Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε αφού επίσημα το Αλί δεν υποστηρίζει PayPal πως θα σου παρέχει την προστασία? Εγώ ξέρω ότι το Αλί πέρνει τα χρήματα από σένα και δεν τα δείνει στον πολίτη μέχρι να κανείς επιβεβαίωση ότι το παρέλαβες. Αν γίνει το οτιδήποτε απλά στα επιστρέφει και δεν τα δίνει στον πολίτη. Τώρα εσύ αν τα δόσεις απ ευθείας στον πολίτη πως θα σου παρέχει προστασία το Αλί?

Ξαναδιαβασε το αρχικό μήνυμα του φίλου @Png92108 στο οποίο και απάντησες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε κάτι έγινε...... Εγώ Πρότον δεν έγραψα αυτην την απάντηση σε αυτό το ποστ και δεύτερον δεν ειμουνα ξύπνιος στις 5:41 τι έγινε τώρα?

Δημοσ.

Σχετικά με το request money απο το ππ..

Το έκανα μια φορά με επιυχία, αλλά σήμερα που το προσπάθησα ξανά (ζήτησα από το ίδιο email αν έχει σημασία), στο email που μου έστειλαν δεν υπήρχε η επιλογή για απευθείας πληρωμή μέσω κάρτας και με κατεύθυνε για register στο ππ.

Καμιά γνώμη ?

Δημοσ.

Κάτσε έβγαλα άκρη.... Είμαι από κινητό και κάτι έγινε και τα έδειξε όπως να ναι....λοιπό απαντασα σε εκινο το μήνυμα και του λέω το Αλί δεν υποστηρίζει PayPal ο πολίτης μπορεί αλλά το Αλί όχι οπότε δεν έχει προστασία. Το λέω γιατί την έχω πατήσει αλλά με μικρό ποσό βέβαια. Δεν είναι αυτό που ρωτάει αλλά αφού την έχω πατήσει μια φορά γιατί να μην τον προειδοποίησω?

Δημοσ.

Γεια σας . Θέλω να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό με το pay pal για να ψωνίσω από ebay . Γίνεται ? 

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει . Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Κάτσε αφού επίσημα το Αλί δεν υποστηρίζει PayPal πως θα σου παρέχει την προστασία? Εγώ ξέρω ότι το Αλί πέρνει τα χρήματα από σένα και δεν τα δείνει στον πολίτη μέχρι να κανείς επιβεβαίωση ότι το παρέλαβες. Αν γίνει το οτιδήποτε απλά στα επιστρέφει και δεν τα δίνει στον πολίτη. Τώρα εσύ αν τα δόσεις απ ευθείας στον πολίτη πως θα σου παρέχει προστασία το Αλί?

ΣΩΣΤΟΣ 100% !!!!!

Δημοσ.

Το βαζω εδω γιατι ειναι σχετικο. Σημερα τυχαια ανακαλυψα παρομοια (?) υπηρεσια με revolut. Οποιος θελει μπαινει να τσεκαρει https://www.monese.com

απλά περιμένουμε το ευρωπαικό iban ώστε να φορτώνουμε με 1 ευρώ. με revolut μπορείς να το φορτώσεις δωρεάν προς το παρών, πολύ όμορφη κάρτα.

Δημοσ.

Καλημέρα. Θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω αγορά από το aliexpress 470€ αλλά δεν δέχεται την prepaid card eurobank. Ο πωλητής δέχεται paypal. Μου έδωσε το mail του και ζήτησε να σημειώσω ένα όνομα της πωλήτριας στην πληρωμή. .Ανοιξα λογαριασμό στο paypal σύνδεσα την prepaid που έχει μέσα 500€ . Το ποσό δεν φαίνεται στο paypal. Πως λοιπόν τροφοδοτούμε το PayPal και που σημειώνω το όνομα της πωλήτριας για την αγορά? Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά είμαι τελείως άσχετος. Ευχαριστώ

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Το πρόβλημα είναι ότι πάλι άκρη δεν έβγαλα μάλλον λόγω ασχετοσύνης μου .. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Δημοσ.

Γεια σας . Θέλω να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό με το pay pal για να ψωνίσω από ebay . Γίνεται ? 

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει . Ευχαριστώ !

Ναι μπορει να γινει

Πας στο topup βαζεις το IBAN του λογαριασμου σου

και αν σου βγαλει σφαλμα == you can't add an iban at this time ==

Στειλτους μυνημα με το σφαλμα , γραψε και το ΙΒΑΝ και θα στο φτιαξουν

Με εμενα ετσι εγινε και σε 24 ωρες απο το email μου προσθεσαν το λογαριασμο

Δημοσ.

Λοιπόν, 5η μέρα και στο revolut βλέπω ακόμα κουλούρα. Τους έστειλα mail μαζί με αποδείξεις σχετικά με το έμβασμα, και η απάντηση είναι ότι θα το κοιτάξουν μέσα στις επόμενες 24 ωρες. Καλά σαράντα...

Δημοσ.

Ναι μπορει να γινει

Πας στο topup βαζεις το IBAN του λογαριασμου σου

και αν σου βγαλει σφαλμα == you can't add an iban at this time ==

Στειλτους μυνημα με το σφαλμα , γραψε και το ΙΒΑΝ και θα στο φτιαξουν

Με εμενα ετσι εγινε και σε 24 ωρες απο το email μου προσθεσαν το λογαριασμο

Ποτε ειναι δυνατον να δηλωθει, και ποτε το συστημα αρνειται;

Πρεπει να δηλωθει ο λογαριασμος της συνδεδεμενης καρτας, ή οποιοσδηποτε; ή και πολλοί;

Δημοσ.

μόνος σου μιλάς ; :)

Ε όχι και μόνος! Απλά έφαγα πολλά αρνητικά σχόλια για το θέμα που έφτιαξα βίντεο, "και γιατί το είπες" "και δεν ισχύει" κλπ κλπ.

Κάτι έπρεπε να κάνω. Εκανα μια νέα συναλλαγή και την έβαλα σε νέο ποστ. Αμαν πια, χαχαχχα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...