tzivart Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια αγορασα με nl post απο to2c και μου ειπαν οτι θα το δηλωσουν σαν low price κινητο.θα περασω τελωνειο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια αγορασα με nl post απο to2c και μου ειπαν οτι θα το δηλωσουν σαν low price κινητο.θα περασω τελωνειο;; όχι αφού έρχεται μέσω ευρώπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασε απο pc/laptop Το γνωρίζω ότι απο κινητό και τάμπλετ δε πετυχαίνει και ναι το είχα κάνει από το laptop αλλα πάλι τίποτα. Τελικά με την επιλογή sent έστειλα λεφτά σε ένα account φίλου μου και μετά μου τα έστειλε πίσω, απλά θα ήθελα να μπορώ να κάνω μόνος τη διαδικασία όπως παλιά ωστε να είμαι ανεξάρτητος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 έχω balance στο paypal αλλα αυτό που θέλω να αγοράσω είναι ακριβότερο , θα τραβήξει λεφτά απο την κάρτα που έχω συνδεδεμένη ? επίσης δεν με αφήνει να κάνω add iban ... είναι δύσκολη διαδικασία με το support του paypal ? Ναι, θα τραβήξει το ποσό που υπάρχει στο balance και στη συνέχεια θα "προσπαθήσει" να τραβήξει από την κάρτα. Και λέω θα προσπαθήσει γιατί, όπως είναι γνωστό, οι αγορές μα κάρτες είναι λαχείο. Το θέμα της προσθήκης τραπεζικού λογαριασμού έχει ειπωθεί πολλές φορές και η διαδικασία περιγράφεται στο post #8897 σελ 594. εχω μια απορια γιατι στο εξωτερικο οι καρτες χρεωστικες προπληρωμενες με φυσικη παρουσια περνανε ολες οι συναλλαγες και απο το ιντερνετ στην ελλαδα οι αντιστοιχες συναλλαγες δεν περνανε?...με εξαιρεση τις αναληψεις που δεν γινονται.Ενα απο τα πολλα παραδειγματα εισητηρια για ντισνευλαντ 250 ευρω οχι εκει ναι με φυσικη παρουσια Στην ΠΝΠ περιλαμβάνεται διάταξη που επιτρέπει την ανάληψη χρημάτων μόνο με χρεωστική κάρτα και στο εξωτερικό, μέχρι το όριο που ισχύει και στην Ελλάδα (420€/βδομάδα). Επίσης,επιτρέπεται η χρήση όλων των ειδών καρτών για αγορές αγαθών και υπηρεσιών, με μερικές απαγορεύσεις, είτε με φυσική παρουσία είτε από το ίντερνετ, μέχρι το όριο που έχει η σύμβαση του συνδρομητή με την τράπεζα και το όριο της τράπεζας. Όπως είναι γνωστό, όμως, δεν περνάνε όλες οι κάρτες στις συναλλαγές με το εξωτερικό και αυτό οφείλεται, κυρίως, στην κατηγοριοποίηση κάθε πωλητή στο είδος πωλήσεων που κάνει. Παιδια αγορασα με nl post απο to2c και μου ειπαν οτι θα το δηλωσουν σαν low price κινητο.θα περασω τελωνειο;; Αφού αγόρασες από το to2c, δηλαδή από Κίνα (και όχι από Ευρώπη, eddie1996), και έρχεται με το ταχυδρομείο και με δηλωμένη χαμηλή αξία στο αυτοκόλλητο, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ειδα τις μικρογραφιες με τις ισοτιμιες νομισματων που εβαλε καποιος φιλος. (τον οποιο και ευχαριστω). Η ερωτηση μου απευθυνεται αποκλειστικα σε οσους αγοραζουν σε ξενο νομισμα με το paypal balance KAI TAYTOXPONA χρησιμοποιουν την καρτα leupay (για αγορες εκτος paypal) : Eστω οτι αγοραζω το ταδε πραγμα απο Αμερικη μεσω του paypal απο το ΒΑLANCE που κανει $100. Και μετα το αγοραζω παλι π.χ. απο το amazon.com και παλι με $100 και με την καρτα leupay αυτη τη φορα. Εχω πληρωσει το ιδιο? Τι διαφορα εχει? Με αλλα λογια εχω καποιο συμφερον με την καρτα leupay σε αγορες σε αλλο νομισμα? εχω δει τι χρεωνει κλπ. αλλα ποιο θα ηταν το πλεονεκτημα σε σχεση με το paypal balance, η με την ελληνικη καρτα που εχω και με την οποια αγοραζω κανονικα απο ολο τον κοσμο (VISA prepaid). (γιατι η τραπεζα την εχει ξεμπλοκαρει απο το τιμημενο capital control του ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ Tsiπρa και του ακομα πιο ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ Τsakaλοtου). ευχαριστω εκ των προτερων. Η αγορά με συνάλλαγμα από το paypal balance θα σου κοστίσει 2-3% παραπάνω από ότι με πιστωτική (είτε ελληνική είτε ξένη). Επίσης η Leupay μπορεί να έχει 0,4% πάνω από την ισοτιμία της visa αλλά οι ελληνικές τράπεζες σε χρεώνουν έξοδα συναλλάγματος οπότε ίσως και να συμφέρει οριακά η Leupay (εξαρτάται από την τράπεζα και την κάρτα που έχεις). Το σημαντικότερο ερώτημα όμως είναι: Πως κατάφερςες να εξαιρέσεις την κάρτα σου από τα capital control; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 παιδες προσπαθησα να κανω μια αγορα απο sportsdirect με paypal απο alpha bank κατα το σταδιο της πληρωμης το sportsdirect μου εγραψε οτι υπαρχει προβλημα με την πληρωμη και δεν κατοχυρωσε την παραγγελια οπως βλεπω στον λογαριασμο μου ομως ενω σε αλλες περιπτωσεις το paypal μου εκανε την πληρωμη denied τωρα μου την εμφανιζει pending τι γινεται? μπορω με καποιο τροπο να την ακυρωσω κ να προσπαθησω με request money Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 παιδες προσπαθησα να κανω μια αγορα απο sportsdirect με paypal απο alpha bank κατα το σταδιο της πληρωμης το sportsdirect μου εγραψε οτι υπαρχει προβλημα με την πληρωμη και δεν κατοχυρωσε την παραγγελια οπως βλεπω στον λογαριασμο μου ομως ενω σε αλλες περιπτωσεις το paypal μου εκανε την πληρωμη denied τωρα μου την εμφανιζει pending τι γινεται? μπορω με καποιο τροπο να την ακυρωσω κ να προσπαθησω με request money Εμένα που την είχε ως pending, ακυρώθηκε από μόνη της λίγες μέρες μετά (παρότι ήθελα να προχωρήσει και μετά από λίγες ώρες είχα λεφτά στο paypal, δε μου τη δέχτηκαν να την προχωρήσουν από το sportsdirect αφού δεν είχε καταχωρηθεί στο δικό τους σύστημα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα. Αγορα απο amazon.co.uk με Ελληνικη χρεωστικη, alpha bank, γινεται πλεον;; Και με παραδοση διευθυνση Αγγλιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Με Alpha/Amex είναι σχεδόν σίγουρη η αγορά. Για το θέμα της παράδοσης πρέπει να αλλάξεις διεύθυνση στο Amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiniko21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια δεν αντεχω αλλο χωρις αγορες απο εξωτερικο.Ετσι αποφασισα να ασχοληθω με την λυση στο προβλημα που λεγετε capital controls.Eχω μια pre paid της eurobank αλλα καθε φορα που βαζω λεφτα και μπαινω στο paypal.com(οπου εχω ενεργο λογαρισμο),παντα μου λεει οτι εχω 0 ευρω(ενω η καρτα εχει λεφτα).Αμα κανω το κολπο με τον δευτερο λογαρισμο στο paypal και στειλω λεφτα στο κανονικο θα μου εμφανιζει οτι εχω λεφτα ή παλι θα γραφει 0 ευρω?Κατι ακομα,σε τι χρησιμευει να κανεις την καρτα σου verify και πως μπορω να την κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το paypal πάντα 0€ θα λέει εκτός και αν μεταφέρεις τα λεφτά στο paypal. Δεν μπορεί να δεί πόσα εχει μέσα στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanikos88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω το εξης προβλημα ειχα καταργησει την καρτα μου απ το paypal και τωρα δεν μπορω να την ξανα βαλω. τι να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Με Alpha/Amex είναι σχεδόν σίγουρη η αγορά. Για το θέμα της παράδοσης πρέπει να αλλάξεις διεύθυνση στο Amazon. Πραγματι πληρωσα κανονικα σημερα. Κανενα προβλημα. Σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 thanksss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rotting Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 εχω δοκιμασει με τη μεθοδο του balance με κανα 2 καρτες πριν καιρο αλλα δν γινοταν τπτ...αν προσθεσω ΙΒΑΝ σε νεο λογαριασμο paypal εχω καμια ελπιδα? - ακυρο τωρα προσεξα οτι ειναι για να ριχνω απο το paypal στο λογαριασμο κ οχι το αντιθετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα