Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα δε μπορείς να κάνεις , στην πειραιώς σου λένε ότι μέχρι 31 του μηνός δεν μπορείς να κάνεις έμβασμα στο εξωτερικό 

Μια χαρά γίνεται.Έκανα την Δευτέρα έμβασμα από Winbak στην Revolut και σήμερα μου ήρθε Notification ότι μπήκαν τα χρήματα.Πέρασα και την κάρτα στο PayPal και έκανα κανονικότατα αγορά απο eBay...

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αύριο θα στείλω έμβασμα από το τραπεζικό μου λογαριασμό στη Paypal. Δεν είμαι όμως ο μόνος δικαιούχος στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Αναρωτιέμαι μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Είναι κανείς σε παρόμοια κατάσταση;

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται.Έκανα την Δευτέρα έμβασμα από Winbak στην Revolut και σήμερα μου ήρθε Notification ότι μπήκαν τα χρήματα.Πέρασα και την κάρτα στο PayPal και έκανα κανονικότατα αγορά απο eBay...

Λοιπόν και εγώ μια χαρά έκανα την ΔΕΥΤΕΡΑ και και και , μετά όμως την Δευτέρα η πειραιώς (πήγαινε winbank να το δεις ) βγάζει το εξής μήνυμα 

Εμβάσματα εξωτερικού

Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 31/10/2015Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν και εγώ μια χαρά έκανα την ΔΕΥΤΕΡΑ και και και , μετά όμως την Δευτέρα η πειραιώς (πήγαινε winbank να το δεις ) βγάζει το εξής μήνυμα

Εμβάσματα εξωτερικού

Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 31/10/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

Πού σου το εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Έμενα απλά έδειξε ότι έγινε η συναλλαγή αλλά τα χρήματα παραμένουν στον λογαριασμό μου

Δημοσ.

Πού σου το εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Έμενα απλά έδειξε ότι έγινε η συναλλαγή αλλά τα χρήματα παραμένουν στον λογαριασμό μου

Στην πρωτη σελίδα της winbank εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα

Δημοσ.

Ξαναθυμίζω ότι το όριο κάθε συστημικής τράπεζας για τα εμβάσματα είναι 9.460.000€/μήνα και, επομένως, αυτά αντιστοιχούν σε 18.920 πελάτες κάθε τράπεζας, εάν εξαντλούν το όριο των 500€.

Είναι λογικό, λοιπόν, να παρατηρείται κάλυψη του συνολικού ορίου, στις τελευταίες μέρες κάθε μήνα.

Δημοσ.

Πως έκανες αγορές απο aliexpress?

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να παραγγείλω απο aliexpress?

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να παραγγείλω απο aliexpress και με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω?

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να παραγγείλω απο aliexpress?

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να παραγγείλω απο aliexpress και με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω?

Ναι μπορείς να κάνεις αγορές από AliExpress.

Μπορείς να πληρώσεις μεσώ Revolut κοίτα τις προηγούμενες σελίδες.

Απλά περίμενε μέχρι να μπει ο επόμενος μήνας γιατί από ότι φαίνεται εξαντλήθηκαν τα όρια.

Δημοσ.

παιδιά μια ερώτηση θέλω να αγοράσω ένα game από steam. έβαλα την virtual mastercard και δεν έγινε.... έβαλα την βίζα της μάνας μου να δω μπας και είχε φάει κανένα κόλλημα η δίκια μου αλλα τίποτα και η βίζα της μάνας μου. έφτιαξα paypal και έβαλα μέσα την virtual mastercard αλλα και εκεί τίποτα πάντα μου έβγαζε ότι δεν έγινε η συναλλαγή.help. άλλοι μου είπαν πως μπορούν να αγοράσουν μέσω paypal και mastercard.μήπως φταίει ότι έχω εθνική τράπεζα?

Δημοσ.

Σορρυ αν το ποστ χαλάει τη ροή της συζήτησης...

Αγορά από fragrancex στις 19/10 και σήμερα ήρθε ένα πακετάκι.

Ανοίγω το πακέτο που είχε μέσα το κουτάκι της κολώνιας και ακούω κάτι να κουδουνίζει...

1) Είχε φύγει το σήμα που είχε πάνω στο μπουκαλάκι με την εταιρία και την ονομασία της κολώνιας

2) Το σπρευ αυτό που το πατάς με το δάκτυλο είχε φύγει. Προσπάθησα να το βάλω στη θέση του πιέζοντας το αλλά δεν κάθεται καλά... Τουλάχιστον ψεκάζει.

Δεν έμεινα ευχαριστημένος φυσικά. Τους έστειλα email και φωτογραφίες με τη συσκευασία. Θα περιμένω την απάντηση τους. Θα το ξανασκεφτώ να πάρω άρωμα από εκεί...

Τελικά μου άπαντησαν άμεσα και μου έκαναν refund.

Μια ερώτησ όμως... Τα χρήματα αυτά μπήκαν στο pp balance... Πώς μπορώ να τα τραβήξω πίσω στην κάρτα;; Ξέρει κανείς αν γίνεται κάτι τέτοιο; Στο pp δεν είδα πουθενά δίπλα από τα χρήματα κάνα κουμπί να μπορείς να τα πάρεις...

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο οτι ΔΕΝ μπορουμε να φορτισουμε revolut με τις κλασσικες χρεωστικες καρτας ΕΤΕ/Πειραιως κτλπ? Δεν μπορω να δοκιμασω γιατι ΔΕΝ εχω Android/iOS οποτε θα πρεπει να αγκαρεψω καποιον να το κανει για εμενα και μην προσπαθει τζαπα

Επισης, αν χρησιμοποιησω Android emulator για να βαλω το revolut....υπαρχει κινδυνος να κλαπουν οι πληροφοριες του revolut με καποιο τροπο και να χασω τα λεφτα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το γράφω κι εδώ. Κατά τις 21:20 σήμερα έκανα αγορά από vickmall στα 250$ και πέτυχε με την πρώτη μέσω paypal με debit mastercard από Eurobank. Δε το περίμενα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...