SpirtouLisS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Το άρθρο μου φαίνεται ''εφεύρεση'' και ο συντάκτης του παει για ευρεσιτεχνία. Και ο λόγος θεωρω ειναι τα κλικ κλικ κλικ κλικ που κάναμε όλοι μας και οι μερικές χιλιάδες που διαβαζουν το θέμα το ινσομνια αφου δεν υπάρχει αλλο αντιστοιχο θέμα με τόση συμμετοχη σε ελληνικο ιστότοπο-φορουμ. Παρατηρείστε πως σε τόσες γραμμές ανάλυση καταφέρνει να...μην πει τίποτα ουσιαστικό πέραν του οτι περιγράφει ο τιτλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλα το paypal χωρις balance, μεχρι να απελευθερωθουν πληρως οι περιορισμοι, ξεχαστε το. Δοκιμασα με χρεωστικη eurobank σε ενα κινεζικο site και φυσικα εφαγα ακυρο. Λογικα μονο απο τα κεντρικα της εκαστοτε τραπεζας θα προλαβαινουν στις 12:01. Αν το καλοσκεφτεις ειναι γυρω στα 1000 αεροπορικα εισητηρια των 300 ευρω ανα τρεπεζα. Ζουμε σε ενα τσιρκο με λιγα λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δε νομίζω να το έχουν αφήσει για όλους και όποιος προλάβει. Λογικά η κάθε τράπεζα αφήνει συγκεκριμένες κάρτες και με συγκεκριμένο όριο καθημερινά. Μόνο κάποιος που εργάζεται σε τράπεζα θα μπορούσε να μας διαφωτίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLLiCiT Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Λογικα μονο απο τα κεντρικα της εκαστοτε τραπεζας θα προλαβαινουν στις 12:01. Και πως ξέρουμε ότι εφαρμόζεται στις 12:01 και όχι στις 12:30, στις 01:00 ή στις 07:00; Αυτό θα πρέπει να το εξακριβώσουμε με κάποιον τρόπο... Μόνο κάποιος που εργάζεται σε τράπεζα θα μπορούσε να μας διαφωτίσει Αυτό ακριβώς.. Αν ισχύει το άρθρο, 300.000Ε αν τράπεζα, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας μέσος όρος πιστωτικού ορίου τα 2.000Ε , είναι 150 συναλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 πωπω η όλη φάση (αν ισχυει το αρθρο) μου θυμίζει κάποτε πριν χρόνια που ηταν στη μόδα τα paidtoclick sites. Και είμουνα με το δάχτυλο στο κλικ το βράδυ για να μη χάσω τις ακριβες διαφημίσεις... Και μετά απο 1-2 μήνες το site εξαφανιζόταν μαζί με τα 4-5$ που είχα μαζέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 πωπω η όλη φάση (αν ισχυει το αρθρο) μου θυμίζει κάποτε πριν χρόνια που ηταν στη μόδα τα paidtoclick sites. Και είμουνα με το δάχτυλο στο κλικ το βράδυ για να μη χάσω τις ακριβες διαφημίσεις... Και μετά απο 1-2 μήνες το site εξαφανιζόταν μαζί με τα 4-5$ που είχα μαζέψει Έχουν αναβαθμιστεί τώρα Έχουν και Surveys Εγώ εχω βγάλει €10-€12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τέλος στο μπλόκο για συναλλαγές μέσω καρτών με το εξωτερικό http://www.capital.gr/oikonomia/3048218/telos-sto-mploko-gia-sunallages-meso-karton-me-to-exoteriko Τελικά δεν κατάλαβα, ισχύει ή όχι; Αν όχι γιατί τέτοια παραπληροφόρηση από το συγγραφέα του άρθρου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τελικά δεν κατάλαβα, ισχύει ή όχι; Αν όχι γιατί τέτοια παραπληροφόρηση από το συγγραφέα του άρθρου; συμφωνα με τα τελευταια νεα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα μεσω ιντερνετ αλλα μονο για ξενοδοχεια, αεροπορικα κτλ δηλαδη οχι για αγορες προιντων που θελουμε εμεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Είχα προσπαθήσει μερικές φορές πριν μερες αγορά (δοκιμαστική κάτι μικρό) από play.google Δεν είχα καταφέρει από: 1/ Visa (eurobank) 2/ Mastercard (Alpha/Citibank) 3/ Paypal χωρίς υπόλοιπο (AMEX Alpha) Πριν λίγο το ξαναδοκίμασα 1/ απετυχε 2/ απετυχε 3/ πετυχε και δειχνει να χρεωσε την καρτα... θα το ξερω σε 2-3 μερες που θα την δω online! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 συμφωνα με τα τελευταια νεα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα μεσω ιντερνετ αλλα μονο για ξενοδοχεια, αεροπορικα κτλ δηλαδη οχι για αγορες προιντων που θελουμε εμεις! Άρα τί ή ποιόν εξυπηρέτησε το ψέμα του άρθρου; Εκτός πια αν προτρέχουμε και εντός της ημέρας δούμε να πραγματοποιείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagkas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 «Ανοίγουν» οι αγορές μέσω καρτών από το εξωτερικό Για το νέο πλαίσιο της τελευταίας ΠΝΠ, με το οποίο μπορούν πλέον να γίνουν και συναλλαγές αγορών- πληρωμών στο εξωτερικό με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, χωρίς τη φυσική παρουσία των κατόχων τους μέχρι του ημερήσιου ορίου των 300.000 ευρώ για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες (Alphabank, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική) και των 90.000 ευρώ για την AtticaBank, ενημέρωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, τον πρόεδρο της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο τη Δευτέρα. Site: «Ανοίγουν»οι αγορές μέσω καρτών από το εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Είχα προσπαθήσει μερικές φορές πριν μερες αγορά (δοκιμαστική κάτι μικρό) από play.google Δεν είχα καταφέρει από: 1/ Visa (eurobank) 2/ Mastercard (Alpha/Citibank) 3/ Paypal χωρίς υπόλοιπο (AMEX Alpha) Πριν λίγο το ξαναδοκίμασα 1/ απετυχε 2/ απετυχε 3/ πετυχε και δειχνει να χρεωσε την καρτα... θα το ξερω σε 2-3 μερες που θα την δω online! Πως έγινε αυτό εγώ εχω συνδεμένες 2 πιστωτικές, μια του εξωτερικού και μια Ελληνική και μου βγάζει σαν επιλογές μόνο του εξωτερικού, την Ελληνική μου την κρατάει "κρυφή". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω... δεν μπήκα καθόλου paypal (login). Το είχα συνδεμένο με το Play.google και ως default κάρτα την amex (alpha) Το login το εκανα μετά την αγορά για να δω τί έχει χρεώσει (και πήρα το screenshot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Οσοι διαφημίζετε site που αναμασούν το συγκεκριμένο αρθρο καθε λίγο και λιγάκι μάθετε να διαβάζετε ελληνικά, (αν δεν ειστε bot)... 4. 4. Αύξηση ορίου δαπανών με κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες) στο εξωτερικό για την κάλυψη εξόδων επαγγελματικών ταξιδίων. Αυξήθηκαν τα όρια ανά ημέρα και ανά τράπεζα στα επίπεδα των 300.000 ευρώ, ενώ εκ μέρους του ΠΣΕ υπεβλήθη πρόταση προς επεξεργασία για οριζόντια αύξηση του ποσού που μπορούν να διαθέτουν σε μετρητά τα φυσικά πρόσωπα κατά την παραμονή τους εξωτερικό (αύξηση από τις 2.000 ευρώ στα 5.000 ευρώ ανά πρόσωπο). Αυτά. Πόσα πληρώνεστε για να ποστάρετε τα λινκ? Παρτε το αποφαση οσο εχουμε CC αγορες απο το εξωτερικο δεν γινονται γιατι υπαρχει παντα ο φοβος να μη μπορεσουν οι τραπεζες να καλυψουν το εξαγομενο χρημα. Το αρθρο αφορά εταιρικες εισαγωγες και μόνο. Για αυτο αναφέρεται και ο Κ Μιχαλος που είναι προεδρος των εμποροβιομηχάνων. Για πειτε μου τι συμφερον μπορει να εχει ενας προεδρος εμποροβιομηχάνων, να επιτραπει για τους ιδιωτες να αγοραζουν απο το εξωτερικο? Και αν το ζητουσε οπως αχνοφαινεται απο το αρθρο απο την κ Κατσελη στη χθεσινη συναντηση (googlarετε τη χθεσινη συναντηση να δειτε τι πραγματικα ειπωθηκε και ποιους αφορα) δε θα ειχε καθαιρεθει την επομενη μερα απο το αξιωμα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 «Ανοίγουν» οι αγορές μέσω καρτών από το εξωτερικό Για το νέο πλαίσιο της τελευταίας ΠΝΠ, με το οποίο μπορούν πλέον να γίνουν και συναλλαγές αγορών- πληρωμών στο εξωτερικό με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, χωρίς τη φυσική παρουσία των κατόχων τους μέχρι του ημερήσιου ορίου των 300.000 ευρώ για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες (Alphabank, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική) και των 90.000 ευρώ για την AtticaBank, ενημέρωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, τον πρόεδρο της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο τη Δευτέρα. Site: «Ανοίγουν»οι αγορές μέσω καρτών από το εξωτερικό Στις λεπτομέρειες όμως παρακάτω, λέει για συγκεκριμένα σημεία: επιχειρήσεις, ταξίδια κτλ. Όχι αγορές προϊόντων από ιδιώτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα