Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Οχι 15 ευρω μου με το που πατησα send μου εβγαλε σελιδα να επιβεβαιωσο τον λογαριασμο μου και στης επιλογες ειχε μονο τηλεφωνικα ειχε το τηλ που εχω δωσει στο PayPal με χχχχχχχχχ και ειχε τα 2 πρωτα και τελευταια εμφανη το πατησα και εβγαλε 4 νουμερα να εισαγω στην απαντηση της κλησης ενω ταυτοχρονα χτυπαγε το κινητο να το ρισκαρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zampeiros22 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθώ να στείλω λεφτά στην εφαρμογή revolut από eurobank και ενώ βάζω την χώρα σωστά θαρρώ united kingdom μου βγάζει σφάλμα λάθος χώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finikass Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα. Παρασκευή έστειλα έμβασμα στο revolut. Μέχρι και σήμερα βλέπω μηδέν στην εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Με τις ακριβότερες συναλαγες τι γινεται; Σε 1-2 μηνες περιπου θα χρειαστω λογω δουλειας να κανω μια αγορα αξιας 1.500 ευρω περιπου (φωτογραφικη), το site δεν διαθετει paypall αλλα δεχεται visa/mastercard. Εχει δοκιμασει κανεις να κανει αγορες σε ποσα ανω των 1.000 ευρω; Άμεσα δεν υπάρχει τρόπος να την πάρεις,ακόμα και να έχει κωδικό το μαγαζί που να περνάει η αγορά μέσου cc θα σε κόψει στα 500€ . Για να κάνεις την αγορά σου θα πρέπει να φτιάξεις πιστωτική του εξωτερικού πάνω στο όνομά σου (αυτό το πράμα είναι η revolut) να στέλνεις κάθε μήνα 500€ με έμβασμα στην κάρτα και σε τρις μήνες με το καλό την παίρνεις την κάμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satrianius Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα. Παρασκευή έστειλα έμβασμα στο revolut. Μέχρι και σήμερα βλέπω μηδέν στην εφαρμογή Εγώ έβαλα Πέμπτη πρωί και τα είδα χτες. Αφου τους έστειλα την απόδειξη κατάθεσης απο Eurobank... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα. Παρασκευή έστειλα έμβασμα στο revolut. Μέχρι και σήμερα βλέπω μηδέν στην εφαρμογή Εβαλες τον κωδικό reference, εμένα από την παρασκευή μπήκαν την τριτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finikass Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εβαλες τον κωδικό reference, εμένα από την παρασκευή μπήκαν την τριτη Ναι τον έβαλα αφού πρώτα συμβουλεύτηκα οδηγίες απο προηγούμενες σελίδες (winbank). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Άμεσα δεν υπάρχει τρόπος να την πάρεις,ακόμα και να έχει κωδικό το μαγαζί που να περνάει η αγορά μέσου cc θα σε κόψει στα 500€ . Για να κάνεις την αγορά σου θα πρέπει να φτιάξεις πιστωτική του εξωτερικού πάνω στο όνομά σου (αυτό το πράμα είναι η revolut) να στέλνεις κάθε μήνα 500€ με έμβασμα στην κάρτα και σε τρις μήνες με το καλό την παίρνεις την κάμερα. Τελικα απο οτι ειδα τωρα δεχετται και paypal. Αν εχω 2 τραπεζικους λογαριασμούς το revult δεχεται ας πουμε 500 απο τον 1 και 500 απο τον αλλο η εχει περιορισμούς πχ ενα λογαριασμο ανα χρηστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τελικα απο οτι ειδα τωρα δεχετται και paypal. Αν εχω 2 τραπεζικους λογαριασμούς το revult δεχεται ας πουμε 500 απο τον 1 και 500 απο τον αλλο η εχει περιορισμούς πχ ενα λογαριασμο ανα χρηστη; Δεν ξέρω αν δέχεται λεφτά από άλλο λογαριασμό εκτός αυτού που συνδέθηκε με την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Λογαριασμούς στο ππ μπορείς να συνδεσεις όσους θέλεις, τώρα λεφτά γιατί να μην δεχετε από δύο λογαριασμούς δεν βλέπω κάποιο λόγο, αν είναι και από διαφορετικές τράπεζες έχεις και δύο 500αρικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα παιδια. Απο ibank και winbank για revolut, το reference το βαζετε μονο στην αιτιολογια συνναλλαγης ή και στον κωδικο ταυτοποιησης? Επισης γραφεται μονο τον κωδικο ή με την μορφη "reference: *******"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mel9887 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παιδια μολις μου ηρθε ειδοποιηση απο REVOLUT οτι μπηκανε τα λεφτα.Τωρα για να συνδεσω τη Revolut με Paypal ειναι προτιμοτερο να δημιουργησω νεο λογαριασμο PAYPAL, να την προσθεσω στον υπαρχων η δεν παιζει κανενα ρολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Στον υπάρχων απλά θα προσέχεις κατά την πληρωμή να επιλέγεις τη σωστή κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παίδες θέλω να κάνω αγορά από vickmall αλλά δε ξέρω αν θα καταφέρω να χρεώσω κάποια κάρτα απευθείας από το paypal. Σε περίπτωση που δεν πετύχει όταν το δοκιμάσω, τι άλλες επιλογές έχω; Βλέπω λέτε εδώ πέρα κάτι για το revolut αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό και γιατί να το εμπιστευτώ κυρίως... Το κλασσικό με το request/send money στο paypal τι έγινε δε δουλεύει πλέον και καταφύγαμε στο revolut? Αυτό με το top up και την αποστολή εμβάσματος στο paypal είναι καλό; Απλά από ότι κατάλαβα δουλεύει μόνο εφόσον έχει περαστεί ο αντίστοιχος λογαριασμός στο paypal? Σχετικα με αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satrianius Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ναι τον έβαλα αφού πρώτα συμβουλεύτηκα οδηγίες απο προηγούμενες σελίδες (winbank). Υπάρχει ένα περιθώριο 5 εργάσιμων ημερών μέχρι να δεις τα χρήματα. Αν περάσουν οι 5 εργάσιμες στείλε τους email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα