Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε τι θα με διευκολύνει η revolut; Αν κατάλαβα καλά είναι ένας λογαριασμός που στέλνω λεφτά χωρίς χρεώσεις και πληρώνω μέσω paypal χωρίς να κάνω ολόκληρη διαδικασία με paypal balance?

Kαρτα είναι MasterCard

Καλημέρα. Από το balance του paypal δεν υπάρχει τρόπος τα χρήματα να μεταφερθούν στην τράπεζα την κάρτα της οποίας έχω συνδεδεμένη στο paypal;

Όχι δεν γίνετε, πρέπει να συνδέσεις IBAN τραπεζικό λογαριασμό
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημερα! μπηκα σημερα στο ππ μετα απο καιρο και μου γραφει να συνδεσω τον λογαριασμο ππ μου με το ιβαν μιας τραπεζας δεν ξερω για ποιο λογο το προτεινει αυτο αλλα το θεωρησα καλο γιατι θα μπορω να στελνω λεφτα στο balance ωστε να κανω αγορες... Μολις μερασα το  ιβαν μο πεταξε μυνημα: You cannot add a bank at this time. 

Επειδη δεν εχω ασχοληθει με το θεμα και εχω να ενημερωθω απο το καλοκαιρι που ενα παλικαρι ειχε βρει τροπο να στειλεις λεφτα απο 2ο λογαριασμο ππ σε αλλον.  

Τι να κανω? ειμαι στην δουλεια και δεν εχω χρονο να δω τα ποστ στις προηγουμενες σελιδες με 2 λογια μπορει να μου καποιος τι παιζει?

Καμία σχέση με άρση των CC.

Απλά η iherb ύστερα από "πιέσεις" Ελλήνων για αδυναμία αγορών,έβαλε server στην Ελλάδα ;)

Προσπαθώ από εχθές και δεν μπορώ με χρεωστικές Πειραιώς και Eurobank.

Καλημερα! μπηκα σημερα στο ππ μετα απο καιρο και μου γραφει να συνδεσω τον λογαριασμο ππ μου με το ιβαν μιας τραπεζας δεν ξερω για ποιο λογο το προτεινει αυτο αλλα το θεωρησα καλο γιατι θα μπορω να στελνω λεφτα στο balance ωστε να κανω αγορες... Μολις μερασα το  ιβαν μο πεταξε μυνημα: You cannot add a bank at this time. 

Επειδη δεν εχω ασχοληθει με το θεμα και εχω να ενημερωθω απο το καλοκαιρι που ενα παλικαρι ειχε βρει τροπο να στειλεις λεφτα απο 2ο λογαριασμο ππ σε αλλον.  

Τι να κανω? ειμαι στην δουλεια και δεν εχω χρονο να δω τα ποστ στις προηγουμενες σελιδες με 2 λογια μπορει να μου καποιος τι παιζει?

Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το post #9473 σελ 632 (μόνο 3 σελίδες πίσω)

• Like 2

Προσπαθώ από εχθές και δεν μπορώ με χρεωστικές Πειραιώς και Eurobank.

Τελικά γύρισα την επιλογή που σου δίνει το site σε $ και μπόρεσα και έκανα την παργγελία. Πο^στια της τράπεζας μου μυρίζεται για να καβατζώνουν το 2% έξοδα μετατροπής συναλλάγματος.

για να μην ψαχνω 640 σελιδες και για να μην βαζω λεφτα σε κενη καρτα alphabank  ,περναει το cc amazon france?Εχω δοκιμασει με eurobank - εθνικη mastercard και τζιφος.

Τελικα με πολυ κοπο,η μονη καρτα που περασε στο amazon france τα CC ειναι alpha bank american express που βρηκα απο φιλο.

Τελικα με πολυ κοπο,η μονη καρτα που περασε στο amazon france τα CC ειναι alpha bank american express που βρηκα απο φιλο.

Το έχω κάνει, με τη γαλλική αμαζόνα, και το έχω γράψει στο νήμα.

Είχα δοκιμάσει με πιστωτική ΕΤΕ και δεν πέρασε,  ήρθε το μήνυμα για πληρωμή με άλλη κάρτα, έβαλα την Alpha/ Amex Debit και ολοκληρώθηκε η παραγγελία.

Mπορει καποιος να εξηγησει την διαδικασια με το revolt? Εψαξα μερικες σελιδες πισω αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει..

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/

Καλησπέρα, είχα λίγο καιρό να εφαρμόσω το κόλπο με το request σε άλλο μου e-mail για να φορτώσω το Paypal balance μου και σήμερα που δοκίμασα όταν κάνω request και μπαίνω στο 2ο e-mail μου για να ακολουθήσω τη διαδικασία (κουμπί Pay Now->Pay with your credit card χωρίς να συνδεθείς σε λογαριασμό Paypal) δεν υπάρχει πουθένα το γνωστό κουμπί Pay Now αλλά με προτρέπει να συνδεθώ στο Paypal λογαριασμό μου και να ολοκληρώσω απο κει τη διαδικασία χωρίς κανένα λινκ. Άλλαξε κάτι αυτό το καιρό ή κάτι δεν έκανα σωστά;

Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια των ειδικών αμεσα! Εκανα μεταφορα απο τον paypal λογαριασμο στον εικονικο. Ολα κομπλε, πιστευω, αλλα ειναι στο pending εδω και ωρες και δεν τα βγαζει στο διαθεσιμα. Μηπως πρεπει να κανω κατι ακομα?

Μου γραφει σε ενα κιτρινο πλαισιο πανω: Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days.

Το ακυρωσα τελικα αλλα δεν μπορω να κανω send money... Λογικα αυριο θα μπορω?

Το ακυρωσα τελικα αλλα δεν μπορω να κανω send money... Λογικα αυριο θα μπορω?

issue refund πατησα. δεν τα ειχα λαβει ηταν pending... Λεσ να κανουν καμια τετοια μαμουνια και να τα χασω? Ποτε θα μπουν παλι στο λογαριασμο μου σε 21 μερες, εφοσον εκανα ακυρωση, πολλες δεν ειναι?

Μου στειλανε και mail που γραφει The refund will go to the card you paid with. Αρα αυριο θα ειναι κομπλε?

Σημερα τελικα μπηκαν τα λεφτα στο λογαριασμο παλι, μετα την ακυρωση που εγινε. Τωρα λοιπον ποιος ειναι ο τροπος που πρεπει να ακολουθησω για να βαλω στο paypal balance αμεσα απο την καρτα μου σε εναν εικονικο λογαριασμο για αγορες?

Eχει κάποιος την Prepaid MasterCard της skrill  & λογαριασμό σε revolut ή number26?

Επειδή διαβάζω ότι υπάρχει δυνατότητα αποστολής χρημάτων στην skrill μέσω μεταφοράς σε λογαριασμό που τηρεί στην alpha bank, έχω την παρακάτω απορία. Απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι μπορεί να υλοποιηθεί το παρακάτω σενάριο.

Έστω ότι μεταφέρω από τον λογαριασμό μου στην alpha bank ένα χρηματικό ποσό (πχ. 100 ευρω) στον λογαριασμό την skrill στην alpha bank. (οπότε και αυτά τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαρισμό μου στην skrill). Στην συνέχεια επειδή η skrill έχει υπερβολικές χρεώσεις σε προμήθειες μετατροπές συναλλάγματος κλπ… χρησιμοποιώ την κάρτα της skrill  για να κάνω instant top up τον λογαριασμό μου σε revolut ή number26, και στην συνέχεια κάνω από εκεί τις αγορές.

Εάν αυτό μπορεί να γίνει 1) δεν υπάρχει καμία προμήθεια (ούτε κάν το 1 ευρω για έμβασμα) 2) δεν υπάρχει χρόνος αναμονής μερικές μέρες μέχρι να εμφανιστεί το έμβασμα σε revolut/number26. Επειδή υπάρχει και ένα κόστος (10 ευρώ / χρόνο) για την κάρτα της skrill, απλά θα ήθελα να ξέρω μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Βολεύει πάρα πολύ γιατί έτσι απλά κάνεις πολλές και μικρές μεταφορές ποσών σε revolut/number26 ακριβώς το ποσό που χρειάζεσαι για την αγορά, όταν ακριβώς το χρειάζεσαι, χωρίς την χρέωση 1ευρω/έμβασμα, και χωρίς να έχεις χρήματα να «κάθονται» μήπως και κάποιο στιγμή χρειαστείς να κάνεις μια επείγων αγορά και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί το έμβασμα.

Παιδια εψαξα τα τελευταια ποστ αλλα ειναι παρα πολλα και δεν βρηκα ακρη στο ερωτημα μου.

Λοιπον, το site της nike δεν δεχεται πιστωτικες-χρεωστικες Ελλάδας ουτε ανεξαρτητες ουτε μεσω Paypal. Αν βαλω λεφτα στο υπολοιπο του paypal θα την δεχτει την πληρωμη η Nike ή θα καταλαβει οτι προερχονται απο ελληνικη καρτα παρολο που τραβιουνται απο το υπολοιπο του pp και οχι απτην καρτα?

Επισης λεφτα στο υπολοιπο βαζω μεσω του Paypal top up? Γιατι βγαζει μηνυμα που λεει οτι αυτο θα σταματησει να υποστηριζεται απο αυριο στην ελλαδα.

Μαλλον "μαυριζουν" χρεωστικες που χρησιμοποιουνται για request money.

Με την ιδια καρτα που φορτωσα ενα ποσο  στο paypal balance πριν ενα μηνα

τωρα πλεον  ειναι αδυνατον.

Βγαινει μυνημα:

"We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. If the problem persists, please enter a different card."

Χρησιμοποιωντας ομως μια αλλη χρεωστικη της ιδιας τραπεζας το request δουλεψε.

Εκανα και μια αγορα απο amazon uk  χωρις προβλημα.

χθες το απογευμα δοκιμασα να κανω το "κολπο" με το request money απο τον εαυτο μου και δεν λειτουργουσε,

πανω στην απογευτευση μου δοκιμασα να αγορασω κανονικα απο το paypal χωρις δηλαδη να εχω καποιο balance μεσα, παρα μονο την συνδεδεμενη μου καρτα ( debit visa ) σε λογαριασμο πειραιως και η συνδιαλαγη εγινε κανονικα!

η αγορα αφορούσε κινητό απο vickmall.

Βρε μηπως αρχισε να λειτουργει direct το paypal και δεν το πηραμε χαμπαρι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...