kaktos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 η χρεωση στην καρτα σου γινετε λιγο πριν την αποστολη, αν στην παρακολουθηση κινησης γραψει εσταλη τοτε εισαι οκ, σουν στελνουν και email, συνηθως κανουν μια με δυο μερες Όπως είπες φίλε μου μου έστειλαν άκυρο και πάλι στο μήνυμα γράφουν ότι είναι εξαιτίας των cc. Το αναφέρω και ενημερωτικά προς τους υπολοίπους, δοκίμασα 2 διαφορετικές κάρτες και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Στελνω επιτυχως εμβασματα στο εξωτερικο (στο όριο των 500 ευρω το μηνα) σε λογαριασμο μου (εχω λογαριασμο στην Πειραιως Σερβίας οπου και μενω τα τελευταια δυο χρονια) αλλα εχω ανεξηγητες και υψληες χρεωσεις που δεν αναφερονται πουθενα σε καμμια αποδειξη , ουτε καν στο SWIFT report της συναλλαγης. Αμφοτερες τραπεζες ισχυριζονται οτι η δεν χρεωνουν κανενα απο τα νουμερα που λειπουν και με στελνουν η μια στην αλλη , πχ Στελνω 500 ευρω απο Πειραιως Ελλαδας στην Πειραιως Σερβιας και φτανουν 475. Η χρεωση Ελληνικης Πειραιως για εμβασμα σε θυγατρικες συμπεριλαμβανομενης της Πειραιως Σερβιας ειναι 0,5 ευρω και μου το διαβεβαιωσαν επανηλειμενα στα τηλεφωνηματα που εκανα. Η δε Πειραιως Σερβιας δεν χρεωνει τιποτα για εισερχομενα εμβασματα. Δεν υπαρχει επισης μετατροπη συναλλαγματος, ο λογαριασμος στην Σερβια ειναι σε ευρω. Στελνω 500 ευρω απο Εθνικη στον λογαριασμο μου Πειραιως Σερβιας, παλι φτανουν 475. Η χρεωση της Εθνικης ειναι 10 ευρω. Δεν υπαρχει παλι καμμια αλλη αναφορα για αλλη χρεωση καπου. Πειραιως Σερβιας ισχυριζεται δεν χρεωνει τιποτα για εισερχομενα εμβασματα ανεξαρτητως προελευσης. Η ιδια ακριβως ιστορια και νουμερα και απο Αλφα. Παιρνω τηλεφωνα επισκεπτομαι τραπεζες και στις δυο χωρες και κανεις δεν μπορει να μου εξηγησει που πανε τα 25 ευρω απο καθε εμβασμα 500 ευρω που κανω. Η μια τραπεζα με στελνει να ρωτησω στην αλλη. Η χρεωση απο πλευρας Ελληνικων τραπεζων επρεπε να ειναι 10 ευρω (εκτος Πειραιως που ειναι 0,5 ευρω) και καμμια χρεωση απο πλευρας Πειραιως Σερβιας. Ψαχνω και ξαναψαχνω τις κινησεις στους λογαριασμους και δεν υπαρχουν κινησεις αλλες περαν των 0,5 και 10 ευρω. Ουτε καποια αναφορα σε αποδειξεις και αναφορες , αναλυσεις, ιστορικο, συναλλαγων .... Καμμια ιδεα ??? Την κάνουμε σιγά σιγά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Όπως είπες φίλε μου μου έστειλαν άκυρο και πάλι στο μήνυμα γράφουν ότι είναι εξαιτίας των cc. Το αναφέρω και ενημερωτικά προς τους υπολοίπους, δοκίμασα 2 διαφορετικές κάρτες και τίποτα. 10 μερες προσπαθουσα φιλε και δεν τα καταφερα, 5 καρτες δοκιμασα ,το παρατησα και ησυχασα ,προσπαθησε να το βρεις απο καπου που δεχετε paypal για να κανεις ομορφα και ωραια την αγορα σου Φίλε μου τα ίδια ζήτησαν και σ'εμένα και τους έστειλα αυτό: This way you propose is quite complicated for me. Why can not you simply add my bank account as you have done in many of Greece. I know many who simply sending you an email to add their bank account ... Please do it much simpler for me, verify my information in a simpler way. Thank you very much. Όπως βλέπεις δεν μιλάω και τα καλύτερα αγγλικά αλλά την έκανα την δουλειά μου, αμέσως μετά μου έστειλαν αυτό: Dear STAVROS , Thank you for contacting PayPal regarding adding your bank account. I have adjusted your account to allow you to add your local bank account for the next 4 hours. In case you couldn’t add your bank account in 4hour timeframe please, contact our Phone support: Our customer support telephone line (00353 1 436 9111) is open from 8.00am to 4.30pm GMT/BST Monday to Friday and we will adjust your account once more to allow you to add your bank account. Or please upload documents as advised previously. Please let us know if you require any further assistance. Yours sincerely, Pavel Κάνε το ίδιο και εσύ και πιστεύω πως θα μπορέσεις να προσθέσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. σε ποιο email εστειλες φιλε το δευτερο email σου;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djtas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους! Εχω φτιαξει λογαριασμό revolut, εχω βάλει χρηματα και μου δείχνε υπόλοιπο στο balance και εχω συνδέσει την κάστα που σου δίνει με το Paypal για να μπορώ να κάνω αγορές από ebay. Μόλις πάω να ολοκληρώσω τη διαδικασία και να πληρώσω κάτι που θέλω να αγοράσω παίρνω το εξής μηνυμα. We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-... because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay. Το χει κανει κανεις με επιτυχία για να μου πει τι θα κάνω. Thanks προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έχεις κάνει, έχεις χρήματα στο balance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djtas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έχεις κάνει, έχεις χρήματα στο balance? Χρηματα στο balance εχω, εχω συνδεσει και το παυπαλ με την καρτα και παω να κανω την αγορά απο ebay και δεν μου τη δεχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Χρηματα στο balance εχω, εχω συνδεσει και το παυπαλ με την καρτα και παω να κανω την αγορά απο ebay και δεν μου τη δεχεται. Μήπως έχεις άλλη κάρτα σαν κύρια στο paypal? Όταν σου βγάλει την σελίδα του paypal για να πληρώσεις πάτα την επιλογή που αλλάζεις κάρτα και διάλεξε αυτή της Revolut. Υ.Γ. Υπάρχει ολόκληρο θέμα εδώ για την Revolut οπότε καλό είναι να ποστάρεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ επιτυχημένη σύνδεση του λογαριασμού μου στο Paypal. Πήρα τηλέφωνο, έδωσα τον μοναδικό εξαψήφιο που παράγει αυτόματα το Paypal μόλις πας Help -> Call Us, μίλησα με μια ευγενέστατη κοπέλα η οποία μου είπε ότι είναι ενήμερη για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, κάναμε μια διαστάυρωση του δηλωμένου email (με ρώτησε το πλήρες όνομά μου και την διεύθυνση mail που έχω δηλωμένη στο Payal) και μου ζήτησε το IBAN μου. Η σύνδεση έγινε εκείνη τη στιγμή. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει: Μέχρι τώρα, default currency στο PayPal είχα το $ επειδή τα περισσότερα πράγματα που αγόραζα ήταν από Κίνα. Τώρα όμως με το Topup τα εμβάσματα είναι υποχρεωτικά σε €. Μήπως πρέπει να αλλάξω το default currency σε € για να γλιτώσω τυχόν αυτόματες μετατροπές του υπολοίπου μου από € σε $; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 10 μερες προσπαθουσα φιλε και δεν τα καταφερα, 5 καρτες δοκιμασα ,το παρατησα και ησυχασα ,προσπαθησε να το βρεις απο καπου που δεχετε paypal για να κανεις ομορφα και ωραια την αγορα σου σε ποιο email εστειλες φιλε το δευτερο email σου;; Τους απάντησα από το message center κατευθείαν στο help του paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τους απάντησα από το message center κατευθείαν στο help του paypal. Οκ αυτο ειχα κανει και εγω αλλα δεν ειχα παρει απαντηση,νομιζα κατι ειχα κανει λαθος, πριν δυο ωρες ομως μου προστεθηκε το IBAN χωρις πολλα πολλα, με ενα μηνυμα ,ολα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 παιδια,πηγα να κανω top up στο paypal,εστειλα τα λεφτα που ηθελα στο bank account που μου βγαζε η paypal μεσω winbank,και τα λεφτα δεν εχουν τραβηχτει ουτε φαινεται σαν ιστορικο το εμβασμα..σα να μην εκανα τπτ δλδ...τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 παιδια,πηγα να κανω top up στο paypal,εστειλα τα λεφτα που ηθελα στο bank account που μου βγαζε η paypal μεσω winbank,και τα λεφτα δεν εχουν τραβηχτει ουτε φαινεται σαν ιστορικο το εμβασμα..σα να μην εκανα τπτ δλδ...τι φαση? Αν το εκανες σήμερα θα πρεπει να περιμένεις αύριο για να το δεις στο winbank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εχει κανεις καποιον οδηγο το πως στελνουμε εμβασμα στο paypal; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 αγορα χθες απο amazon με πειραιως χρεωστικη επιτυχης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dedalos91 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα, θελω να αγορασω απο aliexpres και ζητησα απο τον πωλητη να πληρωσω με paypal (εκτος συστηματος aliexpres). επισης δημιουργησα λογαριασμο στο webmoney.ru, και μου ζητανε αντιγραφο διαβατηριου ή ταυτοτητας.... το εχει κανει καποιος απο εσας? ειναι ασφαλες? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα