funbreaker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 συγγνωμη ρε παιδια αλλα πως να τους πω? δε μου απαντουσαν και μολις τους ειπα οτι ειμαι στα forum και οτι θα παω στην τραπεζα ξαφνικα με θυμηθηκαν? και ξαναλεω τα λεφτα ειχαν μπει και μετα εξαφανιστηκαν και δνε απαντουσαν...... τεσπα απο εδω και περα θα ξερω... Εγώ χειρότερα από σένα θα έκανα, απλά λέω πως παίζει να μην είναι απατεώνες απλά να πέτυχες λάθος και μετά κακή εξυπηρέτηση. Τα λεφτά πόσα ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LCF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έκανα κατάθεση στη Revolut από Alpha Bank και σε 2 μέρες μπήκαν. Το θέμα μου όμως είναι ότι πήγα να κάνω κατάθεση στην Pokerstars και απορρίφθηκε επειδή είναι site στοιχηματισμού και η συγκεκριμένη κάρτα αν και ξένη δεν υποστιρίζει τέτοια επιλογή. Έτσι μου είπαν και από το support της Revolut. Δοκίμασα να την περάσω στο skrill αλλά λέει οτι με τα λεφτά που θα καταθέσω με αυτην την κάρτα δε θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στη συνέχεια για στοιχηματισμό. Δηλαδή ήμαρτον! Αντιμετοπίζει και άλλος το πρόβλημα που έχω? Ξέρει κανείς καμιά λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyu Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια,προσπαθησα να κανω μια αγορα βιβλιου απο το ισπανικο amazon με 2 διαφορετικες πιστωτικες καρτες και λαμβανω μηνυμα στο ημελ μου οτι ''η πληρωμη εχει απορριφθει''.. Τα στοιχεια της καρτας τα γραφω 100% σωστα.. βασικα,μηπως μπορει να φταιει οτι το ονομα κατοχου της καρτας ειναι του πατερα μου(αυτο εχω βαλει και στο amazon) ενω στη διευθυνση που ζητειται για να αποσταλλει το συγκεκριμενο προιον γραφω το δικο μου ονομα? αν και δεν νομιζω γιατι θυμαμαι οτι πριν απο 3-4 χρονια που ειχα αγορασει τελευταια φορα απο το amazon ειχα χρησιμοποιησει προπληρωμενη καρτα (παλι στο ονομα του πατερα μου) και για ονομα παραληπτη εγραφα το δικο μου στην περιπτωση που μου στειλουν ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο να παω να παραλαβω το δεμα κλπ Η μπορει να ειναι λογω capital controls? Γενικοτερα,μπορειτε να αγορασετε απο τον Ιουλιο και επειτα απο το amazon? εγω συγκεκριμενα για την ισπανικη του εκδοχη ενδιαφερομαι αλλα φανταζομαι πως ο,τι ισχυει και για το αμερικανικο/αγγλικο θα ισχυει και για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια,προσπαθησα να κανω μια αγορα βιβλιου απο το ισπανικο amazon με 2 διαφορετικες πιστωτικες καρτες και λαμβανω μηνυμα στο ημελ μου οτι ''η πληρωμη εχει απορριφθει''.. Τα στοιχεια της καρτας τα γραφω 100% σωστα.. βασικα,μηπως μπορει να φταιει οτι το ονομα κατοχου της καρτας ειναι του πατερα μου(αυτο εχω βαλει και στο amazon) ενω στη διευθυνση που ζητειται για να αποσταλλει το συγκεκριμενο προιον γραφω το δικο μου ονομα? αν και δεν νομιζω γιατι θυμαμαι οτι πριν απο 3-4 χρονια που ειχα αγορασει τελευταια φορα απο το amazon ειχα χρησιμοποιησει προπληρωμενη καρτα (παλι στο ονομα του πατερα μου) και για ονομα παραληπτη εγραφα το δικο μου στην περιπτωση που μου στειλουν ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο να παω να παραλαβω το δεμα κλπ Η μπορει να ειναι λογω capital controls? Γενικοτερα,μπορειτε να αγορασετε απο τον Ιουλιο και επειτα απο το amazon? εγω συγκεκριμενα για την ισπανικη του εκδοχη ενδιαφερομαι αλλα φανταζομαι πως ο,τι ισχυει και για το αμερικανικο/αγγλικο θα ισχυει και για αυτο. Capital Controls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyu Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ναι αλλα καπου διαβασα εδω μεσα οτι το αμαζον ειναι απο τα sites που δεχονται πληρωμες και απο Ελλαδα..γι αυτο ρωταω..Εσυ προσωπικα εχεις δοκιμασει να αγορασεις τον τελευταιο καιρο και απερριψε την πληρωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GetaLaRouketa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, κατέβασα την εφαρμογή της revolut στο κινητό μου και όταν πάω να δώσω τα στοιχεία διεύθυνση κλπ δεν μου παίρνει στο πεδίο την χώρα και δεν μπόρω να προχωρήσω παρακάτω...έχει αντιμετωπίσει άλλος το ίδιο προβλήμα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ναι αλλα καπου διαβασα εδω μεσα οτι το αμαζον ειναι απο τα sites που δεχονται πληρωμες και απο Ελλαδα..γι αυτο ρωταω..Εσυ προσωπικα εχεις δοκιμασει να αγορασεις τον τελευταιο καιρο και απερριψε την πληρωμη? Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα έναν σκληρό δίσκο απο το γερμανικό amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigpan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Επίσης έχω και ένα πρόβλημα με την εφαρμογή, δεν μπορώ να κάνω verify, μου βγάζει σφάλμα. Είχα παρόμοιο πρόβλημα επικοινώνησα μαζί τους ζητώντας τους εναλλακτικό τρόπο και μου ζήτησαν αυτά: Can you instead send the 4 photos (Front and back of ID, ID next to your face and a selfie) to [email protected]. With the subject being your name and phone number. Η πιστοποίηση έγινε κανονικά όταν τα έλαβαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GetaLaRouketa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έχει ψωνίσει κανείς από το yoox με την revolut ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια,προσπαθησα να κανω μια αγορα βιβλιου απο το ισπανικο amazon με 2 διαφορετικες πιστωτικες καρτες και λαμβανω μηνυμα στο ημελ μου οτι ''η πληρωμη εχει απορριφθει''.. Τα στοιχεια της καρτας τα γραφω 100% σωστα.. βασικα,μηπως μπορει να φταιει οτι το ονομα κατοχου της καρτας ειναι του πατερα μου(αυτο εχω βαλει και στο amazon) ενω στη διευθυνση που ζητειται για να αποσταλλει το συγκεκριμενο προιον γραφω το δικο μου ονομα? αν και δεν νομιζω γιατι θυμαμαι οτι πριν απο 3-4 χρονια που ειχα αγορασει τελευταια φορα απο το amazon ειχα χρησιμοποιησει προπληρωμενη καρτα (παλι στο ονομα του πατερα μου) και για ονομα παραληπτη εγραφα το δικο μου στην περιπτωση που μου στειλουν ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο να παω να παραλαβω το δεμα κλπ Η μπορει να ειναι λογω capital controls? Γενικοτερα,μπορειτε να αγορασετε απο τον Ιουλιο και επειτα απο το amazon? εγω συγκεκριμενα για την ισπανικη του εκδοχη ενδιαφερομαι αλλα φανταζομαι πως ο,τι ισχυει και για το αμερικανικο/αγγλικο θα ισχυει και για αυτο. Σήμερα αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα με το γαλλικό. Έκανα την παραγγελία μα την πιστωτική ΕΤΕ που έχω primary στο Paypal και σε λίγο ήρθε ενημερωτικό ότι η εντολή ακυρώθηκε. Ταυτόχρονα, όμως, πρότεινε εναλλακτική πληρωμή με άλλη κάρτα. Έβαλα τη χρεωστική Alpha/Amex και πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη διαδικασία ήρθε το sms της Alpha ότι ο λογαριασμός μου χρεώθηκε με το ποσό !!! Προ ολίγου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία πήρε το δρόμο για Ελλάδα !!! Φαίνεται ότι η Amex (πιστωτική ή χρεωστική) περνάει και αν την έχεις προσπάθησε με αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ναι μπορει να γινει Πας στο topup βαζεις το IBAN του λογαριασμου σου και αν σου βγαλει σφαλμα == you can't add an iban at this time == Στειλτους μυνημα με το σφαλμα , γραψε και το ΙΒΑΝ και θα στο φτιαξουν Με εμενα ετσι εγινε και σε 24 ωρες απο το email μου προσθεσαν το λογαριασμο Ποτε ειναι δυνατον να δηλωθει, και ποτε το συστημα αρνειται; Πρεπει να δηλωθει ο λογαριασμος της συνδεδεμενης καρτας, ή οποιοσδηποτε; ή και πολλοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια,προσπαθησα να κανω μια αγορα βιβλιου απο το ισπανικο amazon με 2 διαφορετικες πιστωτικες καρτες και λαμβανω μηνυμα στο ημελ μου οτι ''η πληρωμη εχει απορριφθει''.. Τα στοιχεια της καρτας τα γραφω 100% σωστα.. βασικα,μηπως μπορει να φταιει οτι το ονομα κατοχου της καρτας ειναι του πατερα μου(αυτο εχω βαλει και στο amazon) ενω στη διευθυνση που ζητειται για να αποσταλλει το συγκεκριμενο προιον γραφω το δικο μου ονομα? αν και δεν νομιζω γιατι θυμαμαι οτι πριν απο 3-4 χρονια που ειχα αγορασει τελευταια φορα απο το amazon ειχα χρησιμοποιησει προπληρωμενη καρτα (παλι στο ονομα του πατερα μου) και για ονομα παραληπτη εγραφα το δικο μου στην περιπτωση που μου στειλουν ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο να παω να παραλαβω το δεμα κλπ Η μπορει να ειναι λογω capital controls? Γενικοτερα,μπορειτε να αγορασετε απο τον Ιουλιο και επειτα απο το amazon? εγω συγκεκριμενα για την ισπανικη του εκδοχη ενδιαφερομαι αλλα φανταζομαι πως ο,τι ισχυει και για το αμερικανικο/αγγλικο θα ισχυει και για αυτο. με ποια καρτα τραπεζας προσπαθεις; να ξερεις οι πιστωτικες εχουν περισσοτερο ελεγχο στοιχειων ,μπορει αυτο με το ονομα να παιζει ρολο edit καπου ακουσα οτι μεγαλο ρολο παιζει αν η καρτα βγηκε πρι cc η μετα , αν γνωριζει καποιος καλυτερα ας μας πει edit να ρωτησω κατι και εγω , εσεις που εχετε πιστωτικη eurobank σας ερχετε καποιο email αν φατε ακυρο για αγορα απο εξωτερικο; επισης αν περασει η αγορα που βλεπετε οτι ολα πηγαν καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zalisleo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ποτε ειναι δυνατον να δηλωθει, και ποτε το συστημα αρνειται; Πρεπει να δηλωθει ο λογαριασμος της συνδεδεμενης καρτας, ή οποιοσδηποτε; ή και πολλοί; 1.εμενα μου εβγαζε συνεχως σφαλμα == you can't add an iban at this time == αρχισε να συμβαινει με την εφαρμογη των capital controls Συνδεδεμενος στο my paypal account παταω το help =>e-mail us=>στελνω μαιλ οτι παιρνω σφαλμα Μου απανταει με αυτοματοποιημενο μειλ με συνδεσμους με οδηγιες το οποιο απαντω (με σπαστα αγγλικα να με δουν ασχετο για να φιλοτιμηθουν να το φτιαξουν μονοι τους) τα παρακατω: Hello, I follow all steps but i have the same error == you can't add an iban at this time == Please i need more help to add my bank account IBAN GRχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Σε λιγοτερο απο 24 ωρες ειδοποιησαν οτι προσθεσαν το λογαργιασμο 2.οποιοσδηποτε τραπεζικος λογαριασμος μπορει να ποστεθει αρκει να ειναι ιδια τα στοιχεια κατοχου (ονομα διευθυνση ,,,κλπ) με αυτα που εχεις στο λογαριασμο paypal σου Η συνδεδεμενη καρτα ειναι εντελως ασχετη Εφοσον τελικα προστεθει , πατωντας το top up βλεπεις τα τραπεζικα στοιχεια του paypal στα οποια θα στειλεις το εμβαζμα και σε δυο εργασιμες μερες (εμενα τοσο εκανε ,)θα τα δεις στο balance σου ΚΑΙ ΚΑΛΟΞΟΔΕΥΤΑ ,,,χα χα Εδω να σημειωσω οτι δεχεται εμβασματα μονο σε Ευρω ,οποτε αν θες να κανεις αγορες σε αλλα νομισματα θα υποστεις το υψηλο χαρατσι μεταροπης συναλαγματος του paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETER92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια του φορουμ ειμαι νεος στο φορουμ καιεχω το εξης προβλημα: πριν τα cc ειχα συνδεδεμενη στο Paypal μια Pre-paid Visa της Eurobank η οποια ομως εληξε, αφου πηγα στην τραπεζα ολα τα νεα δικαιολογητικα που ζητανε μου δωσανε μια καινουργια Pre-paid Visa και την ενεργοποιησανε οπως μου ειπανε. Επειτα δοκιμασα να την περασω στο Paypal 2 η 3 φορες και ολες τις φορες μου δινει το εξης μηνυμα: "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue." θελω να ρωτησω το εξης μηπως εχει σχεση που ακομη δεν εχω βαλει χρηματα στη νεα καρτα και δεν μπορει να γινει καποια δοκιμαστικη χρεωση απο το Paypal για λογους ασφαλειας για να μου σταλει καποιος κωδικος για να περασει? Η μηπως κατι αλλο συμβαινει? Η τραπεζα μου λεει οτι δεν γνωριζει το γιατι και οτι ειναι ενεργοποιημενη. Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει αν ξερει η ειχε αντιστοιχο προβλημα τι πρεπει να κανω, Σας ευχαριστω πολυ. παιδια μπορει καποιος να βοηθησει αν ξερει? ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οπως και να το κάνουμε 1000 φορες καλύτερα να χεις κάρτα χρεωστική απο κανονική τράπεζα οπως το leupay ,παρά revolut οπου έχω ακούσει αρκετους να τρώνε άκυρο στις αγορες τους Σορρυ άκυρο αυτο που έγραψα.Απλως το υπέθεσα δε το άκουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα