stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δυο φορες εστειλα μαιλ προχθες και εχθες να μου προσθεσουν το iban και τις 2 μου εστειλαν το γνωστο και μαλακισμενο αυτοποιημενο μηνυμα με οδηγιες.τους απαντησα οκ αλλα δεν γινεται προσθεστε εσεις το iban μου ειναι το ταδε βαλτε το επειδη μου βγαζει το γνωστο you cannot add a bank at this time. Τιποτα ακομα...να τους ξαναστειλω mail η να περιμενω;
makfil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μετά από 2 παρόμοιες προσπάθειες και τις απαντήσεις με το γνωστό αυτοματοποιημένο κείμενο, μου ζήτησαν να αξιολογήσω το σύστημα απαντήσεων (!!!). Έστειλα κάκιστη βαθμολογία και στα σχόλια αιτιολόγησα τη βαθμολογία λέγοντας ότι ζήτησα απάντηση με επίλυση του προβλήματος και όχι το γνωστό αυτοματοποιημένο κείμενο. Φυσικά, ουδέποτε πήρα απάντηση. Προσπάθησα και 3η φορά προχθές, και στο ίδιο αυτοματοποιημένο κείμενο απάντησα ζητώντας ουσιαστική λύση με την προσθήκη του IBAN που τους έστειλα. Και πάλι, δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι τώρα που γράφω. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τα ιδια και εγω.δεν αξιολογησα ομως ωστε να πω τα χειροτερα.για μια προσθηκη iban τοση ιστορια και ακομα δεν εγινε η δουλεια μας..αντε να δουμε Και εγω στο αυτοματοποιημενο μαιλ ζητησα προσθηκη iban κτλπ αλλα ακομα τιποτα
teobidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σου είπαν μια μπούρδα και μισή φίλε μου. Βράσε την τράπεζα και να ενεργήσεις μέσω Web Banking. Με Άλφα, έχει έτοιμο το SHA στα έξοδα, που είναι 1 ευρώ. Δεν έχει άλλη επιλογή οπότε δεν παίζει να χρεωθείς παραπάνω. Αν θες να στείλεις 50 ευρώ στο Paypal από Alpha Web Banking θα σε χρεώσει 51. Μετά από 2 μέρες θα τα δεις στο balance σου στο Paypal τα 50 ακριβώς. Εννοείται ίδιο όνομα αποστολέα στην Alpha και ίδιο όνομα λογαριασμού στο Paypal πχ Tryfonas Ntougklentes --> Tryfonas Ntougklentes Εγω που εχω συνδεμενο λογαριασμο στο pay pal προ cc αλλα πρωτο ονομα στο βιβλιαριο ειναι τις γυναικας μου μπορω να στειλω εβμασμα στο pay pal η θα υπαρχει προβλημα λογω ονοματος?
XrAkAs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά σε revolut οι μέρες πρέπει να είναι εργάσιμες για το εμβασμα οι μπορεί να γινει και μέσα στο σκ;
EvilEyes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά σε revolut οι μέρες πρέπει να είναι εργάσιμες για το εμβασμα οι μπορεί να γινει και μέσα στο σκ; Εγώ έκανα το έμβασμα μέσω ebanking εθνικής την Πέμπτη και φάνηκαν χθες στο Revolut που ήταν Σάββατο.
Stefano2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παδια θελω να κανω μια ερωτηση:Η revolut τι ειναι ακριβως πως την βγαζουμε και τι πρεπει να κανουμε για να την βγαλουμε?Χρειαζετε να παμε στην τραπεζα
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παδια θελω να κανω μια ερωτηση:Η revolut τι ειναι ακριβως πως την βγαζουμε και τι πρεπει να κανουμε για να την βγαλουμε?Χρειαζετε να παμε στην τραπεζα Αναρωτιέμαι αν αφιέρωσες έστω και 10 δευτερόλεπτα για να διαβάσεις τι λέει η εφαρμογή που κατέβασες. Η revolut είναι χρεωστική κάρτα με έδρα την αγγλία οπότε δεν δεσμεύεσαι από τα cc. Εδώ λέει πως την βγάζουμε. Αν δεν έχεις internet banking, τότε αναγκαστικά το έμβασμα μέσω καταστήματος, με πολλαπλάσιο κόστος. Οπότε αν δεν έχεις σε συμβουλεύω να βγάλεις επί της ευκαιρίας μιας και θα σε εξυπηρετήσει γενικότερα.
Stefano2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αναρωτιέμαι αν αφιέρωσες έστω και 10 δευτερόλεπτα για να διαβάσεις τι λέει η εφαρμογή που κατέβασες. Η revolut είναι χρεωστική κάρτα με έδρα την αγγλία οπότε δεν δεσμεύεσαι από τα cc. Εδώ λέει πως την βγάζουμε. Αν δεν έχεις internet banking, τότε αναγκαστικά το έμβασμα μέσω καταστήματος, με πολλαπλάσιο κόστος. Οπότε αν δεν έχεις σε συμβουλεύω νyα βγάλεις επί της ευκαιρίας μιας και θα σε εξυπηρετήσει γενικότερα. Ναι το καταλαβα Ευχαριστω 1
rounsmith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πάντως παιδιά με eurobank προπληρωμένη και paypal πέρασε η πληρωμή. Πριν από λίγο Vodafone και πριν δύο μέρες ένα solder tip refresher από κίνα (3ευρώ και αντίστοιχα 11 η vodafone).
kodorevi8ulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πάντως παιδιά με eurobank προπληρωμένη και paypal πέρασε η πληρωμή. Πριν από λίγο Vodafone και πριν δύο μέρες ένα solder tip refresher από κίνα (3ευρώ και αντίστοιχα 11 η vodafone). vodafone περνάει από paypal λοιπές αγορές από π.χ. ebay , δεν περνάνε όλες (από άλλους πωλητές περνάνε , από άλλους όχι )
efkola Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Προσπάθησα να κάνω μία παραγγελία από το γερμανικό 21run.com και δε δεχόταν καμία από τις κάρτες μου, ούτε απευθείας ούτε μέσω paypal.Αποφάσισα λοιπόν να χρησιμοποιήσω την τελευταία επιλογή που δίνει: ''Cash in advance by wire transfer''. Μου ήρθε λοιπόν αμέσως mail που αναφέρει τα εξής: Cash in advance by wire transfer Please transfer the total amount with your order number as application to: Attention: New bank details! Payment Method: SEPA transfer Beneficiary: Lauf- und Sport Shop GmbH Bank: Postbank IBAN: DE89 χχχχχχχχχχχχχ BIC: PBNKDEFFXXX Please remember that the declaration of your order number is necessary for a fast and uncomplicated processing and deliverance of your order. Επειδή έχω κάνει άπειρες παραγγελίες από εξωτερικό αλλά πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω έμβασμα,το μόνο που έχω να κάνω είναι να μπω στο e banking της Εθνικής και να τους στείλω τα χρήματα σ'αυτό το λογαριασμό ή χρειάζεται και κάτι άλλο;Αυτό το ''SEPA Transfer'' μας ενδιαφέρει;Επίσης,το ποσό της παραγγελίας είναι 119€...πόση προμήθεια θα κρατήσει η τράπεζα;Σε μία πρώτη απόπειρα που έκανα,μου βγάζει 1€ έξοδα αν επιλέξω να τα μοιραστούμε ''από κοινού'' με το δικαιούχο ενώ αν τα μεταφέρω όλα στον εντολέα δηλαδή εμένα,το κόστος ανεβαίνει στα 7€.Αν επιλέξω ''από κοινού'',υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν επιπλέον; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Ουδείς;
alldaynews Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Και σε μένα πέρασε πληρωμή από paypal με προπληρωμένη eurobank σε κινεζομάγαζο
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ουδείς; Θα στείλεις έμβασμα σε αυτά τα στοιχεία. Απο κοινού θα βάλεις. SEPA είναι οι χώρες της Ε.Ε. 1
evelynaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έκανα το έμβασμα μέσω ebanking εθνικής την Πέμπτη και φάνηκαν χθες στο Revolut που ήταν Σάββατο. Εγώ το έκανα Τετάρτη βράδυ και δεν έχουν φανεί ακόμη, να ανησυχήσω;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα