Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο που προκύπτει ότι θα έχει μείωση; Μηπως μπερδευεις το εμβασμα (για το οποίο είναι το ερωτημα) με το send/request money?

Nαι εχεις δικιο, το διόρθωσα

Η revolut ειναι μια χρεωστικη.Πως τον δημιουργουμε λογαριασμο μεσω της app?

Και τα στοιχεια τραπεζας βαζεις τιποτα;τον λογαριασμο της τραπεζας σου;εξηγηστε μου πιο ειδικα

Ενα είδος προπληρωμένης ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την πατησα ασχημα με τους παλιοκινεζους...

Πετυχαινω προσφορα ταμπλετ στο www.gearbest.com . Το βαζω καλαθι με Paypal δεν μπορούσα να πληρώσω οποτε επιλεγω απευθειας πιστωτικη .

Μου αρνειται και τις 2 καρτες (ακομα και χρεωστικη πειραιως ) , απελπιζομαι , διαβαζω αυτο το thread κατεβαζω Revolut και στελνω Τεταρτη βραδυ 300 ευρω απο e-banking Εθνικης.

Παρασκευή μεσημέρι τα βλεπω τα λεφτα στο app. Τρελη χαρα. Παω να την συνδεσω Paypal αρχικα κανω λάθος το billing address τρωω ακυρο ,χανω 0.91 ευρω , δοκιμαζω ξανα με το address που βλεπω στο My  Profile tou Revolut, συνδεεται , ολα καλα (-2 ευρο περιπου ) ...

Παω Gearbest να πληρωσω το tablet που εχει αλλαξει τιμή (+30 ευρω)  αλλα ευτυχως είχα Order No και ας μην είχα εξοφλησει με την τιμη της προσφορας .
Ψαχνω να το γυρισω σε pay with Paypal αλλα πουθενα , μονο με πιστωτικη μου χε επιλογη .

Πληρωνω απευθειας με Revolut λοιπον , και καπακι βλεπω 124 ευρω μειον στο app.

Ολα καλα λεω... αμ δε ... Λαμβανω μηνυμα απο Gearbest :  

We are sorry to inform you that your order has been cancelled.

Please let me explain the reason:
Our financial department have reviewed your order information, we are sorry to tell you we cannot accept your payment via PayPal and credit card.
Please kindly note this is a standard check and is completely normal, there is no need for concern.
You are welcome to place new order with us using either western union or a bank transfer as payment method.
We wish to apologize for any inconvenience that this may cause you.

Δε φακ ? γιατι ?Υποτίθεται όλο αυτό έγινε για να μην φαω το ακυρο . Πριν το ετρωγα πριν μου παρουν τα λεφτα! 

Κκαι το σημαντικότερο , τα λεφτά δεν έχουν γυρίσει στο app!! Μήπως επειδη εκατσε να ειναι Κυριακη???

Το ερωτημα είναι : χωρις Paypal αλλα απευθειας με Revolut Card Number , μπορούν να τα επιστρέψουν ή εμπλεξα? :mad: :whistle: :unsure:

Πετυχαινω προσφορα ταμπλετ στο www.gearbest.com . Το βαζω καλαθι με Paypal δεν μπορούσα να πληρώσω οποτε επιλεγω απευθειας πιστωτικη .

Μου αρνειται και τις 2 καρτες (ακομα και χρεωστικη πειραιως ) , απελπιζομαι , διαβαζω αυτο το thread κατεβαζω Revolut και στελνω Τεταρτη βραδυ 300 ευρω απο e-banking Εθνικης.

Παρασκευή μεσημέρι τα βλεπω τα λεφτα στο app. Τρελη χαρα. Παω να την συνδεσω Paypal αρχικα κανω λάθος το billing address τρωω ακυρο ,χανω 0.91 ευρω , δοκιμαζω ξανα με το address που βλεπω στο My  Profile tou Revolut, συνδεεται , ολα καλα (-2 ευρο περιπου ) ...

Παω Gearbest να πληρωσω το tablet που εχει αλλαξει τιμή (+30 ευρω)  αλλα ευτυχως είχα Order No και ας μην είχα εξοφλησει με την τιμη της προσφορας .

Ψαχνω να το γυρισω σε pay with Paypal αλλα πουθενα , μονο με πιστωτικη μου χε επιλογη .

Our financial department have reviewed your order information, we are sorry to tell you we cannot accept your payment via PayPal and credit card.

Please kindly note this is a standard check and is completely normal, there is no need for concern.

You are welcome to place new order with us using either western union or a bank transfer as payment method.

Δε φακ ? γιατι ?Υποτίθεται όλο αυτό έγινε για να μην φαω το ακυρο . Πριν το ετρωγα πριν μου παρουν τα λεφτα! 

Κκαι το σημαντικότερο , τα λεφτά δεν έχουν γυρίσει στο app!! Μήπως επειδη εκατσε να ειναι Κυριακη???

Το ερωτημα είναι : χωρις Paypal αλλα απευθειας με Revolut Card Number , μπορούν να τα επιστρέψουν ή εμπλεξα? :mad: :whistle: :unsure:

Tα χρήματα εφόσον δεν έγινε η συναλλαγη θα στα επιστρέψουν. Το πόσο χρόνο θα πάρει αυτο δε μπορώ να στο πω γιατι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Ρε παιδια θελω να αγορασω απο ενα site. Εχει επιλογη πληρωμης με μεταφορα σε λογαριασμο, αφου με πιστωτικη και paypal γιοκ. Θα γινει ετσι η συναλλαγη? Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω στο ebanking της alphabank τι ειδος συναλλαγης να βαλω! Ξερει κανεις να βοηθησει?

Καλησπέρα και από μένα. Τελικά ρε παιδιά βάσει της εμπειρίας σας, θέλω να αγοράσω κινητό από το vickmall που δέχεται μόνο πληρωμή με paypal. Να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο paypal και να μεταφέρω χρήματα εκεί; ή να μεταφέρω χρήματα στη revolut και να τη συνδέσω με το paypal; ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και ο πιο γρήγορος και αξιόπιστος;

Καλησπέρα και από μένα. Τελικά ρε παιδιά βάσει της εμπειρίας σας, θέλω να αγοράσω κινητό από το vickmall που δέχεται μόνο πληρωμή με paypal. Να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο paypal και να μεταφέρω χρήματα εκεί; ή να μεταφέρω χρήματα στη revolut και να τη συνδέσω με το paypal; ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και ο πιο γρήγορος και αξιόπιστος;

Κατευθεία στο paypal. Γιατί να κάνεις ολόκληρη ιστορία;

συνηθως περναει απευθειας (με την καρτα που εχεις στο paypal)  απο vick ,δοκιμασε το

Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι, κι εγώ να αγοράσω από Gearbest θέλω και περιμένω να πάρουν το έμβασμα στη revolut!!! Τι τους έφταιξε δηλαδή; Η revolut; 

Παιδιά γειά σας και από εμένα , εχω μια χαζή ερώτηση , λοιπόν σε λίγες μέρες θα πάω Αγγλία σε ενα ξαδερφάκι , απο εκεί παραγγέλνουμε κανονικά στο ebay ? εχω Πειραιώς Prepaid ,η αλλιώς τι άλλο μπορώ να  κάνω ώστε απο εκεί τουλαχιστον να γίνει δουλειά....  ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων παιδιά .

Τελικα απαντησε σε κανεναν στα emal η paypal για προσθηκη IBAN?? 

Ορίστε τι έκανα εγώ, όπως είπα και σε έναν φίλο. 

Στο contact us έχει επιλογή για τηλέφωνο ή για message. Εγώ τους έστειλα από το message μήνυμα εξηγώντας το πρόβλημα (you can't add a bank account κτλ- δεν ανέφερα ότι είμαι από Ελλάδα όμως). Λίγο μετά, ήρθε ένα αυτοματοποιημένο mail που έλεγε ότι αν δεν λύθηκε το πρόβλημα να απαντήσω σε αυτό το μήνυμα. Απάντησα εξηγώντας πάλι το θέμα μου και περίμενα. Την επόμενη μέρα με πήρανε αυτοί τηλέφωνο στο κινητό που έχω δηλώσει στα στοιχεία μου, από το νούμερο στο contact us (Ιρλανδία). Έκανα ό,τι μου είπαν και σε δύο λεπτά είχε συνδεθεί ο λογαριασμός. Το έμβασμα έγινε κανονικά τις επόμενες μέρες. 

• Like 1

Δοκίμασα να πληρώσω το Google Drive με χρεωστική Εθνικής και δεν την δέχεται για κάποιο λόγο ενώ στην Πειραιώς δεν είχα κανένα θέμα στο Drive είτε με χρεωστική είτε με προπληρωμένη..

Σίγουρα θα έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες αλλά θέλω μερικές διευκρινήσεις για το Revolut, για το έμβασμα χρειάζεται να έχω λογαριασμό στην τράπεζα η όχι; Τι προμήθεια χρεώνομαι στο έμβασμα; Το όνομα καταθέτη πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα που έχω βάλει στο έμβασμα η μπορεί να στείλει έμβασμα και 3ο πρόσωπο στον λογαριασμό μου στο Revolut;

Sorry για το questionstorm, ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

Edit: Μια σελίδα πριν είχε τις απαντήσεις που θέλω..Anyway thanks. 

Τελικα απαντησε σε κανεναν στα emal η paypal για προσθηκη IBAN?? 

Εμένα όχι, βασικά το αυτοματοποιημένο μήνυμα δεν το έδωσα και πολύ προσοχή γιατί έλεγε ότι για πιο γρήγορα να τσεκάρω μερικά πράγματα, που φυσικά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.

Δεν το απάντησα και χθες μου ήρθε να στείλω feedback για την υποστήριξη, αλλά ποια υποστήριξη αφού δεν μου απάντησαν.

Μάλλον θα ξαναστείλω αλλά πρώτον δεν θα γράψω τίποτα για Ελλάδα και θα διαβάσω καλύτερα το αυτοποιημένο μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...