speedo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάλι με το revolut έχασα 10 χρόνια απ τη ζωή μου μέχρι να δω τα χρήματα στον λογαριασμό. Φανταστείτε οτι αφού τους έστειλα τις αποδείξεις της Eurobank με τα transactions και αφου φάνηκαν -το ξαναλέω- αφού τελικά φάνηκαν στην κάρτα τα χρήματα, έλαβα email από υπάλληλο της Revolut οτι τα χρήματα που τους έστειλα δεν τα βρίσκουν γιατί το BIC δεν ταιριάζει και οτι πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζά μου να μου τα επιστρέψει!! Καταρχήν το BIC/swift όταν καταχωρείς το IBAN της κάρτας της Revolut στη eurobank (με ebanking) βγαίνει αυτόματα και ΔΕΝ είναι επεξεργάσιμο. Πως θα το ορίσω εγώ να είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που γράφει μέσα το application της revolut;;; --------------------------------ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ EBANKING ΤΗΣ EUROBANK----------------------------------------- Όταν συμπληρώνετε τη φόρμα για τη μεταφορά χρημάτων στο revolut και πληκτρολογείτε το IBAN, βγάζει αυτόματα το BIC/SWIFT το οποίο ΔΕΝ είναι ίδιο με το BIC/SWIFT της κάρτας σας REVOLUT!!! Πρέπει να πάτε στην επεξεργασία BIC στα δεξιά και να βρείτε το σωστό το οποίο είναι αυτό που θα δείτε ίδιο με εκείνο που φαίνεται στα στοιχεία σας στο app + ΧΧΧ (με τη βοήθεια του φίλου Dalamaidis) Καλησπέρα Στο application το SWIFT/BIC είναι BARCGB22 , στην τράπεζα αν το βάλεις σου βγάζει αυτόματα BARCGB22XXX BARCLAYS BANK PLC 1 CHURCHILL PLACE στην αναζήτηση έχει μερικά ακόμα με 22 ποιο είναι το σωστό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω πάλι τρώω ακυρο.αλλα ευτυχως θα μου ρθει σε 3 μέρες μια χρεωστική κάρτα απο τραπεζα του εξωτερικού και δεν θα ασχολούμαι με τα δράματα της ελλάντας Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ερώτησης επειδή τώρα έμαθα για το leupay , τι παίζει με αυτό και το γύρισαν όλοι στο revolut μόνο ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ερώτησης επειδή τώρα έμαθα για το leupay , τι παίζει με αυτό και το γύρισαν όλοι στο revolut μόνο ; ) το leupay είναι ολοκληρωμένο σύστημα τραπεζικής, είναι τράπεζα. θέλει προσοχή με όλα, όπως και με της ελληνικές τράπεζες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 το leupay είναι ολοκληρωμένο σύστημα τραπεζικής, είναι τράπεζα. θέλει προσοχή με όλα, όπως και με της ελληνικές τράπεζες. Δεν χρειάζεται κανένας φοβος με το leupay.πιο επικίνδυνες είναι οι ελληνικες τραπεζες και το revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ......... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από mariosgx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Png92108 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω αγορά από το aliexpress 470€ αλλά δεν δέχεται την prepaid card eurobank. Ο πωλητής δέχεται paypal. Μου έδωσε το mail του και ζήτησε να σημειώσω ένα όνομα της πωλήτριας στην πληρωμή. .Ανοιξα λογαριασμό στο paypal σύνδεσα την prepaid που έχει μέσα 500€ . Το ποσό δεν φαίνεται στο paypal. Πως λοιπόν τροφοδοτούμε το PayPal και που σημειώνω το όνομα της πωλήτριας για την αγορά? Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά είμαι τελείως άσχετος. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να φαίνεται, το ππ τραβάει τα χρήματα από την κάρτα, το όνομα θα το βάλεις στα σχόλια κάτω από το εμαιλ, θα το δεις όταν μπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω αγορά από το aliexpress 470€ αλλά δεν δέχεται την prepaid card eurobank. Ο πωλητής δέχεται paypal. Μου έδωσε το mail του και ζήτησε να σημειώσω ένα όνομα της πωλήτριας στην πληρωμή. .Ανοιξα λογαριασμό στο paypal σύνδεσα την prepaid που έχει μέσα 500€ . Το ποσό δεν φαίνεται στο paypal. Πως λοιπόν τροφοδοτούμε το PayPal και που σημειώνω το όνομα της πωλήτριας για την αγορά? Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά είμαι τελείως άσχετος. Ευχαριστώ 1) Είπαμε ή κάρτες από Ελλάδα δεν λειτουργούν 2) Μην τον σκεφτείς καν να κάνεις αγορά από το AliExpress 470€ και να πληρώσεις εκτός AliPay γιατί πολύ απλά δεν θα έχεις προστασία. 3) Δες ποιο πάνω για το revolut για να κανεις σωστά την αγορά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 1) Είπαμε ή κάρτες από Ελλάδα δεν λειτουργούν 2) Μην τον σκεφτείς καν να κάνεις αγορά από το AliExpress 470€ και να πληρώσεις εκτός AliPay γιατί πολύ απλά δεν θα έχεις προστασία. 3) Δες ποιο πάνω για το revolut για να κανεις σωστά την αγορά σου. Τον καλύπτει πλήρως το ππ, ή πληρωμή με κάρτα που του λες είναι το χειρότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τον καλύπτει πλήρως το ππ, ή πληρωμή με κατά που του λες είναι το χειρότερο Κάτσε αφού επίσημα το Αλί δεν υποστηρίζει PayPal πως θα σου παρέχει την προστασία? Εγώ ξέρω ότι το Αλί πέρνει τα χρήματα από σένα και δεν τα δείνει στον πολίτη μέχρι να κανείς επιβεβαίωση ότι το παρέλαβες. Αν γίνει το οτιδήποτε απλά στα επιστρέφει και δεν τα δίνει στον πολίτη. Τώρα εσύ αν τα δόσεις απ ευθείας στον πολίτη πως θα σου παρέχει προστασία το Αλί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια δεν ξερω τι θα κανετε εσεις αλλα για μενα τελος το revolut!!! αν και ημουν απο τους πρωτους που το υπερασπιζομου! μεχρι στιγμης εχω στειλει 5 εμβασματα συνολικης αξιας 1000 ευρω. ολα τελεια εκανα τις αγορες μου μια χαρα χωρις κανενα προβλημα! τη δευτερα στελνω 250 ευρω γιατι ηθελα να αγορασω στο sportsdirect. λοιπον τα λεφτα μπαινουν τεταρτη μεσιμερι και τα βλεπω κανονικα στο revolut. την Πεμπτη το βραδυ ειχα συγκεντρωσει τα πραγματα που ηθελα και προχωραω την παραγγελια. με το που παω να πληρωσω μου βγαζει your card has declined from card issuer μου κανει περιεργεια και μετα απο πολλες προσπαθειες μπαινω στην εφαρμογη της revolut ωστε να επικοινωνησω μαζι τους... με το που την ανοιγω βλεπω balance 0!!!!!!!!! και στις προσφατες κινησεις αφαντο το top up!!! μπαινω στο chat τους περιγραφω τι εχει γινει και μου λενε δε βλεπουμε καμια κινηση τους στελνω με mail την αποδειξη εμβασματος δε μου απαντανε!!!!! και πλεον εχουν παψει να μου απαντανε και στο chat!!! Λοιπον για μενα τελος το revolut απο εδω και περα το κολπακι με το send money στο paypal και ας εχει χρεωσεις! για μενα μην το ξαναχρησιμοποιησετε εκτος αν θελετε να ρισκαρετε τα λεφτα σας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Διαβαζω εδω τον τελευταιο καιρο για revolut...δεν αξιζει τα ρισκα νομιζω... Το request money του pp, εστω και με χρεωση, ειναι οτι καλυτερο. Re4male ευχαριστουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια δεν ξερω τι θα κανετε εσεις αλλα για μενα τελος το revolut!!! αν και ημουν απο τους πρωτους που το υπερασπιζομου! μεχρι στιγμης εχω στειλει 5 εμβασματα συνολικης αξιας 1000 ευρω. ολα τελεια εκανα τις αγορες μου μια χαρα χωρις κανενα προβλημα! τη δευτερα στελνω 250 ευρω γιατι ηθελα να αγορασω στο sportsdirect. λοιπον τα λεφτα μπαινουν τεταρτη μεσιμερι και τα βλεπω κανονικα στο revolut. την Πεμπτη το βραδυ ειχα συγκεντρωσει τα πραγματα που ηθελα και προχωραω την παραγγελια. με το που παω να πληρωσω μου βγαζει your card has declined from card issuer μου κανει περιεργεια και μετα απο πολλες προσπαθειες μπαινω στην εφαρμογη της revolut ωστε να επικοινωνησω μαζι τους... με το που την ανοιγω βλεπω balance 0!!!!!!!!! και στις προσφατες κινησεις αφαντο το top up!!! μπαινω στο chat τους περιγραφω τι εχει γινει και μου λενε δε βλεπουμε καμια κινηση τους στελνω με mail την αποδειξη εμβασματος δε μου απαντανε!!!!! και πλεον εχουν παψει να μου απαντανε και στο chat!!! Λοιπον για μενα τελος το revolut απο εδω και περα το κολπακι με το send money στο paypal και ας εχει χρεωσεις! για μενα μην το ξαναχρησιμοποιησετε εκτος αν θελετε να ρισκαρετε τα λεφτα σας!!! Κρατά μας ενήμερος και δες αν μπορεί να αποσύρει το εμβάσματα από την τράπεζα σου...αλλά αν σου τα επιστρέψουν πες το μασ γιατί προσωπικά με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κρατά μας ενήμερος και δες αν μπορεί να αποσύρει το εμβάσματα από την τράπεζα σου...αλλά αν σου τα επιστρέψουν πες το μασ γιατί προσωπικά με ενδιαφέρει. εννοειται θα σας ενημερωσω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα