Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οριακά είσαι. Ανησύχησε αύριο το πρωί αν δεν μπουν και επικοινώνησε.

Αγχώθηκα τώρα...ουφ, θα σας πω αύριο update, ήταν πρώτη φορά που έστειλα έμβασμα αλλά ακολούθησα τις φωτό κ τον οδηγό, δε νομίζω να έκανα λάθος πουθενά γαμώτο :( 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε καλά μην αγχώνεσαι, μέχρι στιγμής δεν έχασε κανείς λεφτά, δεν νομίζω να συμβεί σε σένα.

Αν δεν δουλεύουν Σάββατο είναι λογική η καθυστέρηση γιατί θέλει 3 μέρες συνήθως.

• Like 1

Εγώ το έκανα Τετάρτη βράδυ και δεν έχουν φανεί ακόμη, να ανησυχήσω;;;;  :fear:

Τετάρτη ήταν αργία και επίσης θέλει 2-3 εργάσιμες μέρες να ολοκληρωθεί. 

Οπότε μην αγχώνεσαι τζάμπα.

• Like 2

Εφόσον συνδέσουμε λογαριασμό τράπεζας μέσω Topup>add money>link bank και γίνει, στην συνέχεια θα μπορεί να τραβάει το paypal χρήματα όπως και με την Prepaid που έχω συνδεδεμένη όταν αγοράζω?

Εφόσον συνδέσουμε λογαριασμό τράπεζας μέσω Topup>add money>link bank και γίνει, στην συνέχεια θα μπορεί να τραβάει το paypal χρήματα όπως και με την Prepaid που έχω συνδεδεμένη όταν αγοράζω?

Θα πρεπει να στειλεις εμβασμα με τα στοιχεια που σου δινει στο top up(take few days)

Δε θα φορτωσει αμεσα το balance θελει μερικες εργασιμες μερες.

Θα πρεπει να στειλεις εμβασμα με τα στοιχεια που σου δινει στο top up(take few days)

Δε θα φορτωσει αμεσα το balance θελει μερικες εργασιμες μερες.

Ναι, αυτό σκοπεύω να κάνω. Απλά θέλω να μάθω αν μετά θα μπορεί να τραβάει χρήματα με την ευκολία που παίρνει απο την prepaid όταν κάνουμε μια αγορά. Υπάρχει επιλογή νομίζω πριν την πληρωμή που επιλέγεις απο ποιον λογαριασμό θέλεις να πληρώσεις.

Την Prepaid όταν την βγάλαμε, το κάναμε για να είμαστε ασφαλείς οτι αν γίνει καμιά στραβή θα σου φάει όσα χρήματα έχεις εσύ μέσα.

Ναι, αυτό σκοπεύω να κάνω. Απλά θέλω να μάθω αν μετά θα μπορεί να τραβάει χρήματα με την ευκολία που παίρνει απο την prepaid όταν κάνουμε μια αγορά. Υπάρχει επιλογή νομίζω πριν την πληρωμή που επιλέγεις απο ποιον λογαριασμό θέλεις να πληρώσεις.

Την Prepaid όταν την βγάλαμε, το κάναμε για να είμαστε ασφαλείς οτι αν γίνει καμιά στραβή θα σου φάει όσα χρήματα έχεις εσύ μέσα.

κάτσε δηλαδή αν βάλω τα στοιχεία της τράπεζας του paypal στο ίδιο το paypal, θα μπορώ να κάνω δωρεάν αγορές?

Οχι δεν μπορεις μεσω λογαριασμου να κανεις αγορες

μιλησες μαζι τους να σου περασουν το IBAN?εδωσες αυτα που ζητουσαν?

αν ναι τοτε,σου περασαν το ΙΒΑΝ και τωρα για να φορτωσεις με λεφτα το balance πρεπει να στειλεις εμβασμα με τα στοιχεια που σου δινει!

Πως να μιλησω????

Αφου δεν υποτιθεται οτι επρεπε πρωτα εγω καπου να παω να κανω καταχωρηση του λογαριασμου, να προσπαθησω τουλαχιστον;

Δεν βλεπω ομως τετοια επιλογη.

Λες να εχω κανει καταχωρηση λογαριασμου στο παρελθον, και να μην το θυμαμαι ουτε εγω ο ιδιος;

Παραδεχομαι οτι δεν εχω και την καλυτερη μνημη, αλλα επειδη αυτα τα θεματα(με χρηματα) τα προσεχω πολυ, νομιζω θα το ειχα σημειωσει καπου (σε txt αρχειακια κρατω οτι κανω, λεπτομερειες κλπ).

Το συγκεκριμενο μηνυμα, σημαινει οτι ειναι καταχωρημενος ο λογαριασμος μου;

Και γι'αυτο μου δινει στοιχεια τους;

Αν ναι, που ειναι ο δηλωμενος λογαριασμος μου να τον δω κι εγω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν στειλω π.χ. 50 ευρω με εμβασμα στο paypal εκτος απο τη χρεωση του 1 ευρω ποσα θα μπουν στο balane?

50 θα πανε

Πως να μιλησω????

Αφου δεν υποτιθεται οτι επρεπε πρωτα εγω καπου να παω να κανω καταχωρηση του λογαριασμου, να προσπαθησω τουλαχιστον;

Δεν βλεπω ομως τετοια επιλογη.

Λες να εχω κανει καταχωρηση λογαριασμου στο παρελθον, και να μην το θυμαμαι ουτε εγω ο ιδιος;

Παραδεχομαι οτι δεν εχω και την καλυτερη μνημη, αλλα επειδη αυτα τα θεματα(με χρηματα) τα προσεχω πολυ, νομιζω θα το ειχα σημειωσει καπου (σε txt αρχειακια κρατω οτι κανω, λεπτομερειες κλπ).

Το συγκεκριμενο μηνυμα, σημαινει οτι ειναι καταχωρημενος ο λογαριασμος μου;

Και γι'αυτο μου δινει στοιχεια τους;

Αν ναι, που ειναι ο δηλωμενος λογαριασμος μου να τον δω κι εγω;

Πηγα στο top up, αλλα δεν βλεπω που θα μπορουσα να δηλωσω τον λογαριασμο μου.

Αντιθετως, βλεπω αυτο:

15heo8n.jpg

Τι ειναι αυτο?

Τι πρεπει να γινει?

Δεν βλέπεις γιατι έχεις ήδη συνδεμένο λογαριασμό, μπορείς απλα να στείλεις χρήματα στο ΙΒΑΝ που σου λεει παρακάτω, δεν χρειάζεται να μιλήσεις με κανέναν

Επεξ/σία από NikosKallithea

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...