέσμευσε από την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 εκανα μια αγορα απο ebay 28 δολαρια με χρεωστικη καρτα (μεσω paypal) και μου κρατησε η τραπεζα (eurobank) 2,5 ευρω, σαν πολλα δε μου πηρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι η Eurobank χρεώνει προμήθεια στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα, εκτός από την μετατροπή του. Μόνο η ΕΤΕ δεν χρεώνει. Λεπτομέρειες, στο αντίστοιχο κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 να σου πω την αληθεια φιλε πρωτη φορα το προσεξα μεσα απο το ebanking , αν ειναι να βγαλω καρτα χρεωστικη (prepaid) στην ΕΤΕ ,τι προτεινεις να κανω; θα διαβασω και τον οδηγο σου μπας και βγαλω ακρη ,ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Η προμήθεια, συνήθως, είτε είναι ποσοστό στο ποσό αγοράς είτε σταθερή. Διάβασε πρώτα, στον επικαιροποιημένο οδηγό που έχω ενημερώσει με τα τελευταία Τιμολόγια Εργασιών των τραπεζών, τις χρεώσεις που επιβάλλουν οι τράπεζες για να καταλάβεις το θέμα. Για να βγάλεις χρεωστική πρέπει να έχεις λογαριασμό και αυτό δεν γίνεται στην περίοδο των CC, εκτός αν πρόκειται για λογαριασμό μισθοδοσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εριξα μια ματια φιλε ,εκανες πολυ καλη δουλεια , επειδη εισαι πολυ ψαγμενος αν μπορεις να μου πεις τι θα εκανες εσυ στην θεση μου, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Έχω συνδέσει στο paypal, εκτός άλλων, τη χρεωστική και την πιστωτική της ΕΤΕ χωρίς κανένα πρόβλημα. Ναι, τραβάει από τον πρώτο λογαριασμό που έχει επάνω της. Μόνο στο ΑΤΜ έχεις δυνατότητα επιλογής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannist7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ήθελα να παραγγείλω χτες 2 πραγματάκια για το κινητό από το ebay αλλά δεν γινόταν με Mastercard ούτε με visa. Φταίνε τα Capital controls η κάνω κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIM_BLUE_POWER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 με πειραιως παντως για το aliexpress φαγαμε το deny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 με πειραιως παντως για το aliexpress φαγαμε το deny και με όποια ελληνική κάρτα δοκιμάσεις πάλι άκυρο θα φας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα