Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκίμασες και συνδέθηκε? Ας είναι mastercard.

Περιμένω να μου έρθει αλλά μαρτυρίες κατόχων αναφέρουν οτι συνδέεται κανονικά αφού ειναι απλα μια χρεωστικη mastercard.To ίδιο ισχυρίζονται και απο την skrill και μου ακούγεται νορμάλ.Για ποιο λόγο να μην μπαίνει? Συν οτι χρησιμοποιείται κανονικά σαν mastercard για αγορές απο Ελλάδα και εξωτερικό πχ alliexpress κ.λ.π.

Πόσες μέρες κάνει η skrill για να σου πιστώσει λεφτά με έμβασμα; Γιατί εγώ το επιχείρησα για δοκιμή με 20ε μέσω web εθνικής και μόνο αφού τους έστειλα email μετά από 15 μέρες τα έβαλαν. Αν η revolut κάνει 2-3 μέρες συμφέρει πιο πολύ

Μια μικρή κατάθεση για την έκδοση της κάρτας που έκανα φάνηκε σε 2 μέρες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσες μέρες κάνει η skrill για να σου πιστώσει λεφτά με έμβασμα; Γιατί εγώ το επιχείρησα για δοκιμή με 20ε μέσω web εθνικής και μόνο αφού τους έστειλα email μετά από 15 μέρες τα έβαλαν. Αν η revolut κάνει 2-3 μέρες συμφέρει πιο πολύ.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εμβάσματα στην Skrill ακόμη αγνοούνται μετά από μήνα ( ακόμα και μετά την εμφάνιση του νέου λογαριασμού της για εμβασματα στην Alpha Bank)  και άπειρα mail στην εξυπηρέτηση πελατών.

Περιμένω να μου έρθει αλλά μαρτυρίες κατόχων αναφέρουν οτι συνδέεται κανονικά αφού ειναι απλα μια χρεωστικη mastercard.To ίδιο ισχυρίζονται και απο την skrill και μου ακούγεται νορμάλ.Για ποιο λόγο να μην μπαίνει? Συν οτι χρησιμοποιείται κανονικά σαν mastercard για αγορές απο Ελλάδα και εξωτερικό πχ alliexpress κ.λ.π.

Μια μικρή κατάθεση για την έκδοση της κάρτας που έκανα φάνηκε σε 2 μέρες

Προσωπική μαρτυρία,δε συνδέεται. χρησιμοποιείται φυσικά για αγορές  από Ελλάδα κι εξωτερικό όπως αναφέρεις αλλά επίσης γνωρίζω και ηλεκτρονικά πορτοφόλια με τα οποία είναι ασύμβατη.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα..συγνωμη αμα εχει ειπωθει αλλα θελω να μαθω αμα γινεται να παρω κινητο απο το gearbest..!!!εχω λογαριασμο paypal..αμα καποιος εχει παραγγειλει αυτες τις μερες ας μου πει...

Δημοσ.

Εχω την Revolut μια εβδομαδα και μεσω ibank Εθνικης δεν εχω καταφερει να βαλω λεφτα.Μου πεταει συνεχως το ιδιο μηνυμα...´Υπερβαση οριου ελευθερων κεφαλαιων.Διαθεσιμο οριο 0.00....

Δημοσ.

εστειλα χρηματα στη revolut απο 28 του  μηνος και δεν εχει εμφανιστει τιποτα ακομα. μπορειτε να με βοηθησετε τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

εστειλα χρηματα στη revolut απο 28 του  μηνος και δεν εχει εμφανιστει τιποτα ακομα. μπορειτε να με βοηθησετε τι πρεπει να κανω?

Κι εγώ στις 28 το βράδυ τα έστειλα κ περιμένω...Αν δε μπουν και το πρωί θα στείλω στο support.

Δημοσ.

όχι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, μόνο αυτό που γραφεί μέσα στην ίδια την εφαρμογή, ότι μέχρι το τέλος του χρόνο θα το έχουν προσθέσει.

λοιπον μου ανατησαν στο mail! εχουν iban οπου μπορουμε να κανουμε εμβασμα οριστε τι μου εγραψαν

Yes, you can deposit money into your Monese account from outside the UK using the Monese banking details. We will convert your funds to GBP at the mid-market rate registered when the funds arrive. The fee Monese applies for converting the funds is of 0.5% of the amount transacted (a minimum of £1), plus a £0.50 conversion fee. You may find more information on this on our website's "Pricing" section.

Whenever money is deposited into your Monese account, make sure your Monese ID is clearly added as the "reference". That will help us ensure the money reaches your account in the safest and fastest possible way. You can find your Monese ID in the app - just swipe from left to right and you'll see it at the bottom of your screen.

Recipient: Monese
IBAN: EE047700771001660150
BIC/SWIFT: LHVBEE22
Address - Tartu mnt 2, 10145 Tallinn
Reference: (Your Monese ID e.g. M12345)

I hope this information helps. Let us know if any other questions come up.

Wishing you a lovely day,

Keegan
Monese Support Team
Δημοσ.

Κι εγώ στις 28 το βράδυ τα έστειλα κ περιμένω...Αν δε μπουν και το πρωί θα στείλω στο support.

ενημερωσε αν μπουν οκ 

Δημοσ.

υπομονή 

Δημοσ.

λοιπον μου ανατησαν στο mail! εχουν iban οπου μπορουμε να κανουμε εμβασμα οριστε τι μου εγραψαν

Yes, you can deposit money into your Monese account from outside the UK using the Monese banking details. We will convert your funds to GBP at the mid-market rate registered when the funds arrive. The fee Monese applies for converting the funds is of 0.5% of the amount transacted (a minimum of £1), plus a £0.50 conversion fee. You may find more information on this on our website's "Pricing" section.

Whenever money is deposited into your Monese account, make sure your Monese ID is clearly added as the "reference". That will help us ensure the money reaches your account in the safest and fastest possible way. You can find your Monese ID in the app - just swipe from left to right and you'll see it at the bottom of your screen.

Keegan
Monese Support Team

κατατοπιστικό αυτό, απλά το αρνητικό είναι ότι δεν θα έχουμε νόμισμα ευρώ, μόνο pounds.

στέλνουμε τα ευρώ σε λογαριασμό Εσθονίας και κατόπιν τα μετατρέπουν σε pounds με την όποια χρέωση και τα προωθούν στον αγγλικό λογαριασμό. είναι κάπως μπελαλίδικο, γιατί αν θες κάτι σε δολάρια ή ευρω θα ξαναγίνει μετατροπή

Δημοσ.

Καλσπέρα παιδιά. 

Έκανα το σάββατο βράδυ μια αγόρα από το ευρωπαικό site της crucial μέσω paypal με κάρτα eurobank mastercard χρεωστική. Από τότε στο paymant status του paypal μου γράφει "pending" και στο mail που μου έστειλαν και από την crucial και από το paypal προχτές έλεγε ότι περιμένουν να επεξεργαστεί o merchant την παραγγελία μου για να χρεωθώ κτλ. Σήμερα έλαβα mail από την crucial that my order has shipped αλλά η κατάσταση της πληρωμής στο pp παραμένει pending. H απορία μου είναι αν είναι πιθανό να μη γίνει δεκτή λόγω cc τώρα (και γίνει μπέρδεμα αν όντως μου έχουν ήδη στείλει το προιόν) ή αφού δεν απορρίφθηκε άμεσα τώρα θα ολοκληρωθεί; Σε παραγγελία που δοκίμασα από άλλο άσχετο site πριν μερικές μέρες έγινε denied αμέσως και οι μόνες άλλες αγορές που έκανα με αυτή την κάρτα μετά cc ήταν σε google play και έγιναν κανονικά δεκτές.

Δημοσ.

Που ειναι ο συνδεδεμενος μου λογαριασμος, να τον δω?

Αυτη η εικονα εδω δικη σου δεν ειναι?   http://i68.tinypic.com/15heo8n.jpg 

Αν ναι ακριβως απο κατω εχει τα στοιχεια του εμβάσματος, ηδη φαίνεται η χωρα και η τράπεζα, τα υπόλοιπα τα εχεις κόψει

Δημοσ.

λεβεντες απο amazon ποιες καρτες εχουν περισσοτερο ποσοστο επιτυχιας; πιστωτικη - χρεωστικη η pre-paid; visa η mastercard; μη μου αναφερεται την revolut  :)

Δημοσ.

Keegan
Monese Support Team

Με αυτο τον τροπο χανετε αρκετα χρηματα γιατι εκτος απο τις χρεωσεις η μετατροπη  σε λιρα ειναι πολυ ακριβη εδω και ενα χρονο και ειναι ασυμφορο να βαζεις ευρω και να τα κανεις λιρες .Η revolut σε αυτο συμφερει καλυτερα γιατι μετατρεπεις οτι ποσο θες σε λιρες η δολλαρια οταν σε συμφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...