Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, να επιβεβαιώσω κι εγώ οτι η American Express της Alpha φαινεται να λειτουργεί, μολις πριν απο λίγο εκανα επιτυχημενη αγορά απο το eu.battle.net με paypal

Να σημειωθεί οτι δεν την είχα κάνει ουτε confirm, την πρόσθεσα στο paypal και την εκανα Primary.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

σε συνέχεια χθεσινής μου ερώτησης, για το amazon Γαλλίας το οποίο δεν μου δεχόταν την κάρτα της Πειραιώς και μου την έκανε decline μετά από καμιά ώρα ζητώντας να αλλάξω τρόπο πληρωμής για την αγορά ενός λαπτοπ που θέλω. Ένα παιδί ανέφερε ότι είναι εξαιτίας των cc και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ένας άλλος συμφορουμίτης ανέφερε ότι του έκανε το ίδιο και έβαλε κάρτα της alpha και την δέχθηκε. Οπότε άλλαξα και εγώ τον τρόπο πληρωμής και δήλωσα μια κάρτα της alpha visa και από χθες έχει μείνει σε αυτή την κατάσταση που βλέπετε στις φώτο. Την έχει δεχθεί και προχωράει η αποστολή; Γιατί βλέπω ότι δεν έχουν ξεκινήσει την αποστολή από Γαλλία, από την άλλη δεν μου ξαναήρθε e-mail και δεν μου ζητάει πλέον να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής. Προχωράει η διαδικασία κανονικά δηλαδή ή υπάρχει πρόβλημα αυτό είναι το ερώτημα μου;

Ευχαριστώ!

http://s1378.photobucket.com/user/Spyros_Kakkanas/media/2015-11-10_18-59-02_zpsfjuggm0g.png.html

http://s1378.photobucket.com/user/Spyros_Kakkanas/media/2015-11-10_18-59-36_zpsblmmxxnm.png.html

Δημοσ.

Η παραγγελία σου προχώρησε και σου έχουν γράψει ότι θα παραλάβεις μεταξύ 14 και 16/11

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Απλά επειδή αγορά αγοράζω πρώτη φορά από Amazon δεν ξέρω την διαδικικασια.

Δημοσ.

προς ενημέρωση γιατι πολλοι φοβούνται, ρωτάνε κτλ

Revolut. αμεση επικοινωνία και επικύρωση μεσω κάμερας κινητού.

Τα χρήματα μπήκαν σε 3 εργάσιμες  από την την ημέρα που αποδεσμεύτηκαν τα χρήματα από τον λογαριασμό μου. 

Εκανα μεταφορα Πεμπτη 5/11 βράδυ. Σήμερα 10/11 το πρωί είχαν περαστεί.

Επίσης εκανα αμεση επικύρωση της καρτας στο paypal. Δηλαδη εκανα confirm και ο κωδικός εμφανίστηκε αμεσα στην εφαρμογη χωρις να χρειαστει να περιμένω 2-3 μερες οπως γινεται με τις συνηθισμένες κάρτες απο τις Ελληνικες τραπεζες. 

Paypal top up. 10 μερες τωρα ακομα στέλνω έγγραφα και στοιχεια για να συνδεθει ο τραπεζικος λογαριασμος εχοντας ανταλλάξει 5 mail με 3 διαφορετικους εκπροσώπους.

Τους καλεσα στο τηλεφωνο και μεσα σε 30 δευτερα εκανε μια αλλαγη ο αντιπροσωπος με τον οποιο μιλουσα και μου δεχτηκε κανονικά τον αριθμο , και απ οσο καταλαβα το εχει κανει για αρκετους ελληνες .. κανε τους μια κληση.

Δημοσ.

ένας άλλος συμφορουμίτης ανέφερε ότι του έκανε το ίδιο και έβαλε κάρτα της alpha και την δέχθηκε. 

Αυτός ήμουν εγώ που είχα παραγγείλει πριν 10 μέρες περίπου, στο γαλλικό, με την ίδια διαδικασία και περιμένω την ΠΕ 12/11 να παραλάβω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

σε συνέχεια χθεσινής μου ερώτησης, για το amazon Γαλλίας το οποίο δεν μου δεχόταν την κάρτα της Πειραιώς και μου την έκανε decline μετά από καμιά ώρα ζητώντας να αλλάξω τρόπο πληρωμής για την αγορά ενός λαπτοπ που θέλω. Ένα παιδί ανέφερε ότι είναι εξαιτίας των cc και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ένας άλλος συμφορουμίτης ανέφερε ότι του έκανε το ίδιο και έβαλε κάρτα της alpha και την δέχθηκε. Οπότε άλλαξα και εγώ τον τρόπο πληρωμής και δήλωσα μια κάρτα της alpha visa και από χθες έχει μείνει σε αυτή την κατάσταση που βλέπετε στις φώτο. Την έχει δεχθεί και προχωράει η αποστολή; Γιατί βλέπω ότι δεν έχουν ξεκινήσει την αποστολή από Γαλλία, από την άλλη δεν μου ξαναήρθε e-mail και δεν μου ζητάει πλέον να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής. Προχωράει η διαδικασία κανονικά δηλαδή ή υπάρχει πρόβλημα αυτό είναι το ερώτημα μου;

Ευχαριστώ!

http://s1378.photobucket.com/user/Spyros_Kakkanas/media/2015-11-10_18-59-02_zpsfjuggm0g.png.html

http://s1378.photobucket.com/user/Spyros_Kakkanas/media/2015-11-10_18-59-36_zpsblmmxxnm.png.html

περιμενε φιλε ,δεν προχωρισε ακομη, αν δεν γραψει σταλθηκε δε μπορει να εισαι σιγουρος, την πατησα γι αυτο σου λεω

Δημοσ.

περιμενε φιλε ,δεν προχωρισε ακομη, αν δεν γραψει σταλθηκε δε μπορει να εισαι σιγουρος, την πατησα γι αυτο σου λεω

Συνήθως ποτέ στέλνουν μετά από πόσες ημέρες αφού την λάβουν;

Δημοσ.

μη γράφετε τέτοια , γεμίζει το θέμα χωρίς λόγο

επιτυχής η συγκεκριμένη συναλλαγή έπρεπε να γράψεις , έτυχε , δεν πιάνει σε όλους τους πωλητές

Καλα το ειπες απλως επιασε με την μια για αυτο.Μετεπειτα εκανα αλλες 27 προσπαθειες απο διαφορους εμπορους και τελικα απο τις 28 συναλλαγες πετυχα μονο 3 συναλλαγες ...... 

Δημοσ.

μη γράφετε τέτοια , γεμίζει το θέμα χωρίς λόγο

επιτυχής η συγκεκριμένη συναλλαγή έπρεπε να γράψεις , έτυχε , δεν πιάνει σε όλους τους πωλητές

Δεν το καταλαβα αυτό, τι είναι το θέμα για να "γεμίζει", κουβάς;

Πληροφορία δίνει και μάλιστα εντός θέματος. Εσύ αν κατάλαβα καλά ζητάς πριν σχολιάσει κάποιος, να μαζέψει στατιστικά όλων των σχετικών αναφορών που έγιναν στο θέμα και να γράψει τη σούμα; :blink:

• Like 2
Δημοσ.

Τους καλεσα στο τηλεφωνο και μεσα σε 30 δευτερα εκανε μια αλλαγη ο αντιπροσωπος με τον οποιο μιλουσα και μου δεχτηκε κανονικά τον αριθμο , και απ οσο καταλαβα το εχει κανει για αρκετους ελληνες .. κανε τους μια κληση.

πως γινεται σε 30 δευτερα με κληση αμερικη και ενω θελουν τοσες βεβαιωσεις να σου περασαν τον λογαριασμο?

Οπως και να εχει θα κανω μια σουμα.. μιας και μολις μου περασαν τον λογαριασμο στο paypal..

στειλτε μαιλ στο paypal..θα λαβεται ενα auto response ξανα στειλτε και πειτε δεν θελω auto response αλλα θελω να συνδεσω τον τραπεζικο μου λογαριασμο..

θα σας ζητησουν

1.a copy of your bank statement showing your name and address as you have on your PayPal account

2.a copy of Photo ID

details below;

Bank Name:

Bank Location:

IBAN:

BIC:

Δημοσ.

Συνήθως ποτέ στέλνουν μετά από πόσες ημέρες αφού την λάβουν;

η χρεωση στην καρτα σου γινετε λιγο πριν την αποστολη, αν στην παρακολουθηση κινησης γραψει εσταλη τοτε εισαι οκ, σουν στελνουν και email, συνηθως κανουν μια με δυο μερες

• Like 1
Δημοσ.

Steam παιδιά παίζει καθόλου αγόρασε κανείς; Θέλω να αγοράσω το Rocket League και το Fallout 4, να δοκιμάσω ή δεν περνάει;

Δυστυχώς από την αρχή των capital controls δεν περνάει καμία αγορά στο steam με κανένα τρόπο που δοκίμασα, ούτε τυχαία. Μου έσπασε τα νεύρα! Paypal με χρεωστική, χρεωστική πειραιώς σκέτη, τρώω πόρτα, ενώ παράλληλα αφαίρεσαν για τους Έλληνες την paysafecard από τους τρόπους πληρωμής...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...