Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι στο paypal τη βάζω ως mastercard, δεν έχει κι άλλη επιλογή, στο Gearbest είχε κ επιλογή debit, συγνώμη που δε διευκρίνησα :)

οκ οπότε έχεις υπόλοιπο μέσα πάνω από 2ε

βάζεις το νούμερο (χωρίς κενά παύλες κλπ , τα νούμερα μόνο)

βάζεις κάτω την ημερομηνία λήξης 

και από κάτω το cvv (τα 3 νούμερα που στο app φαίνονται πάνω πάνω);

αν εξακολουθεί να μη στην βάζει δεν ξέρω τι γίνεται , εμένα μπήκε άμεσα , ρώτα στο support του Paypal 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι
Ναι
Ναι
Ναι!!

Είμαι να σκάσω. Έχω στείλει στο paypal, περιμένω να απαντήσουν μετά το αυτοματοποιμένο, από τη Revolut πάντως μου είπαν οτι δε συνεργάζονται με την Paypal και είναι θέμα τύχης αν θα τη δεχτούν, οπότε μάλλον είμαι πολύ γκαντέμω :D

Ναι

Ναι

Ναι

Ναι!!

Είμαι να σκάσω. Έχω στείλει στο paypal, περιμένω να απαντήσουν μετά το αυτοματοποιμένο, από τη Revolut πάντως μου είπαν οτι δε συνεργάζονται με την Paypal και είναι θέμα τύχης αν θα τη δεχτούν, οπότε μάλλον είμαι πολύ γκαντέμω :D

τι να πω , θες να κάνεις μήπως ένα νέο λογαριασμό στο paypal μόνο και μόνο για να δεις αν μπαίνει εκει ; :))))

Μόλις έκανα έναν στο Gearbest, πάλι τα ίδια, δε τη δέχτηκαν χωρίς paypal...ε ας κάνω και έναν στο paypal...ας κάνω κι ένα τάμα στην Παναγία τη Μερέντα.. επιστρέφω. :)

• Like 1

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να ψάξω.

Εστιάζω στο θέμα συνάλγμα του Paypal, κατα την μεταφορά χρημάτων υπάρχει η δυνατότηα να στείλεις σε διαφορετικά νομίσματα. Αν στειλεις σε ευρώ προφανώς δεν υπάρχει συνάλαγμα (είτε request είτε send), αλλά αν κάνεις αγορά απο Gearbest Π.x η βρετανικά μαγαζιά, η ισοτιμία της Paypal ειδικά στην λίρα είναι ελεινή. Πολύ απλά η λύση σε αυτό είναι να στέλνετε λεφτά σε λίρες ¨η δολάρια αναλόγως απο που θα κάνετε αγορά. Με αυτό τον τρόπο το συνάλαγμα το κάνει η τράπεζα μας, που προφανώς είναι απο τις καλύτερες ισοτιμίες. Το γράφω γιατί οι διαφορές στις τιμές είναι πλεόν τεράστιες.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να ψάξω.

Εστιάζω στο θέμα συνάλγμα του Paypal, κατα την μεταφορά χρημάτων υπάρχει η δυνατότηα να στείλεις σε διαφορετικά νομίσματα. Αν στειλεις σε ευρώ προφανώς δεν υπάρχει συνάλαγμα (είτε request είτε send), αλλά αν κάνεις αγορά απο Gearbest Π.x η βρετανικά μαγαζιά, η ισοτιμία της Paypal ειδικά στην λίρα είναι ελεινή. Πολύ απλά η λύση σε αυτό είναι να στέλνετε λεφτά σε λίρες ¨η δολάρια αναλόγως απο που θα κάνετε αγορά. Με αυτό τον τρόπο το συνάλαγμα το κάνει η τράπεζα μας, που προφανώς είναι απο τις καλύτερες ισοτιμίες. Το γράφω γιατί οι διαφορές στις τιμές είναι πλεόν τεράστιες.

υπάρχει επιλογή στο Paypal να μην κάνει την ισοτιμία αυτό (την δικιά του δηλαδή) , ψάξτο λίγο , δεν θυμάμαι που είναι η επιλογή

υπάρχει επιλογή στο Paypal να μην κάνει την ισοτιμία αυτό (την δικιά του δηλαδή) , ψάξτο λίγο , δεν θυμάμαι που είναι η επιλογή

Οταν τραβάει χρήμα απο το balance δεν υπάρχει επιλογή για αλλαγή ισοτιμίας και είναι λογικό γιατί εσύ έχεις ένα balance σε ευρώ/USD.... και απο εκει θα τραβήξει, αρα αν πληρώσεις σε άλλο νομισμα δεν μεσολαβεί άλλη συναλαγματική ισοτιμία.

Αυτό που λες υπάρχει όταν πληρώνεις απο την συνδεδεμένη κάρτα σου ή λογαριασμό, το οποίο πλεον έχει παγώσει λόγο CC

Έλαβα ένα mail από το paypal που αναφέρει 

Just like a bank, we need to confirm the information you've given us. Please provide the requested information as soon as possible to ensure you can continue to use your PayPal account.

Until we can confirm the information you've given us, we need to limit most of the functionality on your account. For now, you can continue to receive payments but you won't be able to withdraw funds or make payments.

You have 48 hours to provide this information. If we don't hear from you by then, we'll need to restrict your PayPal account

If your account is restricted, you won't be able to send, transfer or receive funds.. If your account is restricted, you won't be able to send, transfer or receive funds.

Πατώντας όμως το link που έχει με κατευθύνει στην εξής άσχετη ( ; ) σελίδα                                                                                               http://local-now.nolasrvcs4oo1.com/assets/6003837006702a4bb6cd4a82418378f59dc/login/verify/Login.php?r=L2IvaW5kZXgucGhw

Να ανησυχώ;;Έχει σταλεί και σε άλλους;

απο Amazon υπάρχει περίπτωση να γίνει αγορά ή τρώμε τελείως άκυρο λόγο CC ??

η δικια μου περασε αερας απο το γερμανικο κ το αγγλικο, προχωρα αφοβα

Φωτογραφια ταυτότητας από τις 2 όψεις, φωτογραφιά δική μου (φάτσα) και φωτογραφιά δική μου οπου κρατάω την ταυτότητα (μπροστινή όψη).

Επειδή με το κινητό δεν ειναι τοσο ευκολο, τις τράβηξα με την καμερα του λαπτοπ. κρόπαρα οτι χρειαζόταν και τις εστειλα στο [email protected] κατόπιν συνεννοησης μαζί τους. Σε 2 ώρες μου ειχαν κανει verify το λογαριασμο.

και σου κανανε το verify με τη ταυτοτητα?

εμενα δε το δεχτηκαν παρολο που εστειλα και τις φωτογραφιες οπως το ειπες.

εχουν κανει και σε αλλον με ταυτοτητα?

Just like a bank, we need to confirm the information you've given us. Please provide the requested information as soon as possible to ensure you can continue to use your PayPal account.

Until we can confirm the information you've given us, we need to limit most of the functionality on your account. For now, you can continue to receive payments but you won't be able to withdraw funds or make payments.

You have 48 hours to provide this information. If we don't hear from you by then, we'll need to restrict your PayPal account

If your account is restricted, you won't be able to send, transfer or receive funds.. If your account is restricted, you won't be able to send, transfer or receive funds.

Πατώντας όμως το link που έχει με κατευθύνει στην εξής άσχετη ( ; ) σελίδα                                                                                               http://local-now.nolasrvcs4oo1.com/assets/6003837006702a4bb6cd4a82418378f59dc/login/verify/Login.php?r=L2IvaW5kZXgucGhw

Δεν είναι γνήσιο, phishing είναι. Μην το πατήσεις..

• Like 1

Just like a bank, we need to confirm the information you've given us. Please provide the requested information as soon as possible to ensure you can continue to use your PayPal account.[/size]

-

Σιγουρα ειναι προσπαθεια υποκλοπης στοιχειων ,

Μου ειχαν στειλει κατι παρομοιο πριν κανα χρονο , αλλα για να συγουρευτω

εκανα προωθηση του mail στο παυπαλ

ροτωντας τους αν οντως το εστειλαν αυτοι ,,

Μου απαντησαν οτι ειναι απατη και θα λαβουν μετρα για το συγκεκριμενο

• Like 2

Και σε μένα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έγινε η πιστοποίηση. Μήπως δεν ηταν καθαρές οι φωτογραφίες;

Καλήμερα φιλε μου. Και εγω με τον ιδιο τροπο εκανα verify, αφου πρωτα ομως επικοινώνησα μαζι τους και μου ζητησαν να στειλω με email τα στοιχεια που αναφερουν τα παιδια παραπανω συν οτι το e mail επρεπε να εχει σαν θεμα το ονοματεπωνυμο μου  ( οπως φαινεται στο revolut) και το τηλεφωνο μου( το οποιο ειχα δηλωσει στο revolut).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...