Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω εγώ Neteller είχα μερικά euro μέσα και τα χρησιμοποίησα κανονικά στο εξωτερικό.

Μου λες λιγα λογια, πως την αποκτας, πως την φορτωνεις, προμηθειες, τυχον αρνητικά κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την φορτώνεις με τραπεζικό λογαριασμό, ukash, paysafe κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον με τα cc δεν φορτώνεται... απλά έτυχε προ cc να την είχα φορτώσει και την χρησιμοποίησα. Απλά πατάς ένα κουμπί, συμφωνείς σε κάποιους όρους και την αποκτάς, φυσικά με κάποια προμήθεια.

Μου λες λιγα λογια, πως την αποκτας, πως την φορτωνεις, προμηθειες, τυχον αρνητικά κλπ.

Μπορεί να φορτωθεί με Paysafecard, που θα σου στείλει κάποιος από εξωτερικό, χώρα της ευρωζώνης (δεν είμαι σίγουρος για τις άλλες χώρες). εχει 5.5% προμήθεια για τη φορτωση αυτη, ή με Bitcoin (απλά διάβασε αναλυτικά όσα λέει για τη φορτωση με bitcoin, δεν το έχω κάνει)

Την φορτώνεις με τραπεζικό λογαριασμό, ukash, paysafe κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον με τα cc δεν φορτώνεται... απλά έτυχε προ cc να την είχα φορτώσει και την χρησιμοποίησα. Απλά πατάς ένα κουμπί, συμφωνείς σε κάποιους όρους και την αποκτάς, φυσικά με κάποια προμήθεια.

Εμ ετσι τοτε δεν αλλαζει κατι σε σχεση με την γενικη απαγορευση που μας εκανε τη ζωη πατινι.

Αν ειχα balance, και με συνδεδεμενη ελληνικη καρτα, μια χαρα θα ημουν.

Αν δεν μπορεις να την φορτωσεις, κι ειναι κι αυτη η καρτα δεσμια των ελληνικων cc, δεν διαφερει σε κατι.

κι ειναι κι αυτη η καρτα δεσμια των ελληνικων cc, δεν διαφερει σε κατι.

Η κάρτα της Neteller είναι του εξωτερικού. Μπορείς να την φορτώσεις με τους τρόπους που ανέφερε ο φίλος παραπάνω,

Το όριο των 2000Ε μετρητά για όσους κατοικούν στην Ελλάδα και ταξιδεύουν στο εξωτερικό κατα πόσο ισχύει;

Έχει ταξιδέψει κανείς εξωτερικό πρόσφατα;

Πότε θα μπορουμε να κανουμε αγορες με καρτες στο internet τελικά; Θα πρεπει να περιμενουμε νεα πραξη νομοθετικου περιεχομενου; Καμια ιδεα κανεις;

Πότε θα μπορουμε να κανουμε αγορες με καρτες στο internet τελικά; Θα πρεπει να περιμενουμε νεα πραξη νομοθετικου περιεχομενου; Καμια ιδεα κανεις;

5 με 6 χρονια.

αστειεύομαι :P Υπολογίζω 4-5 μήνες.

Το όριο των 2000Ε μετρητά για όσους κατοικούν στην Ελλάδα και ταξιδεύουν στο εξωτερικό κατα πόσο ισχύει;

Έχει ταξιδέψει κανείς εξωτερικό πρόσφατα;

κανονικα και με το νομο 2000 

παιδιά έχει κουραστει λίγο το μυαλό μας ψαχνοντας τροπους να λυσουμε το προβλημα.

Ακουσα και καρτα που φορτιζει με paysafecard που θα σου στειλει καποιος απο το εξωτερικο. Και αντε πες στην κανει δωρο γιατι ειναι φιλος εχει καλος. Αν είναι να θελει χρήματα πως του τα στελνεις? Και αν μπηκε στο κοπο να μας κανει δωρο paysafecard για να φορτισουμε την οποιαδηποτε προπληρωμενη, γιατι δεν μας εστελνε απευθειας το ποσο στο υπολοιπο του paypal και να μην ασχολουμαστε καν με φορτιση προπληρωμενων?

Αυτα τα ερωτηματα ειναι λογικα νομιζω

Αν εχω εγω φιλο εμπιστοσυνης στο εξωτερικο που ερχεται τακτικα θα ειχα λυσει το προβλημα μου μονο με αποστολη χρηματων στο paypal και δε θα ασχολιομουν με προπληρωμενες, φορτισεις και την αξιολογη λύση του bitcoin.

Το θεμα ειναι αν δεν εχουμε φιλους εξω τι γινεται

1. bitcoin

2. προπληρωμενη που διαθετει καρτες φορτισης (για ποσο ακομα) σε ελληνικα καταστηματα οπως η moneysafe. 

Και γω σε φιλο θα στραφω. Εκανα υπομονη ενα μηνα αλλα θελω να παρω κατι απο Γερμανια. Οποτε θα μου βαλει balance στο paypal εκεινος, θα του τα βαλω εγω στον λογαριασμο του την ιδια στιγμη.

παιδιά έχει κουραστει λίγο το μυαλό μας ψαχνοντας τροπους να λυσουμε το προβλημα.

Ακουσα και καρτα που φορτιζει με paysafecard που θα σου στειλει καποιος απο το εξωτερικο. Και αντε πες στην κανει δωρο γιατι ειναι φιλος εχει καλος. Αν είναι να θελει χρήματα πως του τα στελνεις? Και αν μπηκε στο κοπο να μας κανει δωρο paysafecard για να φορτισουμε την οποιαδηποτε προπληρωμενη, γιατι δεν μας εστελνε απευθειας το ποσο στο υπολοιπο του paypal και να μην ασχολουμαστε καν με φορτιση προπληρωμενων?

Αν εχω εγω φιλο εμπιστοσυνης στο εξωτερικο που ερχεται τακτικα θα ειχα λυσει το προβλημα μου μονο με αποστολη χρηματων στο paypal και δε θα ασχολιομουν με προπληρωμενες, φορτισεις και την αξιολογη λύση του bitcoin.

1. bitcoin

2. προπληρωμενη που διαθετει καρτες φορτισης (για ποσο ακομα) σε ελληνικα καταστηματα οπως η moneysafe. 

Θα σου πω ενα παράδειγμα. Ενας φίλος ταξιδεψε προσφατα εξωτερικό για λίγες μέρες. Του κατεθεσα χρήματα στον Ελληνικό Λογαριασμό και μου πήρε paysafecard.

1. bitcoin

Στείλε μετρητά μαζί με ένα(τυπικά) λεπτό αντικείμενο σε κίτρινο φάκελο με φυσαλίδες με ΕΛΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...