Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα μόλις μου έστειλαν αυτό

Dear STAVROS              ,

Thank you for contacting PayPal regarding your account query. My name is Barry and I hope you’re keeping well.

Mr.       , unfortunately due to the banking situation in Greece there is now errors with a lot of payments through PayPal. This includes your bank as we have seen errors with our customers trying to add them. 

Please if you would follow the steps below to upload your bank statement and photo ID (Passport or Driver’s License) so we can try and add it for you.

On the bank statement please be sure to include:

• Your name
  • Address
  • Bank details
  • The date (must be from the last 12 months)
  • The can be a physical letter or a screenshot from your online banking

Here's how to upload the files:

To upload the information just copy the following link into your web browser and follow the instructions: 

http://www.paypal.com/va/cardconfirmfail/

Along with the documents please upload the note with your email address and short

Είναι πολύπλοκο για μένα δεν θα ασχοληθώ άλλο να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμο στο paypal.

Λέω να στείλω ένα μικρό εμβασμα για δοκιμή στη revolut και βλέπουμε...

edit: έχω τράπεζα πειραιώς δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον πριν λιγο με πηραν απο paypal μια "anna" και μιλησαμε κανα 10 λεπτο.

Προσπαθησε με το iban μου και το BIC να προσθεσει τον λογαριασμο τραπεζας που εχω και τιποτα.

(ALPHA BANK εχω)

Μου λεει δεν ξερω τι προβλημα υπαρχει δεν γινεται να το προσθεσω ωστε να σας βοηθησω (επειδη ηδη ειχα στειλει 3 μαιλ που το ζητουσα διαβαστε πιο πισω σελιδες)

Τις λεω παιζει ρολο επειδη εχουμε cc μου λεει οχι κανονικα επρεπε να γινεται να σας βαλω το iban κτλπ στοιχεια ωστε να ειμαστε οκ.

Προσπαθησαμε αλλες 2 φορες και μου ειπε δεν γινεται να μιλησω με την τραπεζα μου και να ξαναπροσπαθησω σε 1-2 ωρες.η τραπεζα μ λεει δεν υπαρχει κανενα θεμα ολα ειναι οκ και σωστα και το iban και το BIC που εδωσα και ο λογαριασμος μου ειναι οκ.το pp δεν μπορει να τα προσθεσει ομως..(εννοείται οτι προσπαθησα μονος στην σελιδα του pp και μ ειπε τα γνωστα δεν μπορεις να προσθεσεις τραπεζα κτλπ κτλπ)

Τι αλλο μπορουμε να κανουμε τωρα;

Εμένα μόλις μου έστειλαν αυτό

Dear STAVROS              ,

Thank you for contacting PayPal regarding your account query. My name is Barry and I hope you’re keeping well.

Mr.       , unfortunately due to the banking situation in Greece there is now errors with a lot of payments through PayPal. This includes your bank as we have seen errors with our customers trying to add them. 

Please if you would follow the steps below to upload your bank statement and photo ID (Passport or Driver’s License) so we can try and add it for you.

On the bank statement please be sure to include:

• Your name
  • Address
  • Bank details
  • The date (must be from the last 12 months)
  • The can be a physical letter or a screenshot from your online banking

Here's how to upload the files:

To upload the information just copy the following link into your web browser and follow the instructions: 

http://www.paypal.com/va/cardconfirmfail/

Along with the documents please upload the note with your email address and short

Είναι πολύπλοκο για μένα δεν θα ασχοληθώ άλλο να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμο στο paypal.

Λέω να στείλω ένα μικρό εμβασμα για δοκιμή στη revolut και βλέπουμε...

edit: έχω τράπεζα πειραιώς δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτο....

εμενα μολις τωρα το εκανα και δεν μου ζητησαν τιποτα απο αυτα 

Παιδιά καλησπέρα.Δοκίμασα σήμερα να κάνω το παλιό κόλπο με το request money κλπ.Αυτή την φορά δεν λειτούργησε δυστοιχός.Οπότε τι άλλο υπάρχει να κανουμε.?

Κι εγώ στις 28 το βράδυ τα έστειλα κ περιμένω...Αν δε μπουν και το πρωί θα στείλω στο support.εκενες 

εκανες τιποτα εμενα ακομα τα χρηματα δεν εχουν μπει στη καρτα 

Δηλαδη απο αγγλια που θα παω μπορω κανονικα να βαλω λεφτα στην Πειραιώς prepaid και να κανω αγορες ?

Απο οτι κατάλαβα το ποιο σωστο ειναι να βγαλω μια καρτα εκει και να κανω την δουλεια μου κανονικα και εδω ελλαδα.

Καλησπέρα , τελευταια τσεκαρα λιγο το Revolut και φανηκε ωραια επιλογη με δικη του καρτα και χωρις καθολου εξοδα σε Topups οποτε σκεφτηκα να το δοκιμασω με την Visa debit της Πειραιως  αλλλα δυστυχως εφαγα ακυρο . Εχει καποιος αλλος προβλημα με το Revolut ?

Καλησπέρα , τελευταια τσεκαρα λιγο το Revolut και φανηκε ωραια επιλογη με δικη του καρτα και χωρις καθολου εξοδα σε Topups οποτε σκεφτηκα να το δοκιμασω με την Visa debit της Πειραιως  αλλλα δυστυχως εφαγα ακυρο . Εχει καποιος αλλος προβλημα με το Revolut ?

Εγω χθες εκανα 3 αγορες απο ebay και σημερα δεν με αφηνει. Δεν ειχα υπολοιπο. Ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει?

με τι κάρτα; ελληνική; ναι , συμβαίνει σε όλους :)

δεν μπορείς να βάλεις λεφτά μέσω κάρτας , έμβασμα πρέπει να στείλεις , δες καμιά 10αρια σελίδες πιο πίσω για πληροφορίες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...