Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθω σημερα να κάνω top up στέλνοντας έμβασμα στα στοιχεία αυτα της τραπεζας της paypal και δεν γινεται.

Μέσω e-banking της Πειραιως. Σε σας πώς δουλεψε?

Υπάρχει τροπος τελικα να βαλω λεφτα στην paypal μου?

Edit:

image.jpgΦέξε μου και γλυστρισα...

E ρε skrill που τους χρειάζετε (υπο προυποθέσεις) βεβαιως βεβαιως...

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα ποσό στο balance του paypal. Αν κάνω αγορά σε άλλο νόμισμα πχ USD που επαρκεί να πληρωθεί μέσω του balance, την μετατροπή από ευρώ σε δολάρια θα την κάνει το paypal με τη δικιά του ισοτιμία?

Δημοσ.

Έχω ένα ποσό στο balance του paypal. Αν κάνω αγορά σε άλλο νόμισμα πχ USD που επαρκεί να πληρωθεί μέσω του balance, την μετατροπή από ευρώ σε δολάρια θα την κάνει το paypal με τη δικιά του ισοτιμία?

Ναι αν πληρωθεί απο το Balance θα γίνει με την ισοτιμία του paypal

Δημοσ.

Οκ, οπότε είναι προτιμότερο να στείλω όλο το balance που έχω σε ένα δικό μου μειλ που δεν το χρησιμοποιώ στο paypal, να κάνω την πληρωμή κανονικά μέσω κάρτας και μετά να ακυρώσω την μεταφορά ώστε να επιστρέψει το balance πίσω στον λογαριασμό, εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω πληρωμή χωρίς να χρησιμοποιήσω το balance.

Δημοσ.

Οκ, οπότε είναι προτιμότερο να στείλω όλο το balance που έχω σε ένα δικό μου μειλ που δεν το χρησιμοποιώ στο paypal, να κάνω την πληρωμή κανονικά μέσω κάρτας και μετά να ακυρώσω την μεταφορά ώστε να επιστρέψει το balance πίσω στον λογαριασμό, εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω πληρωμή χωρίς να χρησιμοποιήσω το balance.

οταν κανεις πληρωμη στο τελευταιο σταδιο πριν πατησεις το κουμπι pay now κατω απο τα στιχεια σου υπαρχει επιλογη να μην χρησημοποιηθει το balance οταν προκειται για αγορα σε αλλο νομισμα.

Δημοσ.

Την ώρα της πληρωμής δοκίμασε να δεις αν σε αφήνει να αλλάξεις τον τρόπο. Δηλαδή αν σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την κάρτα και όχι το Balance. Ισως σε αφήσει

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα έχω το νου μου σε επικείμενη αγορά και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Χρειαζομαι βοηθεια με το paypal ..Εχω κανει την διαδικασια με δευτερο λογαριασμο εχω μεταφερει χρηματα κ ειχα κανει μια αγορα πριν 15 μερες,τελικα την ακυρωσα γτ αργουσαν χαρακτηριστικα να δουν την πληρωμη κ εστελαν τα χρηματα πισω ...Τωρα προσπαθ εδω κ μια εβδομαδα να αγορασω απο τα sportdirect k gearbest αλλα ματαια οτανκανω την πληρωμη μου λεει αυτο This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.

Return to merchant and try a different payment method

We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).

.Σκέφτηκα οτι θα μπλόκαραν κ την διαδικασια πληρωμης απο paypal απο Ελλαδα αλλα ειδαι σε προηγουμενα σχολια οτι αγορασν κανονικα αλλα με το revolut.Ξερει καποιος να μου πει τι να κανω με το paypal κ  τα χρηματα που εχω ηδη μεσα?

καμμια βοηθεια η τι αλλλο να κανω ?

Δημοσ.

λίγο οφφτοπικ

στο iherb με paypal μόνο με συνδεδεμένη κάρτα μπορείς να κάνεις αγορές, από το balance όχι;;;;;

Δημοσ.

λίγο οφφτοπικ

στο iherb με paypal μόνο με συνδεδεμένη κάρτα μπορείς να κάνεις αγορές, από το balance όχι;;;;;

Δοκίμασες απευθείας πληρωμή της κάρτας; Ή δε σε ενδιαφέρει η επιλογή αυτη;

Δημοσ.

λίγο οφφτοπικ

Δοκίμασες απευθείας πληρωμή της κάρτας; Ή δε σε ενδιαφέρει η επιλογή αυτη;

όχι δεν θέλω κάρτα θέλω να πληρώσω από το balance

είναι περίεργο γιατί δεν δίνει την επιλογή να διαλέξω από κάρτα ή από Balance

αλλα σε πετάει κατευθείαν στην συνδεδεμένη με paypal καρτα

υπάρχει τρόπος να πληρωσεις από το balance?

sorry για το offtopic, αλλά ξέρει κανείς;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!. Έληξε η προπληρωμένη eurobank που είχα και έβγαλα καινούρια σήμερα.

Διέγραψα την παλιά απ'το paypal και δεν δέχεται την καινούρια με τίποτα!

Λογικό?

Μέχρι και διαγραφή account έκανα, και δημιουργία με καινούριο mail, αλλά τίποτα!

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το paypal και είπα να ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει γιατί στο PayPal το help service τους δεν μου εχουν δώσει απάντηση και εχουν περάσει 3 μερες.

Έχω ένα υπόλοιπο στο balance μου απο πωλήσεις στο ebay αλλά δεν μπορώ να κάνω link το λογαριασμό τραπέζης μου για να στείλω τα χρήματα. Μου λέει ''You cannot add a bank at this time.'' . Φταίνε τα capital control? Τι γίνετε? Τι μπορώ να κάνω?

Συγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί, έχω ψάξει στο φόρουμ αλλά βρίσκω διάσπαρτες πληροφορίες και έχω μπερδευτεί.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με το paypal και είπα να ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει γιατί στο PayPal το help service τους δεν μου εχουν δώσει απάντηση και εχουν περάσει 3 μερες.

Έχω ένα υπόλοιπο στο balance μου απο πωλήσεις στο ebay αλλά δεν μπορώ να κάνω link το λογαριασμό τραπέζης μου για να στείλω τα χρήματα. Μου λέει ''You cannot add a bank at this time.'' . Φταίνε τα capital control? Τι γίνετε? Τι μπορώ να κάνω?

Συγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί, έχω ψάξει στο φόρουμ αλλά βρίσκω διάσπαρτες πληροφορίες και έχω μπερδευτεί.

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Εσύ δεν θα μπορέσεις μόνος σου να τον συνδέσεις. Θα πρέπει να το κάνουν αυτοί. Επικοινώνησε μαζί τους, λέγοντας ότι δεν μπορείς να τον συνδέσεις & ξέρεις ότι μπορούν να το κάνουν αυτοί. Θα σου ζητήσουν κάποια δικαιολογητικά να τους στείλεις (βλ. στο spoiler την απάντηση που μου έστειλαν & τα δικαιολογητικά που θέλουν - το "δύσκολο" με την koloΕθνική ήταν να πάρω κάποιο τραπεζικό έντυπο όπου θα φαίνεται με λατινικούς χαρακτήρες το ονοματεπώνυμο, το IBAN του λογαριασμού μου & το SWIFT της τράπεζας). Αφού συνεννοηθείς & τα στείλεις, θα σου κάνουν σύντομα τη σύνδεση.

Thank you for contacting PayPal regarding adding your bank.

I will be able to add your bank for you but I will need some documents from your first. I will need a photo ID and a bank statement showing your name, address and IBAN number. Once I have these documents, please respond to this email and I will let you know when your bank is added. I understand this is annoying but the documents are needed before this can be done due to the capital controls in Greece at the moment.

Here's how to upload the files:

To upload the information just copy the following link into your web browser and follow the instructions: 

You can attach multiple files, up to a total file size of #,### kb, using these file formats: gif, jpg, pdf, or png.

Once you successfully upload the documents please respond to this email notifying about that and we’ll review it for you within ##-## hours.

We look forward to hearing from you soon, so we can fully resolve your issue.

I am delighted that I could resolve this issue for you. Thank you for using PayPal.

Yours sincerely, 
Declan 
PayPal 

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο και θα σου το κάνουν άμεσα. Διάβασε κανά δυο-τρεις σελίδες πίσω, είναι όλα γραμμένα.

Επιβεβαιώνω ότι η μεταφορά μέσω Εθνικής (έμβασμα) στο PayPal ολοκληρώθηκε μέσα σε 48 ώρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...