Hot_Wolf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ναι μπορει να γινει Πας στο topup βαζεις το IBAN του λογαριασμου σου και αν σου βγαλει σφαλμα == you can't add an iban at this time == Στειλτους μυνημα με το σφαλμα , γραψε και το ΙΒΑΝ και θα στο φτιαξουν Με εμενα ετσι εγινε και σε 24 ωρες απο το email μου προσθεσαν το λογαριασμο Συγγνώμη που είμαι άσχετος , τι είναι το topup και το IBAN ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zalisleo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν, 5η μέρα και στο revolut βλέπω ακόμα κουλούρα. Τους έστειλα mail μαζί με αποδείξεις σχετικά με το έμβασμα, και η απάντηση είναι ότι θα το κοιτάξουν μέσα στις επόμενες 24 ωρες. Καλά σαράντα... Δεν τους βλεπω για παλυ αξιοπιστους για να τους εμπιστευτει κανεις Τρεις εργασιμες εφοτου εστειλα το εμβασμα ,σημερα μολισ τους ρωτησα στο shat μεσω της εφαρμογης γιατι ακομα δεν μπηκαν τα λεφτα ενω η ταπεζα μου τα εχει στειλει , μοτ απαντησαν οτι θα το κοιταξουν , και αμμεσα μου εκαναν block to account ,,εστειλαν και mail ,, Ευτυχως που δεν μου ζητανε και εξεταση αιματος ουρων ,και κοπρανων για να το ξεμπλοκαρουν ===== Hi, It appears your account was blocked by our automated security system. To unblock your card we need a few images from you confirming your identity: A picture of your government issued photo A picture of your face Picture of you holding the government issued photo A Scan/picture of your bank statement showing clearly top ups made to revolut. To [email protected] ===== Εχει συμβει και σε καποιον αλλον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 σε όσους δεν μπήκαν "άμεσα" τα λεφτά στο revolut είχατε κάνει τίποτα "λάθος" όσον αφορά το έμβασμα ; (π.χ. λάθος στοιχεία , δεν βάλατε σωστά το reference κλπ κλπ ; ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Σε οσους παραγγειλανε την καρτα της revolut ποσες μερες παραπανω απο την ημερομηνια που εγραφε η εφαρμογη περιμενατε; την αφηνουν χυμα στο σπιτι ή με χαρτι και παραλαβη απο καποιο ελτα/κουριερ; Να απαντησω στο δικο μου ερωτημα. Η καρτα ερχεται μια μερα μετα την ημερομηνια που γραφει η εφαρμογη και τη βρηκα χυμα στην πολυκατοικια οπως γινεται με τους λογαριασμους. Το κουτι-φακελος ωραιο και τραβωντας απο τη μια σερνεις ταυτοχρονα και την αλλη πλευρα κι εμφανιζεται η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν για να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα παρακαλούσα να γράφετε πότε έφυγε το τραπεζικό ποσό απο τον λογαριασμό σας και όχι πότε ολοκληρώσατε το αίτημα για έμβασμα. Από 3 μέχρι 5 ημέρες διαρκεί, η εβδομάδα αυτή είχε μέσα μια αργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μεσω winbank εκανα εμβασμα Τριτη απογευμα, Τεταρτη πρωι εφυγαν τα χρηματα οπως γραφει στο ebanking και στο revolut τα ειχα Παρασκευη 8 το απογευμα. Χωρις επαληθευσεις ταυτοτητας που ζητανε εκανα αγορα κανονικα απο gearbest βαζωντας τα στοιχεια της καρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον μολις γυρισα απο δουλεια. Ειδα τον φακελο μου ηρθε η καρτα revolut και εμενα.διαβασα και ολα αυτα που εγιναν κτλπ. Περιμενω να ξεκαθαρισει το τοπιο και να δω τι εγινε με τα εμβασματα που "χαθηκαν" και μετα θα στειλω και εγω ενα ποσο για αρχη. Παντως πολυ ομορφη η καρτα με ωραια συσκευασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETER92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια του φορουμ ειμαι νεος στο φορουμ καιεχω το εξης προβλημα: πριν τα cc ειχα συνδεδεμενη στο Paypal μια Pre-paid Visa της Eurobank η οποια ομως εληξε, αφου πηγα στην τραπεζα ολα τα νεα δικαιολογητικα που ζητανε μου δωσανε μια καινουργια Pre-paid Visa και την ενεργοποιησανε οπως μου ειπανε. Επειτα δοκιμασα να την περασω στο Paypal 2 η 3 φορες και ολες τις φορες μου δινει το εξης μηνυμα: "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue." θελω να ρωτησω το εξης μηπως εχει σχεση που ακομη δεν εχω βαλει χρηματα στη νεα καρτα και δεν μπορει να γινει καποια δοκιμαστικη χρεωση απο το Paypal για λογους ασφαλειας για να μου σταλει καποιος κωδικος για να περασει? Η μηπως κατι αλλο συμβαινει? Η τραπεζα μου λεει οτι δεν γνωριζει το γιατι και οτι ειναι ενεργοποιημενη. Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει αν ξερει η ειχε αντιστοιχο προβλημα τι πρεπει να κανω, Σας ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finikass Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Στις 22/10 εντολή για έμβασμα μεσω winbank. 23/10 εκτελέστηκε. Χθές μίλησα στο chat, απάντησα σε κάποιες ερωτήσεις και μου είπαν ότι τα εμβάσματα από Ελλάδα συνήθως αργούν (. Σήμερα τους έστειλα mail. Περιμένω απάντηση. Είμαι 100% σίγουρος ότι τα συμπλήρωσα όλα σωστά. Επίσης έχω και ένα πρόβλημα με την εφαρμογή, δεν μπορώ να κάνω verify, μου βγάζει σφάλμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πάντως πολύ ανησυχητικό αυτό με τα λεφτά που έφαγαν στον συμφορουμίτη και παράλληλα μυστήριο καθώς δεν φαίνεται για εταιρία που ο σκοπός της είναι να βγάζει κέρδος από μικροκλοπές καταθέσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα και εγώ σήμερα τη κάρτα Revolut. Αρκετά όμορφη σε προσεγμένη συσκευασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ...και ενα βιντεακι απο την συσκευασία της Revolut και ολα αυτα τσάμπα χωρίς να σου ζητάει ούτε ενα cent 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrdarthvaderK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εκανα account στο Revolut. Εστειλα εμβασμα Δευτέρα το οποίο πιάστηκε για Τρίτη 27/10 γιατι ήταν μετα τις 4:00. Χρησιμοποίησα Winbank Πειραιως. Σήμερα 30/10 επικοινώνησα στο chat της εφαρμογής για το πότε θα μπούν τα χρήματα και αφου τους έδωσα IBAN και ονομα λογαριασμού μου τα κατέθεσε την ώρα που μιλούσαμε!! Μου είπε οτι απο Ελλάδα συνήθως αργούν αλλά το προβλημα ήταν στο reference μου που δεν είχε μόνο τον κωδικό τον οποίο έπρεπε. Εγω είχα γράψει και την λέξη "reference" οπότε μάλλον αυτό φταίει.Αμα έχουν περάσει 2 εργάσιμες σας προτείνω να στείλετε ένα μήνυμα στο chατ ή mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouliko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Την κάρτα της revolut που παραλαμβάνει κανείς σε φυσική μορφή, μπορεί να την χρησιμοποιήσει και για άλλα πράγματα π.χ. ενοικίαση αυτοκινήτου Ελλάδα ή εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konos1964 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ας μην αγχώνουμε τον κόσμο χωρίς λόγο. Η διαδικασία με το revolut δουλεύει μια χαρά σε αρκετούς από εδώ μεσα. 4 εμβάσματα αγορές με paypal άμεση επικοινωνία σχετικα ,όλα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα