NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτα που αναφερεις δεν τα ζητάνε σε όλους, ενεργούν κατά περίπτωση πως γινεται σε 30 δευτερα με κληση αμερικη και ενω θελουν τοσες βεβαιωσεις να σου περασαν τον λογαριασμο? Οπως και να εχει θα κανω μια σουμα.. μιας και μολις μου περασαν τον λογαριασμο στο paypal.. στειλτε μαιλ στο paypal..θα λαβεται ενα auto response ξανα στειλτε και πειτε δεν θελω auto response αλλα θελω να συνδεσω τον τραπεζικο μου λογαριασμο.. θα σας ζητησουν1.a copy of your bank statement showing your name and address as you have on your PayPal account 2.a copy of Photo ID[/size] 3 details below;[/size] Bank Name: Bank Location: IBAN: BIC: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα, επιτυχης συναλλαγη με ebay , με χρεωστικη πειραιως Στο ebay δυστυχώς εξακολουθούν να αφήνουν μόνο τις ειδικές κατηγορίες που αναφέρονται στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Έχει ακούσει κανείς τίποτα για το τι θα γίνει επιτέλους? Υπάρχει περίπτωση σύντομα να επιτρέψουν και άλλες αγορές προϊόντων (πχ gaming-ρούχα κλπ) έστω και με αυστηρό όριο? Πραγματικά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την λογική τους της πλήρους απαγόρευσης συγκεκριμένων κατηγοριών. Να απαγορεύουν κοσμήματα-έργα τέχνης κλπ να το καταλάβω, είναι λογικό. Αλλά gaming ή γραφικά είδη των 2-10 ευρώ γιατί??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 η χρεωση στην καρτα σου γινετε λιγο πριν την αποστολη, αν στην παρακολουθηση κινησης γραψει εσταλη τοτε εισαι οκ, σουν στελνουν και email, συνηθως κανουν μια με δυο μερες Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Στο ebay δυστυχώς εξακολουθούν να αφήνουν μόνο τις ειδικές κατηγορίες που αναφέρονται στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου. δεν νομίζω να είναι 100% ακριβές αυτό , π.χ. πήρα 2 led ταινίες , από τον έναν πωλητή όλα οκ , από άλλον όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πήγα να κάνω μια αγορά απο ebay 5Ε και έφαγα άκυρο με 2 διαφορετικές κάρτες συνδεδεμένες στο paypal. Πήγα να κάνω έμβασμα για να φορτώσω χρήματα αλλά το όνομα του λογαριασμού διαφέρει. Στο paypal έχω γράψει Konstantinos και η τράπεζα με έχει Konstadinos. Επέλεξα από το paypal μικρή αλλαγή στο όνομα και έκανα την αλλαγή. Τώρα λέει θα μου στείλουν email όταν εγκρίνουν την αλλαγή του ονόματος. Να δούμε. Καλα εκανες. Εκανα το ιδιο την κυριακη (μιας και δεν συμφωνουσε και εμενα ενα γραμμα) και σημερα μου το αλλαξανε. Μου στειλανε και μηνυμα επιβεβαιωσης και μαλιστα μου γραψανε και το εξης : "To successfully add or withdraw funds to or from your PayPal account balance, the name on your PayPal account must exactly match the name your bank has on file. If these names are not the same, the transfer may fail." το εκανα και ελπιζω να μην εχω θεμα. Γιατι στο paypal εχω δηλωσει το ονομα κωστας και στη τραπεζα(προφανως) ειναι το κωνσταντινος... (Ζηταει να ειναι ιδιο το ονοματεπωνυμο στα εμβασματα) Αν φας ακυρο, στην περιπτωση σου ισως χρειαστει να ανοιξεις νεο λογαριασμο paypal, καθως επιτρεπουν τη διορθωση μονο 1 με 2 γραμματων του ονοματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Incepted Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πως γινεται σε 30 δευτερα με κληση αμερικη και ενω θελουν τοσες βεβαιωσεις να σου περασαν τον λογαριασμο? Οπως και να εχει θα κανω μια σουμα.. μιας και μολις μου περασαν τον λογαριασμο στο paypal.. στειλτε μαιλ στο paypal..θα λαβεται ενα auto response ξανα στειλτε και πειτε δεν θελω auto response αλλα θελω να συνδεσω τον τραπεζικο μου λογαριασμο.. θα σας ζητησουν 1.a copy of your bank statement showing your name and address as you have on your PayPal account 2.a copy of Photo ID 3 details below; Bank Name: Bank Location: IBAN: BIC: Δεν εδωσα κανενα στοιχειο για τον λογαριασμο μου , απλα οπως ειπα εκανε μια αλλαγη εκεινος και μετα απλα με αφηνε να δηλωσω τον λογαριασμο μου . Δεν εχω λογο να σου πω ψεματα . εχουν πολυ καλη εξυπηρετηση. Steam παιδιά παίζει καθόλου αγόρασε κανείς; Θέλω να αγοράσω το Rocket League και το Fallout 4, να δοκιμάσω ή δεν περνάει; Εχω βαλει χρηματα στο Steam με την debit της Πειραιώς απλα στην δικη μου περιπτωση επρεπε να βαλεις στο καλαθι το παιχνιδι και να πας για checkout και να βαλεις ακριβώς τα χρηματα για την αγορα , αλλιως με απλο add funds του τυπου 10-20-25 δεν γινοταν, δοκιμασε το αν θελεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monographix Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Στελνω επιτυχως εμβασματα στο εξωτερικο (στο όριο των 500 ευρω το μηνα) σε λογαριασμο μου (εχω λογαριασμο στην Πειραιως Σερβίας οπου και μενω τα τελευταια δυο χρονια) αλλα εχω ανεξηγητες και υψληες χρεωσεις που δεν αναφερονται πουθενα σε καμμια αποδειξη , ουτε καν στο SWIFT report της συναλλαγης. Αμφοτερες τραπεζες ισχυριζονται οτι η δεν χρεωνουν κανενα απο τα νουμερα που λειπουν και με στελνουν η μια στην αλλη , πχ Στελνω 500 ευρω απο Πειραιως Ελλαδας στην Πειραιως Σερβιας και φτανουν 475. Η χρεωση Ελληνικης Πειραιως για εμβασμα σε θυγατρικες συμπεριλαμβανομενης της Πειραιως Σερβιας ειναι 0,5 ευρω και μου το διαβεβαιωσαν επανηλειμενα στα τηλεφωνηματα που εκανα. Η δε Πειραιως Σερβιας δεν χρεωνει τιποτα για εισερχομενα εμβασματα. Δεν υπαρχει επισης μετατροπη συναλλαγματος, ο λογαριασμος στην Σερβια ειναι σε ευρω. Στελνω 500 ευρω απο Εθνικη στον λογαριασμο μου Πειραιως Σερβιας, παλι φτανουν 475. Η χρεωση της Εθνικης ειναι 10 ευρω. Δεν υπαρχει παλι καμμια αλλη αναφορα για αλλη χρεωση καπου. Πειραιως Σερβιας ισχυριζεται δεν χρεωνει τιποτα για εισερχομενα εμβασματα ανεξαρτητως προελευσης. Η ιδια ακριβως ιστορια και νουμερα και απο Αλφα. Παιρνω τηλεφωνα επισκεπτομαι τραπεζες και στις δυο χωρες και κανεις δεν μπορει να μου εξηγησει που πανε τα 25 ευρω απο καθε εμβασμα 500 ευρω που κανω. Η μια τραπεζα με στελνει να ρωτησω στην αλλη. Η χρεωση απο πλευρας Ελληνικων τραπεζων επρεπε να ειναι 10 ευρω (εκτος Πειραιως που ειναι 0,5 ευρω) και καμμια χρεωση απο πλευρας Πειραιως Σερβιας. Ψαχνω και ξαναψαχνω τις κινησεις στους λογαριασμους και δεν υπαρχουν κινησεις αλλες περαν των 0,5 και 10 ευρω. Ουτε καποια αναφορα σε αποδειξεις και αναφορες , αναλυσεις, ιστορικο, συναλλαγων .... Καμμια ιδεα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Στελνω επιτυχως εμβασματα στο εξωτερικο (στο όριο των 500 ευρω το μηνα) σε λογαριασμο μου (εχω λογαριασμο στην Πειραιως Σερβίας οπου και μενω τα τελευταια δυο χρονια) αλλα εχω ανεξηγητες και υψληες χρεωσεις που δεν αναφερονται πουθενα σε καμμια αποδειξη , ουτε καν στο SWIFT report της συναλλαγης. Αμφοτερες τραπεζες ισχυριζονται οτι η δεν χρεωνουν κανενα απο τα νουμερα που λειπουν και με στελνουν η μια στην αλλη , πχ Στελνω 500 ευρω απο Πειραιως Ελλαδας στην Πειραιως Σερβιας και φτανουν 475. Η χρεωση Ελληνικης Πειραιως για εμβασμα σε θυγατρικες συμπεριλαμβανομενης της Πειραιως Σερβιας ειναι 0,5 ευρω και μου το διαβεβαιωσαν επανηλειμενα στα τηλεφωνηματα που εκανα. Η δε Πειραιως Σερβιας δεν χρεωνει τιποτα για εισερχομενα εμβασματα. Δεν υπαρχει επισης μετατροπη συναλλαγματος, ο λογαριασμος στην Σερβια ειναι σε ευρω. Στελνω 500 ευρω απο Εθνικη στον λογαριασμο μου Πειραιως Σερβιας, παλι φτανουν 475. Η χρεωση της Εθνικης ειναι 10 ευρω. Δεν υπαρχει παλι καμμια αλλη αναφορα για αλλη χρεωση καπου. Πειραιως Σερβιας ισχυριζεται δεν χρεωνει τιποτα για εισερχομενα εμβασματα ανεξαρτητως προελευσης. Η ιδια ακριβως ιστορια και νουμερα και απο Αλφα. Παιρνω τηλεφωνα επισκεπτομαι τραπεζες και στις δυο χωρες και κανεις δεν μπορει να μου εξηγησει που πανε τα 25 ευρω απο καθε εμβασμα 500 ευρω που κανω. Η μια τραπεζα με στελνει να ρωτησω στην αλλη. Η χρεωση απο πλευρας Ελληνικων τραπεζων επρεπε να ειναι 10 ευρω (εκτος Πειραιως που ειναι 0,5 ευρω) και καμμια χρεωση απο πλευρας Πειραιως Σερβιας. Ψαχνω και ξαναψαχνω τις κινησεις στους λογαριασμους και δεν υπαρχουν κινησεις αλλες περαν των 0,5 και 10 ευρω. Ουτε καποια αναφορα σε αποδειξεις και αναφορες , αναλυσεις, ιστορικο, συναλλαγων .... Καμμια ιδεα ??? Αν δεν ξέρουν τα ίδια τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τότε ποιος άλλος μπορεί να ξέρει; Μου φαίνεται κουλό όλο αυτό να μην εμφανίζεται αναλυτικά σε κάποιο report η όλη χρέωση. Στην συνολική εκκαθάριση που θα κάνουν τι θα προκύπτει δηλαδή; Τα στέλνεις μέσω ebanking ή πας σε υποκατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πως γινεται σε 30 δευτερα με κληση αμερικη και ενω θελουν τοσες βεβαιωσεις να σου περασαν τον λογαριασμο? Οπως και να εχει θα κανω μια σουμα.. μιας και μολις μου περασαν τον λογαριασμο στο paypal.. στειλτε μαιλ στο paypal..θα λαβεται ενα auto response ξανα στειλτε και πειτε δεν θελω auto response αλλα θελω να συνδεσω τον τραπεζικο μου λογαριασμο.. θα σας ζητησουν 1.a copy of your bank statement showing your name and address as you have on your PayPal account 2.a copy of Photo ID 3 details below; Bank Name: Bank Location: IBAN: BIC: Φίλε μου τα ίδια ζήτησαν και σ'εμένα και τους έστειλα αυτό: This way you propose is quite complicated for me. Why can not you simply add my bank account as you have done in many of Greece. I know many who simply sending you an email to add their bank account ... Please do it much simpler for me, verify my information in a simpler way. Thank you very much. Όπως βλέπεις δεν μιλάω και τα καλύτερα αγγλικά αλλά την έκανα την δουλειά μου, αμέσως μετά μου έστειλαν αυτό: Dear STAVROS , Thank you for contacting PayPal regarding adding your bank account. I have adjusted your account to allow you to add your local bank account for the next 4 hours. In case you couldn’t add your bank account in 4hour timeframe please, contact our Phone support: Our customer support telephone line (00353 1 436 9111) is open from 8.00am to 4.30pm GMT/BST Monday to Friday and we will adjust your account once more to allow you to add your bank account. Or please upload documents as advised previously. Please let us know if you require any further assistance. Yours sincerely, Pavel Κάνε το ίδιο και εσύ και πιστεύω πως θα μπορέσεις να προσθέσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monographix Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν ξέρουν τα ίδια τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τότε ποιος άλλος μπορεί να ξέρει; Μου φαίνεται κουλό όλο αυτό να μην εμφανίζεται αναλυτικά σε κάποιο report η όλη χρέωση. Στην συνολική εκκαθάριση που θα κάνουν τι θα προκύπτει δηλαδή; Τα στέλνεις μέσω ebanking ή πας σε υποκατάστημα; Τα στελνω με ebanking. Kαι η αληθεια ειναι οτι πριν τα CC δεν ειχε συμβει ποτε κατι τετοιο. Επισης βλεπω στο SWIFT report oτι η Deutsche Bank ειναι ενδιαμεση τραπεζα (αν καταλαβα σωστα τον ρολο της που φαινεται στα SWIFT message στα εμβασματα και απο τις τρεις τραπεζες) ενω πριν τα CC δεν φαινοταν καποια ενδιαμεση τραπεζα, η μεταφορα ηταν απευθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rake13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μια ερωτηση να κανω. Το balance μπορω να το φορτιζω οσες φορες θελω μεσα στο μηνα?<br><br> Sent from my iPad using Insomnia Καποιος μια απαντηση? Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ρε μάγκες θυμήστε μου λίγο πως μπορώ να φορτώσω το paypal. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορώ να αγοράσω από ebay τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καποιος μια απαντηση? Sent from my iPad using Insomnia Μέχρι 2500 ευρώ τον χρόνο, σε όσες δόσεις-φορές θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stsksts123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πως γινεται σε 30 δευτερα με κληση αμερικη και ενω θελουν τοσες βεβαιωσεις να σου περασαν τον λογαριασμο? Οπως και να εχει θα κανω μια σουμα.. μιας και μολις μου περασαν τον λογαριασμο στο paypal.. στειλτε μαιλ στο paypal..θα λαβεται ενα auto response ξανα στειλτε και πειτε δεν θελω auto response αλλα θελω να συνδεσω τον τραπεζικο μου λογαριασμο.. θα σας ζητησουν 1.a copy of your bank statement showing your name and address as you have on your PayPal account 2.a copy of Photo ID 3 details below; Bank Name: Bank Location: IBAN: BIC: Εγώ έστειλα ένα email στο paypal μαζί με το IBAN του λογαριασμού μου και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα Πρόσθεσαν τον λογαριασμό μου μόνοι τους. Έκανα και την πρώτη μεταφορά. Υπάρχει κάποιο θέμα με τους λατινικούς χαρακτήρες? Γιατί όπως είναι λογικό το όνομα στον τραπεζικό μου λογαριασμό είναι στα ελληνικά ενώ στο paypal αγγλικά (τα γράμματα εάν κάνεις την αντιστοίχιση είναι ίδια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1976 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Με έμβασμα από web banking της ΕΤΕ έβαλα επιτυχώς στο balance του Paypal λογαρισαμού μου ένα μικροποσό 3 € δοκιμαστικά και με valeur μόνο μια εργάσιμη ημέρα ακολουθώντας τον οδηγό που βρήκα στο παρόν νήμα. Προμήθεια τράπεζας 1 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα