Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά έχω καιρο να παρακολουθήσω τι γίνεται. Έχω Debit Mastercard της Εθνικής στο PayPal μου. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για να στείλω γύρω στα 40Ε σε κάποια στην Αγγλία? Ή δεν περνάει τίποτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά εκτός από το Request Money μέσω Paypal υπάρχει κάτι άλλο??

Μου κακοφαίνεται κάθε φορά να κρατάει προμήθεια 3-4-5 ευρώ χωρίς λόγο...

Κι αυτό πάλι τι βλακεία είναι??

Η κάρτα να μη μας αφήνει να κάνουμε συναλλαγή αλλά με αυτό το ''τρικ'' να γίνεται κανονικά...

Έλεος...

Καλησπέρα παιδιά έχω καιρο να παρακολουθήσω τι γίνεται. Έχω Debit Mastercard της Εθνικής στο PayPal μου. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για να στείλω γύρω στα 40Ε σε κάποια στην Αγγλία? Ή δεν περνάει τίποτα?

Θα πρέπει να δοκιμάσεις. Μπορεί και να περάσει. Να ξέρεις ότι θα χρεωθείς προμήθεια απο το paypal για τη συναλλαγη αυτη (3,4% +0,35 ευρω)

Η κάρτα να μη μας αφήνει να κάνουμε συναλλαγή αλλά με αυτό το ''τρικ'' να γίνεται κανονικά...

Έλεος...

Κατ' αρχάς, οι μέθοδοι Request/Send Money αποδείχτηκαν πολύ χρήσιμες για την παράκαμψη των CC στην αρχή του αποκλεισμού από τις αγορές από το εξωτερικό, και οφείλουμε πολλά σ' αυτούς που τις ανακάλυψαν και τις δημοσιοποίησαν, μέσω αυτού του forum.

Στο διάστημα των 5 μηνών που πέρασαν βρέθηκαν και άλλες μέθοδοι, μια ακόμη για φόρτωμα του balance με top up, μέσω εμβάσματος που προυποθέτει σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού στο paypal και άλλες με κάρτες ξένων οργανισμών/εταιρειών, για τις οποίες υπάρχουν αντίστοιχα νήματα.

Εάν ενδιαφέρεσαι για το top up, έχω γράψει τα βήματα και μπορώ να σου δώσω σχετικό link, αλλά έχει αναφερθεί πολλές φορές στις τελευταίες σελίδες.

Σίγουρα έχει βοηθήσει πολύ και μπράβο σε αυτούς που τα βρήκαν. 

Απλά το θεωρώ τραγικό η τράπεζα-Paypal κτλ να μη μας αφήνει να κάνουμε συναλλαγή αλλα με το τρικ γίνεται..

Στειλε μου links ναι είτε εδώ είτε inbox όπως βολεύει. (Αν ήταν όλοι οι τρόποι κτλ συγκεντρωμένοι στο 1 post όπως σε αλλα θέματα θα ταν χρήσιμο!)

Thank you!!

Όπως έγραψα παραπάνω, το φόρτωμα του balance με top up, προυποθέτει τη σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού στο paypal αλλά μετά τα CC είναι κλειδωμένο το αντίστοιχο link τους paypal.

Ανοίγει με 2 τρόπους, είτε με τηλεφώνημα (ο αριθμός στο Call Us) οπότε συνδέεται γρήγορα, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, είτε με βήματα που έχω περιγράψει στη σελ. 594 post #8897.

• Like 1

Κατ' αρχάς, οι μέθοδοι Request/Send Money αποδείχτηκαν πολύ χρήσιμες για την παράκαμψη των CC στην αρχή του αποκλεισμού από τις αγορές από το εξωτερικό, και οφείλουμε πολλά σ' αυτούς που τις ανακάλυψαν και τις δημοσιοποίησαν, μέσω αυτού του forum.

Στο διάστημα των 5 μηνών που πέρασαν βρέθηκαν και άλλες μέθοδοι, μια ακόμη για φόρτωμα του balance με top up, μέσω εμβάσματος που προυποθέτει σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού στο paypal και άλλες με κάρτες ξένων οργανισμών/εταιρειών, για τις οποίες υπάρχουν αντίστοιχα νήματα.

Εάν ενδιαφέρεσαι για το top up, έχω γράψει τα βήματα και μπορώ να σου δώσω σχετικό link, αλλά έχει αναφερθεί πολλές φορές στις τελευταίες σελίδες.

Μηπως μπορεις να πεις και σε μενα αυτη την μεθοδο?

επειδη ημουν για πολλα χρονια (απο 2003) στο paypal και σαν πωλητης ebay κλπ,,, οταν μπηκαν τα CC τα παρατησα και δεν μπηκα σε διαδικασια λογω οτι με ξενερωσε παρα πολυ αυτο το πραγμα οπως και πολλους αλλους.

Να αναφερω οτι ειναι ηδη συνδεδεμενο με λογαριασμο τραπεζας στην eurobank, απλα η διαδικασια θα γινει μονο μεσω ebanking ή θα πρεπει να παω σε καποιο καταστημα ωστε να εμφανιστουν τα λεφτα στο balance του paypal?

εχω σαστισει διοτι εχει γινει αγορα απο ebay usa και ειμαι σε φαση ή να γυρισω σε πρωτογονες διαδικασιες (φακελος με cd με δολλαρια μεσα :P) ή να παρακαλεσω καποιο καλο ανθρωπο απο το forum και να πληρωθει ενα μικρο ποσο......αμα δεν γινεται με το balance.

Έλεος...

Βγάλε μια revolut να τελειώνεις

Μηπως μπορεις να πεις και σε μενα αυτη την μεθοδο?

επειδη ημουν για πολλα χρονια (απο 2003) στο paypal και σαν πωλητης ebay κλπ,,, οταν μπηκαν τα CC τα παρατησα και δεν μπηκα σε διαδικασια λογω οτι με ξενερωσε παρα πολυ αυτο το πραγμα οπως και πολλους αλλους.

Να αναφερω οτι ειναι ηδη συνδεδεμενο με λογαριασμο τραπεζας στην eurobank, απλα η διαδικασια θα γινει μονο μεσω ebanking ή θα πρεπει να παω σε καποιο καταστημα ωστε να εμφανιστουν τα λεφτα στο balance του paypal?

εχω σαστισει διοτι εχει γινει αγορα απο ebay usa και ειμαι σε φαση ή να γυρισω σε πρωτογονες διαδικασιες (φακελος με cd με δολλαρια μεσα :P) ή να παρακαλεσω καποιο καλο ανθρωπο απο το forum και να πληρωθει ενα μικρο ποσο......αμα δεν γινεται με το balance.

Αφού έχεις ήδη λογαριασμό συνδεδεμένο στο paypal, μπορείς να στείλεις έμβασμα, σε € φυσικά, που θα μπει στο αντίστοιχο balance. με έξοδα 1€, ανεξαρτήτως ποσού, με την ένδειξη SHA (shared).

Με χρήματα στο balance, το paypal θα τραβάει πρώτα απ΄ αυτά και μετά από την κάρτα, αν φυσικά αυτή περνάει. Επίσης, μπορείς να αγοράζεις οτιδήποτε από οποιονδήποτε πωλητή που δέχεται paypal αλλά αν αγοράζεις σε συνάλλαγμα θα κάνει το paypal αναγκαστικά τη μετατροπή του.

Η διαδικασία αποστολής εμβάσματος στη Eurobank έχει περιγραφεί με εικόνες στη σελ. 504 #7551 και γίνεται με e-banking.

• Like 1

Αφού έχεις ήδη λογαριασμό συνδεδεμένο στο paypal, μπορείς να στείλεις έμβασμα, σε € φυσικά, που θα μπει στο αντίστοιχο balance. με έξοδα 1€, ανεξαρτήτως ποσού, με την ένδειξη SHA (shared).

Με χρήματα στο balance, το paypal θα τραβάει πρώτα απ΄ αυτά και μετά από την κάρτα, αν φυσικά αυτή περνάει. Επίσης, μπορείς να αγοράζεις οτιδήποτε από οποιονδήποτε πωλητή που δέχεται paypal αλλά αν αγοράζεις σε συνάλλαγμα θα κάνει το paypal αναγκαστικά τη μετατροπή του.

Η διαδικασία αποστολής εμβάσματος στη Eurobank έχει περιγραφεί με εικόνες στη σελ. 504 #7551 και γίνεται με e-banking.

ωραιος ο παιχτης! ενα θεμα που δεν ανεφερα ειναι οτι χθες που προσπαθουσα να κανω add διαφορες καρτες (λογω ληξης της βασικης) δεν περναγε καμια και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα: The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

χωρις καρτα δεν γινεται? δηλαδη μονο με paypal balance και μεταφορα ή φορτωμα απο το λογαριασμο στη eurobank?

Μήπως εννοείς ότι προσπάθησες να κάνεις την αγορά που θέλεις με διάφορες κάρτες;

Αν ΝΑΙ, είναι πιθανό είτε αυτές που έχεις να μην περνάνε (γνωστό πρόβλημα) είτε οι αντίστοιχες τράπεζες να έχουν φτάσει στο μηνιαίο όριό τους για αγορές από το εξωτερικό.

Η προσθήκη μιας τουλάχιστον κάρτας είναι απαραίτητη, για τη λειτουργία του λογαριασμού σου στο paypal.

Σε κάθε περίπτωση, ένα τηλεφώνημα στο support, θα σε βοηθήσει.

οχι καμια σχεση,,,, απλα ειχε ληξει η παλια που ειχα στο paypal (χρεωστικη πειραιως) και οταν πηγα να την αλλαξω με την καινουρια στο add a card μου πεταγε αυτο το μηνυμα. Προσπαθησα και με αλλες (visa, mastercard) αλλα εβγαζε το ιδιο προβλημα.....

και ρωταω, επειδη χρειαζομαι μονο το paypal balance αυτη την περιοδο και οι αγοραπωλησιες θα γινονται μονο στο ebay.com (usa)....ειναι απαραιτητη η καρτα για αυτο το πραγμα?

Παιδιά πήγα να κάνω την μέθοδο request money και όταν πατάω στο δεύτερο email pay now με μεταφέρει σε μια σελίδα του paypal που μου ζητάει να κάνω log in ( στο username έχει ήδη το όνομα του δεύτερου email που έχω και ζητάει password ) και δεν έχει καμία επιλογή pay with my credit or debit card.

Μετά πήγα να κάνω την μέθοδο με τους δύο λογαριασμούς pay pal αλλά όταν βάζω στοιχεία για τον για να δημιουργήσω τον δεύτερο λογαριασμό μου λέει ότι συνέχεια ότι κάτι βάζω λάθος και δεν μπορώ να δημιουργήσω δεύτερο λογαριασμό. Μήπως έχει κανείς συναντήσει αυτά τα προβλήματα και μπορεί να με βοηθήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...