Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, δημιουργησα κι εγω ενα λογαριασμο στο Revolut. Δοκιμασα να κανω top up 23€ μεσω ebanking eurobank και μου εβγαλε εξοδα εμβασματος 29€!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι δυνατον;;;;;

Προσπαθώ και εγώ μέσω eurobank τι χώρα έβαλες εσυ γιατί βάζω Ηνωμένο Βασίλειο και μου βγάζει σφάλμα

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον υπάρχων απλά θα προσέχεις κατά την πληρωμή να επιλέγεις τη σωστή κάρτα.

Ρε παιδια μια και ειμαι πολυ ασχετος, παταω add credit card η add bank account στη σελ. της PAYPAL? η καρτα της REVOLUT δεν ηριε ακομα αλλα μου δινει τα στοιχεια οπως και το IBAN kai ολα τα σχετικα στην εφαρμογη..

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά με τι μπερδεύτηκες?

Δεν μπερδεύτηκες, απλά δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ούτε για 10 δευτερολεπτα την σελίδα.

Πιο απλό πράγμα δεν έχω δει. Υπάρχει ενας οδηγός στην σελ 518.

Τελικά με αυτές τις ερωτήσεις τι παίζει?

Διάβασα τον οδηγό σου πολύ κατατοπιστικός σε ευχαριστούμε πολύ!!Προσπάθησα με eurobank ζήταγε χώρα έβαλα Ηνωμένο Βασίλειο έβγαζε σφάλμα και προσπάθησα με εθνική και κατάφερ να στείλω χρήματα.Μετά τι κάνω?

Δημοσ.

Αν αυτο βρε παιδια (http://www.vthis.gr/kolpo-gia-parakampsi-paypal-capital-control-nomima/) πιανει σε ολους και δεν υπαρχει προβλημα, τοτε γιατι να μπουμε σε διαδικασια να ανοιγουμε λογαριασμους σε revolut? ποσο μαλιστα που η συγγεκριμενη υπηρεσια ειναι σχετικα καινουρια και δεν ξερουμε το κατα ποσο αξιοπιστη ειναι?

Γιατί πολύ απλά το κόλπο που λες είναι κόλπο και δεν είναι κανονική διαδικασία που δουλεύει σε όλους ενώ το revolut δουλεύει σε όλους-πάντα και μπορεί να λειτουργεί και σε αλλά καταστήματα στο εξωτερικό που δέχονται μόνο κάρτα αλλά και στο paypal.

Δημοσ.

Τελικα απο οτι ειδα τωρα δεχετται και paypal. Αν εχω 2 τραπεζικους λογαριασμούς το revult δεχεται ας πουμε 500 απο τον 1 και 500 απο τον αλλο η εχει περιορισμούς πχ ενα λογαριασμο ανα χρηστη;

Έχω στείλει από 2 διαφορετικές τράπεζες συνολικά περισσότερα από 500€ οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ο περιορισμός για το έμβασμα στο εξωτερικό είναι 500€ το μήνα ανά λογαριασμό και μέχρι να τελειώσουν τα χρήματα που στέλνει κάθε τράπεζα έξω. Π.χ. αναφέρθηκε πιο πάνω νομίζω ότι η Winbank δεν στέλνει άλλα εμβάσματα έξω μέχρι το τέλος του μήνα.

Να μην ξεχνάς να βάζεις το Reference κάθε φορά.

Δημοσ.

Διάβασα τον οδηγό σου πολύ κατατοπιστικός σε ευχαριστούμε πολύ!!Προσπάθησα με eurobank ζήταγε χώρα έβαλα Ηνωμένο Βασίλειο έβγαζε σφάλμα και προσπάθησα με εθνική και κατάφερ να στείλω χρήματα.Μετά τι κάνω?

Τίποτα, περιμένεις να μπούνε. Συνήθως κάνει 3 μέρες. Εγώ τα έβαλα Κυριακή βράδυ και μπήκαν Τετάρτη πρωί.

3-5 μέρες λεει στις οδηγίες. Μετά χρησιμοποιείς την κάρτα κανονικά για αγορές.

Αν θες την συνδέεις και το paypal.

Δημοσ.

Αγορά από fragrancex στις 19/10 και σήμερα ήρθε ένα πακετάκι.

Ανοίγω το πακέτο που είχε μέσα το κουτάκι της κολώνιας και ακούω κάτι να κουδουνίζει...

1) Είχε φύγει το σήμα που είχε πάνω στο μπουκαλάκι με την εταιρία και την ονομασία της κολώνιας

2) Το σπρευ αυτό που το πατάς με το δάκτυλο είχε φύγει. Προσπάθησα να το βάλω στη θέση του πιέζοντας το αλλά δεν κάθεται καλά... Τουλάχιστον ψεκάζει.

Δεν έμεινα ευχαριστημένος φυσικά. Τους έστειλα email και φωτογραφίες με τη συσκευασία. Θα περιμένω την απάντηση τους. Θα το ξανασκεφτώ να πάρω άρωμα από εκεί...

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να πληρώσω το aliexpress μέσω τις κάρτας revolut .... Αλλά στο όνομα και επίθετο τι βάζω;;;;;

Βάλε αυτό που έβαλες στο Profile της Revolut (δεν ξέρω αν έχει σημασία φυσικά, αλλά τώρα μόλις έκανα από ali)

Δημοσ.

Οκ αυτά έβαλα και στην εφαρμογή όντως ήρθε κατευθείαν ενημέρωση ότιτραβηχτηκαν λεφτά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όσα έγραφε η παραγγελιά τόσα πήραν. Περίμενα να είχαν διαφορετική ισοτιμία ή να βαρουσαν λίγο

Δημοσ.

Σε οσους παραγγειλανε την καρτα της revolut ποσες μερες παραπανω απο την ημερομηνια που εγραφε η εφαρμογη περιμενατε; την αφηνουν χυμα στο σπιτι ή με χαρτι και παραλαβη απο καποιο ελτα/κουριερ;

• Like 1
Δημοσ.

Οκ αυτά έβαλα και στην εφαρμογή όντως ήρθε κατευθείαν ενημέρωση ότιτραβηχτηκαν λεφτά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όσα έγραφε η παραγγελιά τόσα πήραν. Περίμενα να είχαν διαφορετική ισοτιμία ή να βαρουσαν λίγο

Δεν είναι Paypal για τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον. Α και τις τιμές του AliExpress να τις γυρίσεις σε $ γλιτώνεις κάτι ψιλά.

Δημοσ.

Εχω απο βλακεια ενα ποσο στο balance, και θελω να τα παρω στο λογαριασμο μου για να κανω αναληψη απο την τραπεζα

πως γινεται ρε παιδια?

Δημοσ.

Έκανα έμβασμα από winbank χθές το απόγευμα σε Revolut. Τα χρήματα δεν τραβήχτηκαν ακόμη από τον λογαριασμό μου

μα δε μπορείς να κάνεις , στην πειραιώς σου λένε ότι μέχρι 31 του μηνός δεν μπορείς να κάνεις έμβασμα στο εξωτερικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...