spartak1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μείον περίπου 4% Απο που προκύπτει ότι θα έχει μείωση; Μηπως μπερδευεις το εμβασμα (για το οποίο είναι το ερωτημα) με το send/request money? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδια τι γινεται με το paypal και το ebay εκανα μια αγορά και μετα απο λιγες μέρες μου εκανε canceled την αγορά χωρίς να μου πεί τίποτα ο πωλητής ενώ είχε πληρωθεί κανονικά , μπορω να κάνω αγορές με κάποιο τρόπο απο ebay η όχι ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Η revolut ειναι μια χρεωστικη.Πως τον δημιουργουμε λογαριασμο μεσω της app? Και τα στοιχεια τραπεζας βαζεις τιποτα;τον λογαριασμο της τραπεζας σου;εξηγηστε μου πιο ειδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδια τι γινεται με το paypal και το ebay εκανα μια αγορά και μετα απο λιγες μέρες μου εκανε canceled την αγορά χωρίς να μου πεί τίποτα ο πωλητής ενώ είχε πληρωθεί κανονικά , μπορω να κάνω αγορές με κάποιο τρόπο απο ebay η όχι ακόμα; Κάτσε έκανες κανονικά την αγορά, δηλαδή την πλήρωσες και στην ακύρωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Η revolut ειναι μια χρεωστικη.Πως τον δημιουργουμε λογαριασμο μεσω της app? Και τα στοιχεια τραπεζας βαζεις τιποτα;τον λογαριασμο της τραπεζας σου;εξηγηστε μου πιο ειδικα E?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ναι.. τωρα εκανα μια απο το αγγλικό αμαζον με visa και την πήρε κανονικά μετα εκανα αλλη μια απο γερμανικό και λεει οτι θα εξεταστεί... αρα μάλλον θα την κόψουν. υπάρχει ενδεχόμενο αν ειναι μικρο το ποσό και αγορά απο πιστωτική σε αγγλικό αμαζον να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Οχι δεν μπορεις μεσω λογαριασμου να κανεις αγορες Για να καταλάβω. Τώρα που έχω συνδεδεμένο τον λογαριασμό, όταν κάνω μια αγορά: θα τραβήξει λεφτά κατευθείαν απ τον λογαριασμό όπως κάνει με μια κάρτα ή θα πρέπει να έχω κάνει εγώ από πριν έμβασμα από τον λογαριασμό στο balance ώστε τελικώς τα λεφτά να τραβηχτούν απ το balance? Αν στο παραπάνω ερώτημα ισχύει το 2 σημαίνει πως κάθε φορά θα πληρώνω περισσότερο αν η συναλλαγή γίνεται από το balance. Οπότε γενικά με συμφέρει να κάνω αγορές μέσω κάρτας και όχι balance, σωστά? Επίσης αν ισχύει το 2 θα πρέπει κάθε φορά που κάνω έμβασμα να πληρώνω και fees στην τράπεζα ή γίνεται με κάποιο τρόπο ατελώς? Οπότε αν ισχύει το 2 τελικά χρειάζεται να προσθέσω κάρτα γιατί με το balance το κόστος είναι μεγαλύτερο. Φυσικά όσο ισχύουν τα cc δεν έχει νόημα να την συνδέσω καθώς δεν θα μπορεί να κάνει αγορά αλλά μέχρι τότε με συμφέρει να κάνω αγορές με την κάρτα revolut. 1. Αν έχεις χρήματα στο balance, θα τραβήξει από εκεί και αν δεν έχεις θα τραβήξει από τον λογαριασμό αφού τον έχεις primary. Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη νέα κάρτα, πρέπει να ορίσεις αυτή primary. 2. Χωρίς έξοδα δεν λειτουργεί το Paypal. Θα τα πάρει είτε από τη μετατροπή του συναλλάγματος είτε από προμήθεια μεταφοράς χρημάτων από κάρτα revolut είτε από αλλού. Στις αγορές μας πρέπει να προσέχουμε την ελαχιστοποίηση των προμηθειών αλλά στην περίοδο των CC κάνουμε αναγκαστικά παραδοχές. 3. Μάλλον δεν έγιναν κατανοητά αυτά που έγραψα, για το θέμα της λειτουργίας του paypal. Δηλαδή δεν ισχύουν τα κόκκινα τελικά? Έχω μπερδευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 για οποιον εχει στειλει εμβασμα στο paypal μεσω τραπεζας στα εξοδα εμβασματος εβαλε our η sha? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή δεν ισχύουν τα κόκκινα τελικά? Έχω μπερδευτεί. Η revolut ειναι μια χρεωστικη.Πως τον δημιουργουμε λογαριασμο μεσω της app? Και τα στοιχεια τραπεζας βαζεις τιποτα;τον λογαριασμο της τραπεζας σου;εξηγηστε μου πιο ειδικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Η revolut ειναι μια χρεωστικη.Πως τον δημιουργουμε λογαριασμο μεσω της app? Και τα στοιχεια τραπεζας βαζεις τιποτα;τον λογαριασμο της τραπεζας σου;εξηγηστε μου πιο ειδικα? Γεια σας παδια θελω να κανω μια ερωτηση:Η revolut τι ειναι ακριβως πως την βγαζουμε και τι πρεπει να κανουμε για να την βγαλουμε?Χρειαζετε να παμε στην τραπεζα Αναρωτιέμαι αν αφιέρωσες έστω και 10 δευτερόλεπτα για να διαβάσεις τι λέει η εφαρμογή που κατέβασες. Η revolut είναι χρεωστική κάρτα με έδρα την αγγλία οπότε δεν δεσμεύεσαι από τα cc. Εδώ λέει πως την βγάζουμε. Αν δεν έχεις internet banking, τότε αναγκαστικά το έμβασμα μέσω καταστήματος, με πολλαπλάσιο κόστος. Οπότε αν δεν έχεις σε συμβουλεύω να βγάλεις επί της ευκαιρίας μιας και θα σε εξυπηρετήσει γενικότερα. Ναι το καταλαβα Ευχαριστω Έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία που δεν κατάλαβες από αυτά που σου είπα και από τον οδηγό? Γιατί δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς έτσι γενικά. Συνοπτικός οδηγός για το Revolut: Εγκατέστησα την εφαρμογή στο κινητό. Έφτιαξα λογαριασμό δίνοντας τα στοιχεία μου (φωτογραφία δεν έβαλα). Δεν έκανα επιβεβαίωση των στοιχείων με ταυτότητα ή διαβατήριο γιατί μου δίνει όριο 1500 ευρώ που μου αρκούν. Επέλεξα top up. Επέλεξα απ το βελάκι top up via transfer και εμφανίστηκαν τα στοιχεία της τράπεζας Πήγα στο ebanking της εθνικής και έκανα έμβασμα με βάση τα στοιχεία του προηγούμενου βήματος. Στην αιτιολογία έβαλα τον 8ψήφιο κωδικό μου για να δουν από ποιον λογαριασμό προέρχεται το έμβασμα. Τώρα περιμένω να φορτωθούν τα χρήματα που απ όσο είδα από προηγούμενους θέλει 2 ημέρες. Κόστος εμβάσματος 1 ευρώ μέσω ebanking (στην τράπεζα 8 ευρώ) Άλλες χρεώσεις για τον 1ο χρόνο χρήσης δεν υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία που δεν κατάλαβες από αυτά που σου είπα και από τον οδηγό? Γιατί δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς έτσι γενικά. Εννοω βαζεις δικα σου στοιχεια.Για την τραπεζα βαζεις τιποτα;;και η καρτα ποτε σου ερχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εννοω βαζεις δικα σου στοιχεια.Για την τραπεζα βαζεις τιποτα;;και η καρτα ποτε σου ερχεται; Ε ποιανού θα βάζεις του γείτονα? Έχει καπου πεδίο στην εφαρμογή για την τράπεζα και δεν ξέρεις τι να βάλεις? Είδες στην εφαρμογη για το πότε σου έρχεται η κάρτα και δεν λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ε ποιανού θα βάζεις του γείτονα? Έχει καπου πεδίο στην εφαρμογή για την τράπεζα και δεν ξέρεις τι να βάλεις? Είδες στην εφαρμογη για το πότε σου έρχεται η κάρτα και δεν λέει? Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 για οποιον εχει στειλει εμβασμα στο paypal μεσω τραπεζας στα εξοδα εμβασματος εβαλε our η sha? Πάντα SHA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas421 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεύτερη φορά το γνωστό κόλπο μεταφοράς χρημάτων στη Paypal πέτυχε ξανά με τη πρώτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα