Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αγοράσει με Alpha/Amex Debit όταν άλλες κάρτες μου δεν πέρναγαν αλλά ότι δεν έχει όριο, όπως λες, πρώτη φορά το ακούω και είναι μια πολύ καλή είδηση, μετά από 6 μήνες CC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχω δοκιμάσει να ξεπεράσω το όριο των 300€ στην AmEx, αλλά πριν 2 μήνες είχα κάνει αγορές 270€ και μου ζήτησε ένας φίλος να κάνουμε το κολπάκι και να φορτώσουμε το balance του στο PayPal με 150€ και δεν πέρασε η συναλλαγή, ενώ πριν 3 μήνες που ο ίδιος μου είχε κάνει request από PayPal 60€ και με 100€ μόνο αγορές στην AmEx πέρασε. Έτσι υπέθεσα ότι ισχύει το όριο αυστηρά παρόλο που δεν δοκίμασα να κάνω παραπάνω αγορές. Θα δοκιμάσω σύντομα και θα ενημερώσω και εγώ για το αν γίνετε να ξεπεραστεί το όριο της Alpha Bank AmEx.

γεια σας και χρονια πολλα

μολις εκανα με επιτυχια (και με την 1η προσπαθεια) request money απο τον ευαυτο μου μεσω paypal,

το εκανα με ολες τις απαραιτητες προφυλαξεις...συνδεσεις - αποσυνδεσεις (στους λογαριασμους paypal, email κτλ), αλλαγες ΙΡ κτλ

το εκανα σε νομισμα GBP και πληρωσα με καρτα Diners της ΑΛΦΑ..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους

Παιδιά δεν ξέρω τι γίνετε με άλλες κάρτες αλλά με American Express συνδεδεμένη με ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό σε ALPHA BANK δεν υπάρχει κανένα όριο στις αγορές από εξωτερικό! Έχω κάνει αγορές 1500 ευρώ τις τελευταίες 3 ημέρες και οι πληρωμές γίνονται όλες κανονικά. Περίμενα να σταματήσει η κάρτα στα 500 ευρώ αλλά δεν έγινε. Συνεχίζει λες και δεν υπάρχει κανένα απολύτως όριο.  Όσοι έχετε American Express δοκιμάστε το.

Αυτήν εννοείς?

http://www.alphabankcards.gr/?TabID=372&xmid=109

ή αυτήν?

https://www.alpha.gr/page/default.asp?id=337

Τελικά είχα όριο αγορών εντός/εκτός Ελλάδος 600€ και αφού επικοινώνησα με την τράπεζα και ανέβασε το όριο στα 700€ έγινε κανονικά η αγορά μέσω της χρεωστικής.

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω μια Serato SL3 αξίας 650 ευρώ απο Juno.co.uk και δοκίμασα το κόλπο με τη μεταφορά εμβάσματος στο paypal με Πειραιώς χρεωστική αλλά τζίφος..Απο ότι διάβασα σε ένα άρθρο 500 ευρώ/μήνα μπορείς να στείλεις?Αν στείλω τώρα 500 ευρώ και στην αλλαγή του μήνα σε λίγες μέρες τα υπόλοιπα θα γίνει η δουλειά?

Ευχαριστώ

Έχει πολλές AmEx η Alpha Bank. Εδώ φαίνονται όλες:

Εγώ έχω τη μαύρη, Bonus Premium American Express και με έχει σώσει. Για το όριο θα μάθω αν μπορώ να ξεπεράσω τα 300€. Την έχω σχεδόν 10 χρόνια και την χρησιμοποίησα πρώτη φορά μετά τα CC όταν αχρηστεύτηκε ουσιαστικά η Mastercard για το εξωτερικό!

Παιδιά δεν ξέρω τι γίνετε με άλλες κάρτες αλλά με American Express συνδεδεμένη με ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό σε ALPHA BANK δεν υπάρχει κανένα όριο στις αγορές από εξωτερικό! Έχω κάνει αγορές 1500 ευρώ τις τελευταίες 3 ημέρες και οι πληρωμές γίνονται όλες κανονικά. Περίμενα να σταματήσει η κάρτα στα 500 ευρώ αλλά δεν έγινε. Συνεχίζει λες και δεν υπάρχει κανένα απολύτως όριο.  Όσοι έχετε American Express δοκιμάστε το.

Έχω αγοράσει με Alpha/Amex Debit όταν άλλες κάρτες μου δεν πέρναγαν αλλά ότι δεν έχει όριο, όπως λες, πρώτη φορά το ακούω και είναι μια πολύ καλή είδηση, μετά από 6 μήνες CC.

Τί εννοείτε και οι δύο;Μήπως μπερδεύεστε;

Το όριο των 500 ευρώ αφορά τα εμβάσματα,όχι τις αγορές με κάρτα.Έχει γραφτεί άπειρες φορές.

Εγώ πάντως αναφέρομαι στο όριο της κάρτας μου για άμεσες αγορές σε Ελλάδα και εξωτερικό που μηδενίζεται κάθε μήνα όταν πληρώνω το λογαριασμό, γι'αυτό και νομίζω δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Αν μιλάμε για το όριο των 500€ τον cc, τότε ναι μπορεί να ξεπεραστεί σε αγορές και το λέω χωρίς να το έχω δοκιμάσει αλλά το έχουν αναφέρει πολλοί εδώ μέσα.

Εσύ nanobot αναφέρεσαι σε πιστωτική γι' αυτό και δεν παρέθεσα το μήνυμά σου.Αλλά και πάλι τα 300 που αναφέρεις μήπως αφορούν όριο ανάληψης μετρητών;Γιατί για αγορές ισχύει ότι όριο έχει η πιστωτική σου και δεν έχει σχέση με τα cc.

Τί εννοείτε και οι δύο;Μήπως μπερδεύεστε;

Το όριο των 500 ευρώ αφορά τα εμβάσματα,όχι τις αγορές με κάρτα.Έχει γραφτεί άπειρες φορές.

Μάλλον εσύ μπερδεύεσαι, τουλάχιστον με το δικό μου post, αφού εγώ αναφέρομαι στο ημερήσιο όριο αγορών που επιτρέπει μια κάρτα και δεν είναι ίδιο σε όλους τους πελάτες της τράπεζας.

Μάλλον εσύ μπερδεύεσαι, τουλάχιστον με το δικό μου post, αφού εγώ αναφέρομαι στο ημερήσιο όριο αγορών που επιτρέπει μια κάρτα και δεν είναι ίδιο σε όλους τους πελάτες της τράπεζας.

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ να παραδεχτείς ότι έγραψες κάτι λάθος έστω από κεκτημένη ταχύτητα ρε παιδάκι μου,αλλά το ότι προσπαθείς να τα διαστρεβλώσεις κιόλας για να βγείς σωστός,με ξεπερνάει.

1)Πουθενά δεν αναφέρεις ημερήσιο στο ποστ σου

2)Ούτε αυτός που παραθέτεις και κάνεις like αναφέρει κάπου για ημερήσιο,μάλιστα τονίζει ότι αφορά 3 μέρες η χρήση του.

3)Το ημερήσιο όριο όπως γράφεις είναι διαφορετικό για τον καθένα και το καθορίζει ο χρήστης,άρα άσχετο με την περίπτωση.Ανέφερε κάπου αυτός που παρέθεσες ποιό είναι το δικό του ημερήσιο;Πώς υπέθεσες τότε ότι ξεπέρασε το δικό του και χάρηκες;

4)Το ημερήσιο όριο αγορών δεν έχει καμία σχέση με τα cc,υπήρχε και πρίν και θα υπάρχει και μετά από αυτά,οπότε πάλι άσχετο με το θέμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μιλούσες για ημερήσιο λοιπόν.Γιατί ακόμα και για αυτό μιλούσες,είναι άσχετο με τον από πάνω που παράθεσες.

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ να παραδεχτείς ότι έγραψες κάτι λάθος έστω από κεκτημένη ταχύτητα ρε παιδάκι μου,αλλά το ότι προσπαθείς να τα διαστρεβλώσεις κιόλας για να βγείς σωστός,με ξεπερνάει.

1)Πουθενά δεν αναφέρεις ημερήσιο στο ποστ σου

2)Ούτε αυτός που παραθέτεις και κάνεις like αναφέρει κάπου για ημερήσιο,μάλιστα τονίζει ότι αφορά 3 μέρες η χρήση του.

3)Το ημερήσιο όριο όπως γράφεις είναι διαφορετικό για τον καθένα και το καθορίζει ο χρήστης,άρα άσχετο με την περίπτωση.Ανέφερε κάπου αυτός που παρέθεσες ποιό είναι το δικό του ημερήσιο;Πώς υπέθεσες τότε ότι ξεπέρασε το δικό του και χάρηκες;

4)Το ημερήσιο όριο αγορών δεν έχει καμία σχέση με τα cc,υπήρχε και πρίν και θα υπάρχει και μετά από αυτά,οπότε πάλι άσχετο με το θέμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μιλούσες για ημερήσιο λοιπόν.Γιατί ακόμα και για αυτό μιλούσες,είναι άσχετο με τον από πάνω που παράθεσες.

Είναι γνωστός, πλέον, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα μέλη του forum που δεν συμφωνούν με τις οδηγίες, τις εντολές και τις απόψεις σου.

Ομολογώ ότι έκανα, πάλι, το λάθος να απαντήσω σε μια από τις σπάνιες φορές που βγαίνεις από την ενότητά σου ενώ ήξερα ότι θα χρησιμοποιήσεις, πάλι, ανύπαρκτα και ψεύτικα επιχειρήματα, όπως πχ ότι 1) ο χρήστης καθορίζει το ημερήσιο όριο αγορών ενώ το καθορίζει η τράπεζα, 2) το όριο αγορών δεν έχει σχέση με τα CC, αλλά διορθώνω το λάθος μου και δεν θα συνεχίσω μια αδιέξοδη, ανούσια και, κυρίως, ανώφελη συζήτηση μαζί σου.

ήξερα ότι θα χρησιμοποιήσεις, πάλι, ανύπαρκτα και ψεύτικα επιχειρήματα, όπως πχ ότι 1) ο χρήστης καθορίζει το ημερήσιο όριο αγορών ενώ το καθορίζει η τράπεζα, 2) το όριο αγορών δεν έχει σχέση με τα CC, αλλά διορθώνω το λάθος μου και δεν θα συνεχίσω μια αδιέξοδη, ανούσια και, κυρίως, ανώφελη συζήτηση μαζί σου.

Προφανώς δεν ξέρεις καν για τι μιλάς όταν λες ημερήσιο όριο αγορών ε;

Για το 1) που λες

post-227832-0-24532700-1451411162_thumb.jpeg

post-227832-0-27583100-1451411185_thumb.jpeg

Για το 2)

Το ημερήσιο όριο αγορών στις κάρτες (το οποίο εσύ υποστηρίζεις ότι εννοούσες) ΔΕΝ έχει σχέση με τα cc.Είναι μέθοδος ασφαλείας των καρτών εδώ και χρόνια.

Αν μπερδεύεσαι με τις λέξεις και τους όρους,δεν είναι δικό μου θέμα.

Προκαλείς συνέχεια και αποδεικνύεις σε κάθε σου post ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις το θέμα συζήτησης, σ' αυτό το νήμα και ειδικά στις τελευταίες σελίδες.

Συζητάμε για την Alpha/Amex και ειδικά εγώ για την Debit και όχι για τις κάρτες της ΕΤΕ που προσπάθησες να βάλεις σαν άσχετο επιχείρημα.

Δεν θα συνεχίσω άλλο τη συζήτηση, οποιοδήποτε άλλο άσχετο επιχείρημα και να προσπαθήσεις να βρεις για να στηρίξεις το λάθος που έκανες και το μπέρδεμα που προκάλεσες στον εαυτό σου.

Tip

Μείνε στην ενότητά σου, αφού εκεί μπορείς να επιβάλεις αυτά που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...