Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

...και ποτε δεν πηγαίναν στην καρτα

Ναι γινεται, αλλα στα 2500 το χρονο, μετα σε κόβει το ππ και σου ζηταει να αναβαθμίσεις τον λογαριασμό σου

2500 εννοείς από άλλους λογαριασμούς ή μιλάς γενικότερα;

Αυτό γινόταν πάντα ή τώρα με τα cc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2500 εννοείς από άλλους λογαριασμούς ή μιλάς γενικότερα;

Αυτό γινόταν πάντα ή τώρα με τα cc

Παντα και απο ολους τους λογαριασμούς, δεχεται 2500 ευρω μετα σε μπλοκαρει και πρεπει να αναβαθμίσεις τον λογαριασμο σου σε επαγγελματικό

...να καταλαβουμε ολοι οτι το ππ δεν εχει καμια σχεση με τα cc της ψωροκοσταινας

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Παρακολουθω το θεμα αρκετο καιρο και κανοντας λογαριασμο revolut κανω τις αγορες μου που λογω cc δεν μπορουσα. Θελω να ρωτησω με πιστωτικη καρτα alpha bank φιλος μου εκανε αγορα ανταλακτικο αυτοκινητου κανονικα απο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα και απο οτι μου ειπε δεν αντιμετωπισε ποτε προβλημα μετα τα cc με την συγκεκριμενη καρτα εχοντας κανει αρκετες αγορες.  Δεν στελνει εμβασμα αλλα το  paypal τραβαει κανονικα τα χρηματα απο την καρτα. Γινεται ρε παιδες αυτο γιατι εγω με χρεωστικες πειραιως και εθνικης δεν το εχω καταφερει μετα τα cc

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι η αγορά με κάρτα από το εξωτερικό είναι λαχείο και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.

Κάθε τράπεζα έχει διαφορετική κατηγοριοποίηση των πωλητών, με αποτέλεσμα, ένα αντικείμενο ή υπηρεσία που θέλουμε να αγοράσουμε από τον ίδιο πωλητή, να μπορούμε να το αγοράσουμε με κάρτα της Χ τράπεζας αλλά όχι με κάρτα της Ψ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις κάρτες, δηλαδή μια κάρτα μπορεί να περνάει από ένα πωλητή αλλά να μην περνάει από άλλον, για αγορά ενός συγκεκριμένου αντικειμένου ή υπηρεσίας.

Ακόμη, κάποιο αντικείμενο ή υπηρεσία μπορεί να θεωρείται στα επιτρεπόμενα και να γίνεται εύκολα η αγορά του ενώ άλλα να περιλαμβάνεται στα απαγορευμένα.

Τέλος, πρέπει να έχουμε υπόψη ότι κάθε τράπεζα έχει λοριο αγοράν κάθε μήνα και όταν αυτό καλυφθεί δεν επιτρέπει η τράπεζα άλλες αγορές με τις κάρτες της, από το εξωτερικό.

Επεξ/σία από makfil
  • Like 1

Η λίστα π.χ. της AlphaBank με τα αντικείμενα που μπορεί να αγοράσει κανείς τώρα με τα cc που βρίσκεται;

Δεν νομίζω ότι δημοσιοποιηθεί αυτές οι λίστες των τραπεζών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...