Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απάντησα ήδη στο προηγούμενο post στην ερώτηση που έκανες.

Τώρα βάζεις νέα στοιχεία και ρωτάς για φόρτωμα του balance είτε με τη μέθοδο του εμβάσματος είτε του Request.

Στην 1η περίπτωση, θα μπει στο balance ποσό που θα στείλεις, πληρώνοντας 1€ προμήθεια στην τράπεζα.

Στη 2η, θα μπει το ποσό που θα στείλεις μειωμένο κατά 3,4%+0,35€ που είναι η προμήθεια του paypal. Δηλαδή, αν θέλεις να έχεις 100€ στο balance, πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 104€.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν λέω για το φόρτωμα...αυτό οκ το έχω ξεκαθαρίσει.

Εγώ θέλω να ξέρω, πόσο με χρεώνει το paypal για αγορά προιόντος 100$...θα χρεωθώ δηλαδή με την ισοτιμία τράπεζας το αντίστοιχο σε ευρώ ή υπάρχει άλλη μετατροπή και άλλα έξοδα;

Δεν λέω για το φόρτωμα...αυτό οκ το έχω ξεκαθαρίσει.

Εγώ θέλω να ξέρω, πόσο με χρεώνει το paypal για αγορά προιόντος 100$...θα χρεωθώ δηλαδή με την ισοτιμία τράπεζας το αντίστοιχο σε ευρώ ή υπάρχει άλλη μετατροπή και άλλα έξοδα;

Για να μην Ρώτας ποσό είναι σήμερα ή μετατροπή και ποσό αύριο, πας στο ππ

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_profile-currencies

βάζεις το νόμισμα και σε τι θέλεις να το μετατρέψεις και σου λεει το αποτέλεσμα και τις ισοτιμίες

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω μια Serato SL3 αξίας 650 ευρώ απο Juno.co.uk και δοκίμασα το κόλπο με τη μεταφορά εμβάσματος στο paypal με Πειραιώς χρεωστική αλλά τζίφος..Απο ότι διάβασα σε ένα άρθρο 500 ευρώ/μήνα μπορείς να στείλεις?Αν στείλω τώρα 500 ευρώ και στην αλλαγή του μήνα σε λίγες μέρες τα υπόλοιπα θα γίνει η δουλειά?

Ευχαριστώ

Μεταφορά χρημάτων μέσω κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας δεν γίνεται.

Γίνεται μόνο έμβασμα στο balance αφού θα έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό στο paypal.

Και, αφού γίνει αυτό, μπορείς να στείλεις έμβασμα και από λογαριασμό άλλης τράπεζας, αν έχεις.

Αλλιώς, 500€/μήνα.

παιδιά καλημέρα και καλώς ήρθα στο φόρουμ.

θέλω να αγοράσω κινητό απ' το εξωτερικό, τιμή γύρω στα 200 και μέσω paypal (το site υποστηρίζει μόνο paypal).

θα μπορώ να το αγοράσω, αν ναι και πως;

διάβασα όσο μπορούσα απ' αυτό το θέμα (είναι και 600+ σελίδες :-D ) αλλά απ' ότι κατάλαβα μπορώ μόνο με κάποιο "κόλπο" και πάλι οι πιθανότητες είναι 50-50...;;;; βοήθεια!

θέλω να αγοράσω κινητό απ' το εξωτερικό, τιμή γύρω στα 200 και μέσω paypal (το site υποστηρίζει μόνο paypal).

διάβασα όσο μπορούσα απ' αυτό το θέμα (είναι και 600+ σελίδες :-D ) αλλά απ' ότι κατάλαβα μπορώ μόνο με κάποιο "κόλπο" και πάλι οι πιθανότητες είναι 50-50...;;;; βοήθεια!

εδώ

Υπάρχουν 3 μέθοδοι για να αγοράσεις από το εξωτερικό με paypal και τις έχω περιγράψει στη σελ. 642 post #9630.

Έχοντας χρήματα στο balance με κάποια μέθοδο από τις 3, μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε από οποιονδήποτε πωλητή που δέχεται paypal.

Πρόσεξε, όμως, το θέμα των προμηθειών, πριν αποφασίσεις

Παιδιά εκτός θέματος,

Πως  μειώνω τις ενημερώσεις στο mail μου για αυτό το θέμα γιατί έχει γεμίσει το mail μου και όλοι απλά ρωτάνε το ίδιο πράμα ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. 

Kαι γιατι να μην συνδέσεις στο λογαριασμο σου στο paypal μια ακόμα κάρτα εξωτερικού (Revolut ή LeyPay) να την δηλώσεις primary και να ξεμπερδεύεις με τα cc ;   B)

Εξηγήσου σε παρακαλώ! Κατεβάζω την εφαρμογή αυτή τη revolut, τους στέλνω έμβασμα (που υποτίθεται 500ε/μήνα) και μου στέλουν μια εικονική-ας πούμε-χρεωστική την οποία θα χρησιμοποιώ στις συναλλαγές;

Είναι τόσο απλό ή μπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...