Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξ

με το αρχικο μου paypal και με την καρτα που εχω εκει μεσα δηλωμενη ,ο φιλος με το αρχικο του paypal και με καρτα πιστωτικη, η φορτιση του balance εγινε με request 

δεν ξερω τι κανω λαθος τοτε.Εκτος αν εχουν καποιο χρονικο οριο κ τα εχουν δεσμευμένα.Θα προσπαθησω να βαλω καρτα κ στον 2 αλλα γτ να χρειαζετε καρτα αφου εχω χρηματα στο balance  ?

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξ

δεν ξερω τι κανω λαθος τοτε.Εκτος αν εχουν καποιο χρονικο οριο κ τα εχουν δεσμευμένα.Θα προσπαθησω να βαλω καρτα κ στον 2 αλλα γτ να χρειαζετε καρτα αφου εχω χρηματα στο balance  ?

νομιζω αν δε κανω λαθος το οριο με αυτον τον τροπο ειναι 2000 ευρω ,το ξεπερασες;

Δημοσ.

νομιζω αν δε κανω λαθος το οριο με αυτον τον τροπο ειναι 2000 ευρω ,το ξεπερασες;

250 ειχα βαλει σαν αρχικο.ειχα κανει αγορα 117 που τα επεστψαν πισω αφου δεν εβλεπσν την πληρωμη   με request απο http://www.21run.com/κ προσπαθω τουλαχιστον 5 φορες την ημερα απο τοτε κ τπτ...τα χρηματα τα βλεπω κανονικα στο balance.2 request συνολο αν παιζει ρολο αυτο σε κατι

Δημοσ.

Αν εννοεις να κανείς δευτερο εμβασμα από άλλο λογαριασμό στο ίδιο ππ, απο αναφορες που εχουν γινει εδω, ναι μπορείς

ναι αλλα ο λογαριασμος αυτος δεν θα ειμαι δικος μου απλα θα βαλω τα στοιχεια του paypal

Δημοσ.

Παιδιά, δε ξέρω αν είναι το σωστό θέμα να ρωτήσω, τέλος πάντων, φίλος μου έκανε τη γκάφα και αγόρασε paysafe 60 ευρώ σύνολο για να αγοράσει κάποια παιχνίδια από κλειδάδικα ή το steam. ΄Οπου και αν δοκίμασε έφαγε πόρτα.

Τι μπορεί να κάνει;

Δημοσ.

Παιδιά μια ακόμη ερώτηση..

Για να μου στείλουν χρήματα από εξωτερικό στον τραπεζικό μου λογαριασμό απλά πρέπει να δώσω τον αριθμό λογαριασμού μου + αριθμό bic σωστά ; Όχι το IBAN.

Δημοσ.

Η κάρτα της alpha bank (american express) είναι κατά την άποψή σας πιο αξιόπιστη σε ό,τι αφορά τις αγορές στο ebay;Το ρωτάω γιατί η prepaid της Πειραιώς που έχω, έχει καταλήξει να είναι διακοσμητικό στοιχείο στο γραφείο μου.Όσες φορές κι αν προσπάθησα να κάνω αγορά έφαγα άκυρο. Και γενικά η Πειραιώς αρχίζει και κάνει πολλά "νερά".

Δημοσ.

Παιδιά, δε ξέρω αν είναι το σωστό θέμα να ρωτήσω, τέλος πάντων, φίλος μου έκανε τη γκάφα και αγόρασε paysafe 60 ευρώ σύνολο για να αγοράσει κάποια παιχνίδια από κλειδάδικα ή το steam. ΄Οπου και αν δοκίμασε έφαγε πόρτα.

Τι μπορεί να κάνει;

Αν οι κάρτες έχουν αγοραστεί από Ελλάδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε καταστήματα που διατηρούν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα. Αρα δε μπορούν εκεί που τον ενδιαφέρει. Τα καταστηματα στα οποία δουλεύουν οι κάρτες απο Ελλάδα αναφέρονται στο site της paysafecard

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα της alpha bank (american express) είναι κατά την άποψή σας πιο αξιόπιστη σε ό,τι αφορά τις αγορές στο ebay;Το ρωτάω γιατί η prepaid της Πειραιώς που έχω, έχει καταλήξει να είναι διακοσμητικό στοιχείο στο γραφείο μου.Όσες φορές κι αν προσπάθησα να κάνω αγορά έφαγα άκυρο. Και γενικά η Πειραιώς αρχίζει και κάνει πολλά "νερά".

Εννοείς τη χρεωστική;

Έχει καταγραφεί ότι περνάει σε πολλές περιπτώσεις που άλλες δεν τα καταφέρνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς τη χρεωστική;

Έχει καταγραφεί ότι περνάει σε πολλές περιπτώσεις που άλλες δεν τα καταφέρνουν.

Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Παιδιά μια ακόμη ερώτηση..

Για να μου στείλουν χρήματα από εξωτερικό στον τραπεζικό μου λογαριασμό απλά πρέπει να δώσω τον αριθμό λογαριασμού μου + αριθμό bic σωστά ; Όχι το IBAN.

Και το IBAN οπωσδηποτε .

Δημοσ.

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Εσύ δεν θα μπορέσεις μόνος σου να τον συνδέσεις. Θα πρέπει να το κάνουν αυτοί. Επικοινώνησε μαζί τους, λέγοντας ότι δεν μπορείς να τον συνδέσεις & ξέρεις ότι μπορούν να το κάνουν αυτοί. Θα σου ζητήσουν κάποια δικαιολογητικά να τους στείλεις (βλ. στο spoiler την απάντηση που μου έστειλαν & τα δικαιολογητικά που θέλουν - το "δύσκολο" με την koloΕθνική ήταν να πάρω κάποιο τραπεζικό έντυπο όπου θα φαίνεται με λατινικούς χαρακτήρες το ονοματεπώνυμο, το IBAN του λογαριασμού μου & το SWIFT της τράπεζας). Αφού συνεννοηθείς & τα στείλεις, θα σου κάνουν σύντομα τη σύνδεση.

Ευχαριστώ πολυ ολους για τις πληροφοριες! Πριν απο λιγο συνδεσα το λογαριασμο με τηλεφωνικη επικοινωνια με το paypal. Εκαναν κανα 3 λεπτα να το σηκωσουν αλλα η δουλεια μετα εγινε πολυ γρηγορα. Μου ζητησε πρωτα το request code που παίρνετε απο το help center του paypal οταν κανετε κλικ στο ''call us'' εκανε εξακρυβωση το ονοματεπωνυμο μου και αφου της εξηγησα το προβλημα μου ζητησε μονο το IBAN και μου το συνδεσε αυτη. Συνδέθηκα στο paypal και εκανα withdraw χωρις κανενα προβλημα. 

ΥΓ.: Για να μην χρεωθείτε την κληση εχει το skype σε προσφορα 1 μηνα δωρεαν προς εξωτερικο αν δεν εχετε ποτε συνδεσει paypal ή πιστωτικη στο λογαριασμο σας. Απλως ακυρωστε το πριν τελειωσει ο μηνας για να μην σας τραβαει χρηματα καθε μηνα αν δεν σας ενδιαφερει η συνδρομη.

Δημοσ.

ρε παιδιά εγώ έβαλα σημερα στην χρεωστική της περιαιώς λεφτά καθώς θέλω να κανω αγορα απο το sportsdirect και εφόσον ακουω πάρα πολούς να μου λένε οτι ψωνιζουνε κανονικα απο το ιντερνετ . εγώ εφαγα μια τεραστια πακεταρα και μέσω paypal και κανονικής αγορας. διαβασα και στις προηγουμενες σελιδες οτι εδω μέσα καποιοι ψωνίζετε. υπάρχει καποια συγκεκριμένη κάρτα visa poy na δουλεύει ή καποιο διαδικτυακο κόλπο?. έχω αγανακτισει

Δημοσ.

Πριν από 10 μέρες έκανα αγορά 140 ευρώ στο vickmall μέσω paypal με χρεωστική Πειραιώς και λειτούργησε κανονικά.

Τώρα προσπάθησα να κάνω μια αγορά από το ebay (αξίας 1 ευρώ με paypal) και δεν δούλεψε...πολύ παράξενο. έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...