dalamaidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 οχι δεν εχει σχεση σταλθηκε κανονικα το εμβασμα.... τελοςπαντων το μονο που κανω μεχρι στιγμης ειναι να τους στελνω συνεχεια μηνυματα μεχρι να απαντησουν Νομιζω οτι μπορει να γινει ακυρωση εμβασματος απο την τραπεζα (με αρκετη προμηθεια βεβαια) σε περιπτωση που κανουν τον κινεζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω οτι μπορει να γινει ακυρωση εμβασματος απο την τραπεζα (με αρκετη προμηθεια βεβαια) σε περιπτωση που κανουν τον κινεζο το ειπες και μονος σου με αρκετη προμηθεια....... βεβαια αν συνεχισουν ετσι δυστηχως θα κινηθω προς τα εκει αν καταφερω κατι στο τελος και με μεγαλη χασουρα για μενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntropo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εκανα δοκιμαστικά ανάληψη από ΑΤΜ της Eurobank με την ΚΑΡΤΑ της Revolut. οι επιλογές μου ήταν από 40 - 600 ευρώ (φαντάζομαι, μόνο 600 λόγω των CC). Τα 40 που ζήτησα, μου τα έδωσε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 τα χρήματα σου νομίζω ότι σου επιστράφηκαν πίσω στον ελληνικό τρ. λογαριασμό. το να σου τα έχουν φάει ακούγετε δύσκολο, γιατί στα τόσα σχόλια facebook και twitter καθώς και στα comments google play και ios, δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. (με τις πιθανότητες πάντα) το πιθανότερο μου φαίνεται και αυτό εύχομαι, να προχώρησε το έμβασμα να εκτελέστηκε, να δημιουργήθηκε έλλειμμα στην τράπεζα και τώρα να το ανακαλούν μαζί με άλλα εμβάσματα. μην περιμείνεις από μηνύματα, πάρε τους ένα τηλέφωνο να ξεκαθαρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zalisleo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εκανα δοκιμαστικά ανάληψη από ΑΤΜ της Eurobank με την ΚΑΡΤΑ της Revolut. οι επιλογές μου ήταν από 40 - 600 ευρώ (φαντάζομαι, μόνο 600 λόγω των CC). Τα 40 που ζήτησα, μου τα έδωσε κανονικά. Ε ρε που μας καταντησε το ελληνικο κρατος!!!!! Να στελνουμε λεφτα στην αγγλια για να μπορουμε να κανουμε αναληψη μετρητα παλι στην ελλαδα!! - Εγω παντως ακυρωσα το εμβασμα προς την revolut και ας πληροσω προμηθεια ,, Ξενερωσα με το =>It appears your account was blocked by our automated security system=< χωρισ να μου λενε το λογο και με την κακη αντιμετωπιση στο chat Ηδη ανεβηκαν τα λεφτα στο paypal με εμβασμα σε 2 μερες να κανω την δουλεια μου με ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εκανα δοκιμαστικά ανάληψη από ΑΤΜ της Eurobank με την ΚΑΡΤΑ της Revolut. οι επιλογές μου ήταν από 40 - 600 ευρώ (φαντάζομαι, μόνο 600 λόγω των CC). Τα 40 που ζήτησα, μου τα έδωσε κανονικά. Τι pin εχει η φυσικη καρτα? Αυτο που εχεις και στην εφαρμογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εκανα δοκιμαστικά ανάληψη από ΑΤΜ της Eurobank με την ΚΑΡΤΑ της Revolut. οι επιλογές μου ήταν από 40 - 600 ευρώ (φαντάζομαι, μόνο 600 λόγω των CC). Τα 40 που ζήτησα, μου τα έδωσε κανονικά. Πλήρωσες μήπως κάποια προμήθεια (ΔΙΑΣ κτλ.) ή χρεώθηκες τίποτα άλλα έξοδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Στην πραγματικότητα δεν είναι διεθνής αριθμός λογαριασμού, ως προς τη χρήση του, δεδομένου ότι οι χώρες της Βόρειας Αμερικής και ίσως και άλλες δεν χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο. Α ωραία κι εγώ νόμιζα πως ήταν παγκοσμίως κοινός τρόπος αναγνώρισης και χρήσης (πχ μεταφορά χρημάτων κλπ) των λογαριασμών. Μου αρέσει που λέγεται International. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εκανα δοκιμαστικά ανάληψη από ΑΤΜ της Eurobank με την ΚΑΡΤΑ της Revolut. οι επιλογές μου ήταν από 40 - 600 ευρώ (φαντάζομαι, μόνο 600 λόγω των CC). Τα 40 που ζήτησα, μου τα έδωσε κανονικά. Τι εννοεις μονο 600 λογω cc? Η revolut θεωρειται καρτα εξωτερικου και δεν υποκειται στον περιορισμο αναληψης εβδομαδιαια 420 ευρω, οπως ισχυει στις ελληνικες καρτες.Εχεις δηλαδη περισσοτερα απο 600 ευρω μεσα στην καρτα και δεν σου δειχνει πως μπορεις να τα σηκωσεις? Οσο για να μεταφερεις χρηματα απο ΑΤΜ στην τσεπη σου, η revolut υποκειται σε χρεωσεις σε ολα τα ΑΤΜ του κοσμου. Ουτε παντου τη δεχονται, αν θελεις να πληρωσεις ας πουμε σε ολα τα βενζιναδικα η αλλου. Η καρτα ειναι κομμενη και ραμμενη για να κανει καποιος αγορες στο διαδικτυο, οχι για να τραβας λεφτα η π.χ να κανεις ταξιδι αμερικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 λοιπον εχω νεα απο revolut! και αποδειχθηκε οτι οι ανθρωποι ειναι απατεωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελειως τυχαια αφου τους ειπα οτι τους εχω κραξει σε ολα τα ελληνικα φορουμ και οτι θα παω στην τραπεζα τελειως ξαφνικα εμφανιστηκαν τα χρηματα!!! και μου την ειπαν κι ολας οτι θα επρεπε να τους εχω ενημερωσει οτι τα εστειλα ενω τους εχω στειλει τοσα μηνυματα!!! ενταξει οι ανθρωποι δεν παιζονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα λεφτα ειχαν φανει κανονικα στο revolut και μετα εξαφανιστηκαν!!!!!!!!! και δε μου απαντουν πως εγινε αυτο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι pin εχει η φυσικη καρτα? Αυτο που εχεις και στην εφαρμογη? Οτι πιν θελεις βαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κάτσε αφού σου εμφανίστηκαν γιατί τους λες απατεώνες. Απατεώνες δεν θα ταν αν απλά στα τρώγαν? Απλά ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εκανα δοκιμαστικά ανάληψη από ΑΤΜ της Eurobank με την ΚΑΡΤΑ της Revolut. οι επιλογές μου ήταν από 40 - 600 ευρώ (φαντάζομαι, μόνο 600 λόγω των CC). Τα 40 που ζήτησα, μου τα έδωσε κανονικά. Χρεώθηκες τίποτα για να γίνει η ανάληψη? Τι pin εχει η φυσικη καρτα? Αυτο που εχεις και στην εφαρμογη? Το λέει στην εφαρμογή κάπου, είναι διαφορετικό. λοιπον εχω νεα απο revolut! και αποδειχθηκε οτι οι ανθρωποι ειναι απατεωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελειως τυχαια αφου τους ειπα οτι τους εχω κραξει σε ολα τα ελληνικα φορουμ και οτι θα παω στην τραπεζα τελειως ξαφνικα εμφανιστηκαν τα χρηματα!!! και μου την ειπαν κι ολας οτι θα επρεπε να τους εχω ενημερωσει οτι τα εστειλα ενω τους εχω στειλει τοσα μηνυματα!!! ενταξει οι ανθρωποι δεν παιζονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα λεφτα ειχαν φανει κανονικα στο revolut και μετα εξαφανιστηκαν!!!!!!!!! και δε μου απαντουν πως εγινε αυτο!!!! Μήπως έγινε κάποιο λάθος από την πλευρά τους που απλά δεν ήθελα να παραδεχτούν και γι αυτό κάνουν τους κινέζους? Γιατί δεν φαίνονται για απατεώνες γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Χρεώθηκες τίποτα για να γίνει η ανάληψη? Το λέει στην εφαρμογή κάπου, είναι διαφορετικό. Μήπως έγινε κάποιο λάθος από την πλευρά τους που απλά δεν ήθελα να παραδεχτούν και γι αυτό κάνουν τους κινέζους? Γιατί δεν φαίνονται για απατεώνες γενικότερα. συγγνωμη ρε παιδια αλλα πως να τους πω? δε μου απαντουσαν και μολις τους ειπα οτι ειμαι στα forum και οτι θα παω στην τραπεζα ξαφνικα με θυμηθηκαν? και ξαναλεω τα λεφτα ειχαν μπει και μετα εξαφανιστηκαν και δνε απαντουσαν...... τεσπα απο εδω και περα θα ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 τεσπα απο εδω και περα θα ξερω... Δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα