panagiotis.k Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα και εγώ σήμερα τη κάρτα της Revolut! Ήρθε ακριβώς όσο έγραφε expected στην εφαρμογή Διάβαζα παλιότερα σχόλια από όσους είχαν παραλάβει και λέγανε ωραία συσκευασία κτλ και λέω ντάξει τι το τόσο ωραίο θα έχει. Να που όμως έμεινα και εγώ έκπληκτος!!! Πολύ όμορφη-έξυπνη συσκευασία και όμορφη κάρτα :) Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα μέχρι στιγμής με το Revolut και χωρίς να έχω κάνω verify! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά και εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από Revolut άλλα πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσει την περίπτωση του akis_supernatural. Αν ανταποκριθεί όπως πρέπει και διορθώσει το ζήτημα τότε ναι κανένα πρόβλημα αναποδιές συμβαίνουν παντού. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει και την καλύτερη εντύπωση για την περίπτωση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά και εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από Revolut άλλα πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσει την περίπτωση του akis_supernatural. Αν ανταποκριθεί όπως πρέπει και διορθώσει το ζήτημα τότε ναι κανένα πρόβλημα αναποδιές συμβαίνουν παντού. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει και την καλύτερη εντύπωση για την περίπτωση του. πάντως τα περισσότερα (εκτός από την περίπτωση του άκη) είναι από θέμα λάθους δικού μας ή βιασύνης μας (βάζουμε λεφτά και θέλουμε να μπουν σε 48 ώρες νταν) θέλει και λίγο υπομονή παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Στις 22/10 εντολή για έμβασμα μεσω winbank. 23/10 εκτελέστηκε. Χθές μίλησα στο chat, απάντησα σε κάποιες ερωτήσεις και μου είπαν ότι τα εμβάσματα από Ελλάδα συνήθως αργούν ( . Σήμερα τους έστειλα mail. Περιμένω απάντηση. Είμαι 100% σίγουρος ότι τα συμπλήρωσα όλα σωστά. Επίσης έχω και ένα πρόβλημα με την εφαρμογή, δεν μπορώ να κάνω verify, μου βγάζει σφάλμα. Για το Verify δεν είσαι και ο μόνος, είχα μιλήσει με το support και μου είπαν ότι μετά το τελευταίο update υπάρχει κάποιο θέμα στην εφαρμογή και ότι προσπαθούν να το φτιάξουν. Αν θες να κάνεις verify μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και θα σου δώσουν κάτι οδηγίες για να το κάνεις μέσο email. πάντως τα περισσότερα (εκτός από την περίπτωση του άκη) είναι από θέμα λάθους δικού μας ή βιασύνης μας (βάζουμε λεφτά και θέλουμε να μπουν σε 48 ώρες νταν) θέλει και λίγο υπομονή παιδιά Σε αυτό έχεις δίκιο και εγώ που τα έβαλα ακριβώς όπως έπρεπε και τις 2 φόρες τα λεφτά εμφανίστηκαν ακριβώς μετά από 48 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hot_Wolf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 τι ειναι το ΙΒΑΝ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 τι ειναι το ΙΒΑΝ ? Ο IBAN (προφέρεται "Άϊμπαν" και προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων "International Bank Account Number") είναι ένας τυποποιημένος, μοναδικός και μηχανογραφικά επεξεργάσιμος αριθμός τραπεζικού λογαριασμού. Σκοπός του IBAN είναι να διευκολύνει την αυτόματη επεξεργασία των διασυνοριακών εμβασμάτων, που διενεργούνται σε πίστωση λογαριασμού. Με απλά λόγια είναι ένας διεθνές αριθμός λογαριασμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hot_Wolf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ο IBAN (προφέρεται "Άϊμπαν" και προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων "International Bank Account Number") είναι ένας τυποποιημένος, μοναδικός και μηχανογραφικά επεξεργάσιμος αριθμός τραπεζικού λογαριασμού. Σκοπός του IBAN είναι να διευκολύνει την αυτόματη επεξεργασία των διασυνοριακών εμβασμάτων, που διενεργούνται σε πίστωση λογαριασμού. Με απλά λόγια είναι ένας διεθνές αριθμός λογαριασμού. το γραφει πανω η τραπεζικη καρτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 το γραφει πανω η τραπεζικη καρτα ; ο λογαριασμός της τράπεζας σου είναι +κάποια άλλα ψηφία (που αφορούν την χώρα, την τράπεζα κλπ) θα το λέει πάνω στο βιβλιάριο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hot_Wolf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ο λογαριασμός της τράπεζας σου είναι +κάποια άλλα ψηφία (που αφορούν την χώρα, την τράπεζα κλπ) θα το λέει πάνω στο βιβλιάριο σου οκ .ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finikass Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν, λύθηκε το θέμα μέσω chat! Σε 2 λεπτά. Απλά μου είπαν να επιβεβαιώσω το ποσό. Αυτό μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ο IBAN (προφέρεται "Άϊμπαν" και προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων "International Bank Account Number") είναι ένας τυποποιημένος, μοναδικός και μηχανογραφικά επεξεργάσιμος αριθμός τραπεζικού λογαριασμού. Σκοπός του IBAN είναι να διευκολύνει την αυτόματη επεξεργασία των διασυνοριακών εμβασμάτων, που διενεργούνται σε πίστωση λογαριασμού. Με απλά λόγια είναι ένας διεθνές αριθμός λογαριασμού. Στην πραγματικότητα δεν είναι διεθνής αριθμός λογαριασμού, ως προς τη χρήση του, δεδομένου ότι οι χώρες της Βόρειας Αμερικής και ίσως και άλλες δεν χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 λοιπον καταρχας να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κανει κανενα λαθος στην αποστολη του εμβασματος.... οπως εγραψα και πριν εχω στειλει 4 φορες εμβασμα στη revolut μεχρι στιγμης,,,, και αυτη ηταν η πεμπτη μεχρι στιγμης καμια απαντηση.... παντως και να εχω θετικο αποτελεσμα εγς δεν την ξαναχρησιμοποιω γιατι καταλαβα οτι δεν εισαι απο πουθενα καλυμενος.... εστω οτι μου τρωει τα λεφτα δεν μπορω να κανω κατι.... χιλιες φορες send money στο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μηπως το θεμα αυτο εχει να κανει και με την απαγορευση εμβασματων μεχρι 31/10 οπως γραφει η Πειραιως; δηλαδη απο 1/11 να ειναι ολα κομπλε. Μια υποθετικη ερωτηση κανω κι ισως να μην εχει και βαση κιολας, δε ξερω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πως γίνεται prepaid mastercard Εθνική να δουλεύει σωστά στο https://www.humblebundle.com/ και στο steam να κερνάει Decline?Όλα σωστά τα βάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μηπως το θεμα αυτο εχει να κανει και με την απαγορευση εμβασματων μεχρι 31/10 οπως γραφει η Πειραιως; δηλαδη απο 1/11 να ειναι ολα κομπλε. Μια υποθετικη ερωτηση κανω κι ισως να μην εχει και βαση κιολας, δε ξερω! οχι δεν εχει σχεση σταλθηκε κανονικα το εμβασμα.... τελοςπαντων το μονο που κανω μεχρι στιγμης ειναι να τους στελνω συνεχεια μηνυματα μεχρι να απαντησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα