Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα. Διαβάζω τα σχόλια εδω και δυο τρεις μέρες και ήθελα να αναφέρω και τη δίκη μου περίπτωση. Για αγορά από Ebay αφού δε δεχόταν καμια απο τις κάρτες μου (eurobank visa/MasterCard) αποφάσισα να κάνω link τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο PayPal μέσω του IBAN. Αυτό εγινε ύστερα από τηλεφωνική μου επικοινωνία με το PayPal. Το θέμα τωρα ειναι οτι όταν πάω να κάνω top up μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Add money from your bank to your PayPal account
Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you'll need to provide your bank with PayPal's new transfer recipient information.

To get started, add PayPal as a transfer recipient by logging in to your online bank account (or visiting your bank) and following your bank's instructions.

Print the information below, or copy and paste it directly into your bank's online form.

PayPal transfer recipient information
Payee PayPal Europe
Payee's bank Deutsche Bank
PayPal IBAN DE11120700883003235885
BIC DEUTDEDBPAL

Αν δεν κάνω λάθος τα στοιχεία αυτα θα πρεπει να περαστούν στον τραπεζικό μου λογαριασμό για να μπορέσω να συνεχίσω. Πήγα λοιπόν στην eurobank δεν έβγαλα άκρη πήρα και στο phone-banking αλλα τα ίδια. Μου έλεγαν οτι δε γίνεται κάτι τέτοιο και δεν είναι ασφαλές και οτι πρώτη φορά τους τυχαίνει.

Θέλω τα φώτα σας!! Ευχαριστω!!

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου, πως σήμερα φάνηκε έμβασμα στο revolut και έβαλα κανονικά την κάρτα στο Ebay. Έκανα κιόλας αγορές. Το θέμα είναι, πόσο ασφαλές είναι το revolut σαν νέα υπηρεσία, ώστε να έχεις ένα ποσό μέσα μόνιμα και να μην κλείσει και σου τα φάνε

Αν θελεις μπορεις να κανεις λινκ την Revolut στο paypal και να πληρωνεις μεσω paypal για περισσοτερη ασφαλεια.

Δημοσ.

Ποια τράπεζα σου τα ζήτησε αυτά; Εμένα η Εθνική μου ζήτησε μόνο αυτά που αναφέρει το Paypal αφού κάνει add (τηλεφωνικά στην περίπτωσή μου) το ΙΒΑΝ σου.

Η Alpha, ο λογαριασμός που έχω δηλωμένος στο PayPal είναι στην Alpha και πρέπει μέσω αυτής να κάνω το έμβασμα.

Δημοσ.

Απο την δικιά μου εμπειρία με Revolut, Leupey, MONESE και με εμβάσματα απο εδω προς τα κει και αντίστροφα: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 5 εργάσιμες ημέρες. Αυτό σημαίνει ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΟΝΗ!

Τους ενοχλούμε εαν ξεπεραστούν οι 5 εργάσιμες.

Στη leupay που στέλνω μεσω πιστωτικής απο Eurobank σε 2 μέρες είναι οκ.

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα. Διαβάζω τα σχόλια εδω και δυο τρεις μέρες και ήθελα να αναφέρω και τη δίκη μου περίπτωση. Για αγορά από Ebay αφού δε δεχόταν καμια απο τις κάρτες μου (eurobank visa/MasterCard) αποφάσισα να κάνω link τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο PayPal μέσω του IBAN. Αυτό εγινε ύστερα από τηλεφωνική μου επικοινωνία με το PayPal. Το θέμα τωρα ειναι οτι όταν πάω να κάνω top up μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you'll need to provide your bank with PayPal's new transfer recipient information.

To get started, add PayPal as a transfer recipient by logging in to your online bank account (or visiting your bank) and following your bank's instructions.

Print the information below, or copy and paste it directly into your bank's online form.

Payee PayPal Europe

BIC DEUTDEDBPAL

Αν δεν κάνω λάθος τα στοιχεία αυτα θα πρεπει να περαστούν στον τραπεζικό μου λογαριασμό για να μπορέσω να συνεχίσω. Πήγα λοιπόν στην eurobank δεν έβγαλα άκρη πήρα και στο phone-banking αλλα τα ίδια. Μου έλεγαν οτι δε γίνεται κάτι τέτοιο και δεν είναι ασφαλές και οτι πρώτη φορά τους τυχαίνει.

ετσι το βγαζει και μενα, παιδια γνωριζεται κατι γι αυτο; 

Δημοσ.

Εγω να πω οτι ειχα να κανω παραγγελια απο το εξωτερικο πριν τα cc.Δοκιμασα σημερα το πρωι 2 αγορες και μια το μεσημερι απο ebay και της δεχτηκε κανονικα το paypal.Χρησιμοποιω Alpha Bank Enter Visa.Εγινε και η αναλογη χρεωση στον τραπεζικο λογαριασμο.

Δημοσ.

Payee PayPal Europe

BIC DEUTDEDBPAL

Θέλω τα φώτα σας!! Ευχαριστω

Οι υπάλληλοι των τραπεζών αποδείχτηκα ανενημέρωτοι και με μεγάλο delay, μπες στο ebaking και βαλε ακριβώς αυτα που λεει το ππ ετσι απλα και το έμβασμα έφυγε

ετσι το βγαζει και μενα, παιδια γνωριζεται κατι γι αυτο; 

• Like 1
Δημοσ.

Η Alpha, ο λογαριασμός που έχω δηλωμένος στο PayPal είναι στην Alpha και πρέπει μέσω αυτής να κάνω το έμβασμα.

Δεν είναι απαραίτητο να στείλεις στο Paypal χρήματα απο το δηλωμένο λογαριασμό. Μπορείς και απο αλλο αρκεί να είναι δικός σου

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να στείλεις στο Paypal χρήματα απο το δηλωμένο λογαριασμό. Μπορείς και απο αλλο αρκεί να είναι δικός σου

Ειναι σιγουρο αυτο που λες?

Γιατι το ιβαν εκδίδεται βασει του λογαριασμου που εχεις συνδεσει

Δημοσ.

Αυτό ξέρω και εγώ, ότι συνδέεται με το λογαριασμό που έχεις δηλώσει και εγώ τον έχω δηλωμένο πριν τα cc και για αυτό θέλω το έμβασμα να γίνει άλλο την Alpha.

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο αυτο που λες?

Γιατι το ιβαν εκδίδεται βασει του λογαριασμου που εχεις συνδεσει

Bεβαιότατο. Από που προκύπτει ότι το Iban του paypal εκδίδεται βάσει του λογαριασμού που έχεις συνδέσει;

Δημοσ.

Payee PayPal Europe

BIC DEUTDEDBPAL

Ουσιαστικά πρεπει να στειλεις να χρηματα με εμβασμα στο Iban που γραφεις παραπανω ειτε απο E-banking(πιο ευκολο) ειτε απο τραπεζα , μεχρι 500 ευρω αν δεν κανω λαθος με τους νεους ορους CC δεν εχουν δικαιωμα να σου ζητησουν παραπανω στοιχεια .

Δημοσ.

Bεβαιότατο. Από που προκύπτει ότι το Iban του paypal εκδίδεται βάσει του λογαριασμού που έχεις συνδέσει;

To IBAN που έδωσε σε εμένα το Paypal είναι διαφορετικό από του φίλου πιο πάνω. Οπότε, λογικά, πρέπει όντως να υπάρχει μια κάποια διαφοροποίηση. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια, αλλά γιατί να πρέπει να κάνεις προσθήκη του δικού σου ΙΒΑΝ διαφορετικά; Θέλω να πω ότι θα μπορούσε απλώς να σου πει: "Στείλε τόσα εκεί και γράψε το όνομα σου". Κάτι άλλο γίνεται σίγουρα.

Εγω να πω οτι ειχα να κανω παραγγελια απο το εξωτερικο πριν τα cc.Δοκιμασα σημερα το πρωι 2 αγορες και μια το μεσημερι απο ebay και της δεχτηκε κανονικα το paypal.Χρησιμοποιω Alpha Bank Enter Visa.Εγινε και η αναλογη χρεωση στον τραπεζικο λογαριασμο.

Έτσι κι εγώ, είχα να αγοράσω από την εβδομάδα πριν τα CC. Είχα το κεφάλι μου ήσυχο τόσο καιρό... Πάντως η δική μου Alpha Bonus Visa δεν πέρασε όπως και μια Visa και μια Mastercard της Εθνικής.

Δημοσ.

Σήμερα έκανα την πρώτη μου απόπειρα να κάνω topup το paypal μου. Όλα έγιναν πανεύκολα και γρήγορα έστειλα το έμβασμα μέσω winbank Πειραιώς και μου αφαίρεσαν αμέσως τα χρήματα από τον λογαριασμό.

Δημοσ.

Εξ αλλου δεν υπάρχει λογο για τέτοιους πειραματισμούς, δηλαδη να δηλώσεις ενα ιβαν στο ππ και να στείλεις απο άλλο, ψάχνεις μονος σου να δημιουργήσεις προβλήματα

To IBAN που έδωσε σε εμένα το Paypal είναι διαφορετικό από του φίλου πιο πάνω. Οπότε, λογικά, πρέπει όντως να υπάρχει μια κάποια διαφοροποίηση. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια, αλλά γιατί να πρέπει να κάνεις προσθήκη του δικού σου ΙΒΑΝ διαφορετικά; Θέλω να πω ότι θα μπορούσε απλώς να σου πει: "Στείλε τόσα εκεί και γράψε το όνομα σου". Κάτι άλλο γίνεται σίγουρα.

Έτσι κι εγώ, είχα να αγοράσω από την εβδομάδα πριν τα CC. Είχα το κεφάλι μου ήσυχο τόσο καιρό... Πάντως η δική μου Alpha Bonus Visa δεν πέρασε όπως και μια Visa και μια Mastercard της Εθνικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...