JOHNMORE1981 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 παιδια η moneysafe δεν λειτουργει για εξω. δευτερον ειναι μονο για την δικια τους πιστωτικη καρτα που εχει 10 ευρω να την βγαλεις και 1 ευρω νομιζω αν δεν κανω λαθος καθε μηνα. αλλα και παλι την δεχονται στο εξωτερικο? γιατι μονο σε κατι site στοιχηματος την βλεπω και αυτα ελληνικα. με τα bitcoin δεν μπορω να καταλαβω τι ενδοιασμους εχετε. ειναι απολυτα ασφαλες . ειναι οτι και μια paysafe . αν την στειλεις καπου δεν μπορεις να την παρεις πισω. και ανωνυμη. εγω μετα χαρας θα σας γυριζα λεφτα σε Paypal αλλα δεν μπορω να υπολογισω το κοστος της καθε μετατροπης γιατι οπως ειδατε ειναι αγορα πωληση 3ων νομισματων + το fee για την μεταφορα στο paypal. θα πρεπει καθε φορα να υπολογιζετε στην συναλλαγη. ρε φίλε γράφεις κάποια πράματα χωρίς να ξέρεις και οκ δεν ξέρεις γιατι δεν διαβάζεις ή αν βαριέσαι να διαβασεις γτ δεν ρωτάς κπ που ξέρει? φυσικά και παίζει η moneysafe για ΕΞΩ μην μπερδεύεις σε παρακαλώ αυτούς που κοιτάνε να βρουν λύσεις και ρώτα τι δεν κβαίνεις να σου πουμε paysafe ειναι μια απ'τις λύσεις αλλά δεν έχουν ολοι καποιον έξω κι ακόμα κι αυτοί που έχουν θα πρέπει αυτός να έρχεται ελλάδα για να του δωσουν τα χρήματα ή να του στείλουν πχ λάδι για να βγει η ηθική υποχρέωση Σχολιάστε τα δρώμενα, αλλά μηδενίστε τα πολιτικά σχόλια/κριτικές, η μία φορά που κλειδώθηκε το θέμα δεν μας ήταν αρκετή; και δεν έχει σκοπό όμως ούτε την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ορισμένων κυρίων φιλικά πάντα Φίλε μου, κανένας ενδοιασμός με τα bitcoins. Απλά όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι μετατροπής (euro->bitcoin και μετά bitcoin->euro) έχουν προμήθειες και έξοδα που προσεγγίζουν ή ξεπερνούν τα όρια της μαύρης αγοράς. Καθώς, επίσης, και το γεγονός πως το κάθε ανταλλακτήριο δίνει δική του ισοτιμία πώλησης bitcoins. Αν υπηρχε μια υπηρεσία με δίκαιη προμήθεια (όπως όταν αλλάζεις ευρώ σε δολλάρια ας πούμε) δε νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Θεωρώ δίκαιη μια συνολική προμήθεια της τάξης του 1-2%. Γι'αυτό θεωρώ απαραίτηση την εύρεση ενός εναλλακτικού τρόπου φόρτισης του Paypal με χαμηλότερη ή μηδενική προμήθεια. Άλλωστε προσαρμόζομαι δε σημαίνει συμβιβάζομαι. δίκαιη προμήθεια σε τέτοιους καιρούς που όλοι κοιτάνε να κάνουν την δουλειά τους δεν νομίζω να υπάρχει φίλε παρά μόνο στην σφαίρα της φαντασίας προσωπικά έκανα όλες μου τις δουλειές με το υπόλοιπο του paypal και νοιώθω αρκετά τυχερός ενώ άλλοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε 1 ευρώ ειχα ακούσει κάποτε ένα φιλαράκι ΨΑΓΜΕΝΟ που μου λεγε ρε κράτα χρήμα μεσα στο paypal ή ανέβασε εκει να χεις ένα ποσο ο καλύτερος τροπος ήταν με TRUSTPAY σλοβενίας ή σλοβακίας νομίζω αλλα και ένας άλλος φίλος από δω μεσα το χε κάνει μεσω eurobank έχει καποια συμβαση που τώρα όμως ούτε αυτή λειτουργεί λόγω CC ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ρε φίλε γράφεις κάποια πράματα χωρίς να ξέρεις και οκ δεν ξέρεις γιατι δεν διαβάζεις ή αν βαριέσαι να διαβασεις γτ δεν ρωτάς κπ που ξέρει? φυσικά και παίζει η moneysafe για ΕΞΩ μην μπερδεύεις σε παρακαλώ αυτούς που κοιτάνε να βρουν λύσεις και ρώτα τι δεν κβαίνεις να σου πουμε paysafe ειναι μια απ'τις λύσεις αλλά δεν έχουν ολοι καποιον έξω κι ακόμα κι αυτοί που έχουν θα πρέπει αυτός να έρχεται ελλάδα για να του δωσουν τα χρήματα ή να του στείλουν πχ λάδι για να βγει η ηθική υποχρέωση και δεν έχει σκοπό όμως ούτε την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ορισμένων κυρίων φιλικά πάντα φιλε καλε δεν εχω σκοπο να παραπληροφορησω κανεναν πρωτον. δευτερον αφου λειτουργει η moneysafe με paypal κτλ τι καθομαστε και κουβεντιαζουμε εδω και 62 σελιδες με bitcoin κτλ. πας στο περιπτερο και την αγοραζεις. εγω πηρα μια και την πηγα πισω απο το λιγο που την εψαξα θεωρησα (ισως λανθασμενα) οτι δεν την δεχεται το paypal. εσυ μου λες οτι παω βγαζω μια καρτα τον 20 ευρω μπαινω στο site τους εκδιδω πιστωτικη με 10 ευρω η κατεβαινω σε κατι μαγαζια στην αθηνα που την εχουν ετοιμη την αγοραζω βαζω λεφτα και την δεχεται το PAYPAL? θα την χρεωση και θα την περασει κανονικα το paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 και δεν έχει σκοπό όμως ούτε την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ορισμένων κυρίων φιλικά πάντα Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα συγκεκριμένου ύφους (δικαίως ή αδίκως, δεν κρίνεται αυτό ως προς την μη ύπαρξη πολιτικού σχολιασμού) σχόλια που αναφέρονται σε κόμματα/πολ.πρόσωπα/κυβερνήσεις, λόγω αυτών και μόνο κλειδώθηκε την πρώτη φορά και πάλι το ξαναρχίζετε. Το αν κάποιο μέλος παρέχει λάθος πληροφορία και κάποιο άλλο κατέχει την σωστή, τις παραθέτουμε και γίνεται κουβέντα, εξ ορισμού ο ρόλος ενός φόρουμ, δεν το έκρινε ούτε στο/μας το περιόρισε κανείς αυτό. Αν εννοείς παραπληροφόρηση εκ των επισήμων, μπορεί κάλλιστα να σχολιαστεί και να εκφραστεί διαφορετικά, ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα ως προς τους όρους χρήσης, διαφορετικά οδηγεί σε κλείδωμα, μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. Επίσης, φιλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αμα ριξω ενα 50 ρικο σε bitcoin απο ανταλακτηριο, μετα απο ολλη αυτην την διαδικασια ποσα καθαρα μενουν στην spectrocoin καρτα περιπου ετσι για να καταλαβουμε και οιπερισοτεροι ασχετοι το μεγεθος της προμηθειας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Σχολιάστε τα δρώμενα, αλλά μηδενίστε τα πολιτικά σχόλια/κριτικές, η μία φορά που κλειδώθηκε το θέμα δεν μας ήταν αρκετή; Τέτοιο μένος κατα των πολίτικων σχολίων σε ενα θεμα που άφορα αποκλειστικά απόφαση της πολίτικης ηγεσίας. καταντά αστείο κατα την άποψη μου, και σιγα τα πολιτικά σχολια που ειπώθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τέτοιο μένος κατα των πολίτικων σχολίων σε ενα θεμα που άφορα αποκλειστικά απόφαση της πολίτικης ηγεσίας. καταντά αστείο κατα την άποψη μου, και σιγα τα πολιτικά σχολια που ειπώθηκαν Καλώς. Είναι αστείο. Είναι επίσης οι Όροι Χρήσης του forum. Δεν επιδέχονται σχολιασμό ή διαπραγμάτευση. Είτε συμμορφώνεσαι είτε όχι. Άλλη λύση δεν υφίσταται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Με την money-safe μπορείς να εκδόσεις καινούργιους κωδικούς προκειμένου να την παραγγείλεις ή γίνεται μόνο με αυτά που έχεις στα χέρια σου πριν τα cc? Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 με τα Fee που διαβαζω σε αλλο τοπικ νομιζω ποιο συμφερον ειναι ο τροπος που λεω. με paysafe για να την περασεις σε paypal δεν νομιζω να ειχε κατω απο 10% fee σε καποια καρτα. και τωρα αγοραζουν bitcoin με 10 ευρω στην καταθεση και 5 ευρω Fee . οποτε με την μια εχει φυγει το 1% η 2% H αγορά από το Bitcoin ATM έχει 0% fee και είναι στην τιμή πάντα της αγοράς. Η μεταφορά των bitcoin στο spectrocoin είναι με μηδενικά fee. Τα fee για να κάνεις μεταφορές bitcoin μέσω του bitcoin δυκτίου είναι ως συνήθως 0.00001 δλδ 0,002640 ευρω. Τα fee για την μεταφορά στις αντίστοιχες κάρτες μπορείτε να τα δείτε εδώ. Προφητικό ότι είχα γράψει τον Μάιο όταν είχα ανοιξει στο bitcointalk το νήμα. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1072856.0 πως μπορείτε να βλέπετε υπέρογκα τα fee σε αυτές τις συναλλαγές? Το μόνο μελανό σημείο είναι τα ανταλλακτήρια και το localbitcoin που είναι ακριβά στις τιμές πώλησης σε σύγκριση με αυτές τις παγκόσμιας αγοράς και έχουν fee. Δλδ το btcgreece έχει 20 ευρώ στην κατάθεση αλλά έχει τιμή πώλησης που προσεγγίζει την παγκόσμια τιμή πώλησης ενώ το bitcoinsgreece έχει fee 5 ευρώ ανεξαρτήτου ποσού κατάθεσης αλλά έχει τιμή πώλησης 5-8 ευρώ πάνω από την παγκόσμια τιμή πώλησης. Να το ξέραμε ότι θα γινόταν αυτό το χάλι θα είχαμε αγοράσει όλοι bitcoin πριν τα capital control που ήταν η ποιο εύκολη διαδικασία που υπήρχε. Aκόμα και με πιστωτικές αγόραζες bitcoin στο εξωτερικό. Τώρα κάνουμε αμαν και πως να αγοράσουμε πιστωτικές που δέχονται bitcoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Παιδια οι money safe ειναι τελικα μια προσωρινή λυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγω πάντως έχω αρχίσει να πουλάω στο ebay ότι σαβουρικο είχα εδώ στα σπίτι... Και μου πάει καλα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγω πάντως έχω αρχίσει να πουλάω στο ebay ότι σαβουρικο είχα εδώ στα σπίτι... Και μου πάει καλα!!! οντας αναγκασμένος να κάνεις δημοπρασιες χωρις fix ''buy it now'' τιμή, και χωρις να μπορεις να ορίσεις ελάχιστη τιμή πώλησης σε περιπτωση που το δημοπρατησεις εκ του μηδενος, γιατι και οι δύο δικλείδες ασφαλείας εχουν fees που δεν μπορεις να πληρώσεις. Οποτε θα κινδυνευεις να δημοπρατηθει καποιο προιον για 0.2 ευρω και να πρεπει να το αποστειλεις. Απο εκει και πέρα η λύση σου δεν ειναι παράλογη, την εχω διαβάσει και σε άλλα φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τέλος στο μπλόκο για συναλλαγές μέσω καρτών με το εξωτερικό http://www.capital.gr/oikonomia/3048218/telos-sto-mploko-gia-sunallages-meso-karton-me-to-exoteriko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μακάρι να αφορούσε στο θέμα που απασχολεί τα μέλη του forum, δηλαδή τις ελεύθερες αγορές από το εξωτερικό με κάρτες. Αναφέρθηκε και χθες (θα το βρεις στην προηγούμενη σελίδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 300000€ την ημέρα, σιγά μην προλάβει κανένας. Θα βγάλουν όμως άλλη ΠΝΠ γιατί η τωρινή όπως είπαμε δεν λέει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τέλος στο μπλόκο για συναλλαγές μέσω καρτών με το εξωτερικό http://www.capital.gr/oikonomia/3048218/telos-sto-mploko-gia-sunallages-meso-karton-me-to-exoteriko Επιτελους και ενα καλο νεο στην σωστη κατευθυνση! Πρεπει να διευκρινηστει, τι 'περιλαμβανει' αυτο το 300χιλιαρο. Δεν θα το ελεγα και 'λιγο', αν αφορα μονο online συναλλαγες. Αν ομως δεν αφορα μονο online συναλλαγες αλλα και αλλες πληρωμες, τοτε ναι ειναι λιγο. Τελικα, τι καταλαβαινετε οτι ισχυει; Επισης, αυτο σημαινει οτι συντομα παμε για μεγαλυτερο ανοιγμα στις online συναλλαγες; Οποιος δοκιμασει πρωτος συναλλαγη με ebay/paypal και με μηδενικο balance, ας ενημερωσει εδω!!!!!!! Κουραγιο αδερφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα