arma1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οπως και να το κάνουμε 1000 φορες καλύτερα να χεις κάρτα χρεωστική απο κανονική τράπεζα οπως το leupay ,παρά revolut οπου έχω ακούσει αρκετους να τρώνε άκυρο στις αγορες τους για δωσε τα φωτα σου τι παιζει με αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
issaloz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ήθελα κ εγώ μι βοήθεια ! Την Revolut την φορτώνουμε με έμβασμα? έμβασμα σε εξωτερικό άραγε γίνεται? εχει χρέωση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για αγορά σε δολλάρια ποιά ισοτιμία συμφέρει καλύτερα για να γίνει μετατροπή από ευρώ; Της τράπεζας ή του Revolut; Το έχει μελετήσει κανείς; Ισοτιμίες για αυτό το "Spot Interbank exchange rate" που λέει ότι χρησιμοποιεί το δεύτερο πού βρίσκουμε; Θέλω να δω αν θα προχωρήσω με αποστολή εμβάσματος σε δολλάρια στο Paypal (με μετατροπή απ' ευθείας από την τράπεζα) ή αν θα βάλω το Revolut να μετατρέψει. Εdit Έκανα μια μικρή έρευνα μόνος μου. Επιβεβαιώστε με αν έχω δίκιο. Κάποιος πιο πίσω ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ είπε ότι το Revolut χρησιμοποιεί μια ισοτιμία πολύ κοντά σε αυτή του xe.com. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε: Paypal 1 EUR = 1,07480 USD Revolut (xe.com) 1 EUR = 1,10057 USD Τράπεζες*** 1 EUR - 1,1017 USD Σωστά;;; *** πχ. https://www.alpha.gr/tools/geurocur.htm http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/epitokia-deltia-timon/imerisio-deltio-timon-synallagmatos-trapezogrammation Ήθελα κ εγώ μι βοήθεια ! Την Revolut την φορτώνουμε με έμβασμα? έμβασμα σε εξωτερικό άραγε γίνεται? εχει χρέωση?? Δεν διαβάζεις και λίγο όμως... Ναι, με έμβασμα. Ναι, γίνεται 500€ το μήνα. Χρέωση συνήθως 1 ευρώ από e-banking. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2015 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 λοιπον εχω νεα απο revolut! και αποδειχθηκε οτι οι ανθρωποι ειναι απατεωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελειως τυχαια αφου τους ειπα οτι τους εχω κραξει σε ολα τα ελληνικα φορουμ και οτι θα παω στην τραπεζα τελειως ξαφνικα εμφανιστηκαν τα χρηματα!!! και μου την ειπαν κι ολας οτι θα επρεπε να τους εχω ενημερωσει οτι τα εστειλα ενω τους εχω στειλει τοσα μηνυματα!!! ενταξει οι ανθρωποι δεν παιζονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα λεφτα ειχαν φανει κανονικα στο revolut και μετα εξαφανιστηκαν!!!!!!!!! και δε μου απαντουν πως εγινε αυτο!!!! akis_supernatural Τον ιδιο περιπου καιρο με εσενα εκανα λογαριασμο στην Revolut και διαβασα πολλες αξιολογησεις και reviews στα αγγλικα πριν προχωρησω σε λογαριασμο με την καρτα . Ειναι μια καινουρια ιδεα/επιχειρημα και σιγουρα εχει πολλα λαθη και παρεξηγησεις , αλλα και μονο οτι ο λογαριασμος ειναι στην Barclays δεν φαινεται να ειναι απατεωνια η δουλεια .Πολλα ακυρα εχω διαβασει απο ξενους στο εξωτερικο αλλα ολα με καλο τελος γιατι απο οτι εχω καταλαβει η μεταφορα χρηματων στις καρτες μας δεν γινεται αυτοματοποιημενα αλλα μαλλον εκεινοι τις κανουν . Δεν υποστηριζω την revolut γιατι δεν εχω κανενα συμφερον εκτος απο το δικο μου σαν καταναλωτης/πελατης αλλα πιο εμπιστοσυνη εχω σε revolut απο οτι σε leupay που δεν βρηκα πουθενα κριτικη η γνωμες για την συγκεκριμενη υπηρεσια.Σιγουρα δεν τρομαζουν με την απειλη οτι τους κανουμε ρομπα σε ελληνικο φορουμ γιατι αυτη την στιγμη η Ελλαδα δεν εχει και την καλυτερη φημη στο εξωτερικο, δυστυχως!! Φιλικα παντα και εκφραζω την προσωπικη μου γνωμη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ήθελα κ εγώ μι βοήθεια ! Την Revolut την φορτώνουμε με έμβασμα? έμβασμα σε εξωτερικό άραγε γίνεται? εχει χρέωση?? Εδώ και καιρό επιτρέπονται εμβάσματα 500 ευρώ τον μήνα ανά άτομο. Οδηγός revolut. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETER92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 μπορει καποιος να βοηθησει? Γεια σας παιδια του φορουμ ειμαι νεος στο φορουμ καιεχω το εξης προβλημα: πριν τα cc ειχα συνδεδεμενη στο Paypal μια Pre-paid Visa της Eurobank η οποια ομως εληξε, αφου πηγα στην τραπεζα ολα τα νεα δικαιολογητικα που ζητανε μου δωσανε μια καινουργια Pre-paid Visa και την ενεργοποιησανε οπως μου ειπανε. Επειτα δοκιμασα να την περασω στο Paypal 2 η 3 φορες και ολες τις φορες μου δινει το εξης μηνυμα: "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue." θελω να ρωτησω το εξης μηπως εχει σχεση που ακομη δεν εχω βαλει χρηματα στη νεα καρτα και δεν μπορει να γινει καποια δοκιμαστικη χρεωση απο το Paypal για λογους ασφαλειας για να μου σταλει καποιος κωδικος για να περασει? Η μηπως κατι αλλο συμβαινει? Η τραπεζα μου λεει οτι δεν γνωριζει το γιατι και οτι ειναι ενεργοποιημενη. Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει αν ξερει η ειχε αντιστοιχο προβλημα τι πρεπει να κανω, Σας ευχαριστω πολυ. Μπορει καποιος να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια του φορουμ ειμαι νεος στο φορουμ καιεχω το εξης προβλημα: πριν τα cc ειχα συνδεδεμενη στο Paypal μια Pre-paid Visa της Eurobank η οποια ομως εληξε, αφου πηγα στην τραπεζα ολα τα νεα δικαιολογητικα που ζητανε μου δωσανε μια καινουργια Pre-paid Visa και την ενεργοποιησανε οπως μου ειπανε. Επειτα δοκιμασα να την περασω στο Paypal 2 η 3 φορες και ολες τις φορες μου δινει το εξης μηνυμα: "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue." θελω να ρωτησω το εξης μηπως εχει σχεση που ακομη δεν εχω βαλει χρηματα στη νεα καρτα και δεν μπορει να γινει καποια δοκιμαστικη χρεωση απο το Paypal για λογους ασφαλειας για να μου σταλει καποιος κωδικος για να περασει? Η μηπως κατι αλλο συμβαινει? Η τραπεζα μου λεει οτι δεν γνωριζει το γιατι και οτι ειναι ενεργοποιημενη. Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει αν ξερει η ειχε αντιστοιχο προβλημα τι πρεπει να κανω, Σας ευχαριστω πολυ. παιδια μπορει καποιος να βοηθησει αν ξερει? ευχαριστω πολυ. μπορει καποιος να βοηθησει? Μπορει καποιος να βοηθησει? Χωρίς να ξέρω σίγουρα υποθέτω πως δεν μπορεί να κάνει την δοκιμαστική χρέωση λόγω των περιορισμών. Κάνε revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETER92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να ξέρω σίγουρα υποθέτω πως δεν μπορεί να κάνει την δοκιμαστική χρέωση λόγω των περιορισμών. Κάνε revolut. Μπορει να ειναι αυτο ομως θα σιγουρευτω αφου πρωτα βαλω ενα μικρο ποσο στην καρτατην δευτερα μιας και αυτη τη στιγμη δεν εχει χρηματα και ισως για αυτο δεν μπορει να γινει η δοκιμαστικη χρεωση απο το Paypal και θα ξαναπροσπαθησω και επειτα θα δω αν θα την περασει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rew Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά που μπορούν να ανταλλάσσουν 50euro moneysafecard or paysafecard (vouchers) > skrill or neteller 45euro ? μόνο τα αξιόπιστα PM me σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Για αγορά σε δολλάρια ποιά ισοτιμία συμφέρει καλύτερα για να γίνει μετατροπή από ευρώ; Της τράπεζας ή του Revolut; Το έχει μελετήσει κανείς; Ισοτιμίες για αυτό το "Spot Interbank exchange rate" που λέει ότι χρησιμοποιεί το δεύτερο πού βρίσκουμε; Θέλω να δω αν θα προχωρήσω με αποστολή εμβάσματος σε δολλάρια στο Paypal (με μετατροπή απ' ευθείας από την τράπεζα) ή αν θα βάλω το Revolut να μετατρέψει. Εdit Έκανα μια μικρή έρευνα μόνος μου. Επιβεβαιώστε με αν έχω δίκιο. Κάποιος πιο πίσω ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ είπε ότι το Revolut χρησιμοποιεί μια ισοτιμία πολύ κοντά σε αυτή του xe.com. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε: Paypal 1 EUR = 1,07480 USD Revolut (xe.com) 1 EUR = 1,10057 USD Τράπεζες*** 1 EUR - 1,1017 USD Σωστά;;; Μόλις έκανα μια αγορά με $ και το Revolut το έκανε με μετατροπή 1€=1.1007$ άρα πολύ καλύτερα από paypal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μόλις έκανα μια αγορά με $ και το Revolut το έκανε με μετατροπή 1€=1.1007$ άρα πολύ καλύτερα από paypal Οπότε πριν κάνουμε κάποια αγορά σε USD ή GBP να κάνουμε μετατροπή στο revolut? Εγώ δεν το ήξερα και έκανα απευθείας αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 εσείς που ρωτάτε για το συνάλλαγμα, να υποθέσω έχετε ήδη μέσω paypal απενεργοποιήσει την επιλογή που το paypal αναλαμβάνει αυτό τον ρόλο?! Εαν ναι, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οπότε πριν κάνουμε κάποια αγορά σε USD ή GBP να κάνουμε μετατροπή στο revolut? Εγώ δεν το ήξερα και έκανα απευθείας αγορά. Οχι απλά διαλέγεις στο paypal την μετατροπή να την κάνει η τραπεζά σου (στην προκειμένη περίπτωση το Revolut) πριν κάνεις την αγορά. Στην εφαρμογή μετά θα δεις με τι ισοτιμία σου έκανε την μετατροπή το Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gboy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 παιδια δωστε κανα κινεζικο site που ξερετε οτι δεχετε απευθειας χρεωστικη καρτα χωρις paypal και τετοια, μονο στο Banggood μου την δεχετε αλλα δεν εχει ολα τα ανταλλακτικα που θελω, δοκιμασα σε Gearbest, Everbuying, DX, και κανα δυο αλλα μα τρωω πορτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση Maitre. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα