evelynaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 πρόσθετο για το revolut ; επίσης μα αν μπορέσεις να βάλεις από την κάρτα σου κάντο , το έμβασμα το κάνουμε γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε από τις κάρτες μας (λες να θέλουμε να πληρώνουμε όλοι το 1ευρώ και να περιμένουμε 2-3 μέρες να μπουν επίσης τι εννοείς έξοδα ξεφόρτωσης ; έχεις λεφτά στην Prepaid και θες να την αδειάσεις ; (αν όχι δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις και για την φόρτιση της Prepaid) Ναι, αν υπάρχει κάτι εξτρά που λείπει από τον οδηγό του funbreaker κ βρίσκεται πολύ πιό πίσω, αν και με καλύπτει ο οδηγός όπως τα λέει, just asked Θα κάνω μια προσπάθεια αλλιώς κι εγώ έμβασμα θα κάνω, δεν είχα καταλάβει οτι δε φορτώνει από τις κάρτες σας Έξοδα εκφόρτισης εννοώ Ναι, έχω ήδη βάλει λεφτά στην virtual mastercard γιατί τόσο καιρό προσπαθώ να κάνω αγορές, να επιστρέψω τα λεφτά στο λογαριασμό μου θέλω για να τα φορτώσω στη revolut..
kodorevi8ulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς με την κάρτα του viva wallet? δεν δουλεύει (τουλάχιστον στο paypal , αλλά από την viva μου είπαν ότι δεν είναι για εξωτερικό λόγω cc)
Maitre Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας. Σήμερα εφτιαξα και εγω ενα account στο revolut αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με το πως να κάνω top up.Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι ακριβως πρεπει να γράψω σε κάθε πεδίο, έχω κάρτα εθνικής, στο site της εθνικής; επίσης υπάρχει κάποια προμήθεια που κρατάει η τράπεζα η to revolut; http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54379809 Στο Reference βάζεις το δικό σου - αυτό που σου εμφανίζει η εφαρμογή του Revolut Παιδιά ερώτηση, πέρα από τον μίνι οδηγό του funbreaker στη σελίδα 518 για το Revolut, υπάρχει κάτι πρόσθετο που είναι σε άλλη σελίδα; Θα μας βοηθούσε πάααρα πολύ αν οι συχνοί χρήστες βάζατε τα λινκ στις υπογραφές σας για να μη σας ρωτάμε συνέχεια Άλλη ερώτηση: Θέλω να φτιάξω revolut και να το φορτώσω από τη virtual prepaid mastercard της Εθνικής για να γλιτώσω τα έξοδα ξεφόρτωσης στο λογαριασμό, γίνεται;;; Μόνο με έμβασμα φορτώνει - αν δουλεύανε οι κάρτες δεν θα τα χρειαζόμασταν όλα αυτά τα κόλπα
zampeiros22 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εχω μπερδευτεί παιδιά!!Κατέβασα και εγω την εφαρμογή revolut και μετά τι κάνω?πως δουλεύει?
eddie1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά από το winbank γράφει το εξής ξεκάθαρα επομένως μην προσπαθείτε άλλο από πειραιώς. ΝΕΟ Εμβάσματα εξωτερικού Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 31/10/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.
198ano5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά από το winbank γράφει το εξής ξεκάθαρα επομένως μην προσπαθείτε άλλο από πειραιώς. ΝΕΟ Εμβάσματα εξωτερικού Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 31/10/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή. Ναι το ιδιο μου δειχνει και μενα.Αρα απ τον επομενο μηνα μπορουμε να ξαναστειλουμε λεφτα εξω.Δηλαδη απο Κυριακη.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εχω μπερδευτεί παιδιά!!Κατέβασα και εγω την εφαρμογή revolut και μετά τι κάνω?πως δουλεύει? Φτιαχνεις λογαριασμο
rew Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πότε paysafecard θα λειτουργήσει όπως και οι προηγούμενες;?
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Παίδες θέλω να κάνω αγορά από vickmall αλλά δε ξέρω αν θα καταφέρω να χρεώσω κάποια κάρτα απευθείας από το paypal. Σε περίπτωση που δεν πετύχει όταν το δοκιμάσω, τι άλλες επιλογές έχω; Βλέπω λέτε εδώ πέρα κάτι για το revolut αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό και γιατί να το εμπιστευτώ κυρίως... Το κλασσικό με το request/send money στο paypal τι έγινε δε δουλεύει πλέον και καταφύγαμε στο revolut? Αυτό με το top up και την αποστολή εμβάσματος στο paypal είναι καλό; Απλά από ότι κατάλαβα δουλεύει μόνο εφόσον έχει περαστεί ο αντίστοιχος λογαριασμός στο paypal?
spartak1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πότε paysafecard θα λειτουργήσει όπως και οι προηγούμενες;? Μην περιμένεις σύντομα. Θα ακολουθήσει την πορεία χαλάρωσης των CC. 1
funbreaker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εχω μπερδευτεί παιδιά!!Κατέβασα και εγω την εφαρμογή revolut και μετά τι κάνω?πως δουλεύει? Συγγνώμη αλλά με τι μπερδεύτηκες? Δεν μπερδεύτηκες, απλά δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ούτε για 10 δευτερολεπτα την σελίδα. Πιο απλό πράγμα δεν έχω δει. Υπάρχει ενας οδηγός στην σελ 518. Μπήκαν σήμερα τα λεφτά, την 3η εργάσιμη ημέρα δηλαδή (Το είχα κάνει Κυριακή βράδυ). Πήγα μετά να συνδέσω την κάρτα με το paypal και μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν γίνεται. Προσπάθησα 2-3 φορές. Τελικά έγινε χωρίς να το καταλάβω μιας και δεν μου έβγαλε ποτέ μήνυμα επιβεβαίωσης αλλά έβγαζε πάντα το μήνυμα σφάλματος. Την είδα όμως στην λίστα πως είχε προσθεθεί κι έτσι σταμάτησα τις προσπάθειες. Στην συνέχεια την επιβεβαίωσα κιόλας με τον κωδικό της συναλλαγής. Όμως το αποτέλεσμα των πολλαπλών προσπαθειών ήταν να χρεωθώ 3 φορές με 0,91 ευρώ. Αλήθεια γιατί με χρέωσε για την σύνδεση της κάρτας? Τώρα με αυτά τα λεφτά τι παίζει? Θα τα στείλουν πίσω ή τα έχασα? Screenshot_2015-10-28-12-07-09-742.jpeg Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί η κάρτα revolut είναι καταχωρημένη στο paypal ως κάρτα ενώ η χρεωστική της πειραιώς ως λογαριασμός και μάλιστα unconfirmed ενώ θυμάμαι καλά πως είχα κάνει confirmation για την χρεωστική της πειραιώς. Τελικά με αυτές τις ερωτήσεις τι παίζει?
snik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Με τις ακριβότερες συναλαγες τι γινεται; Σε 1-2 μηνες περιπου θα χρειαστω λογω δουλειας να κανω μια αγορα αξιας 1.500 ευρω περιπου (φωτογραφικη), το site δεν διαθετει paypall αλλα δεχεται visa/mastercard. Εχει δοκιμασει κανεις να κανει αγορες σε ποσα ανω των 1.000 ευρω;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 σημερα εκανα μεταφορα απο paypal σε ενα αλλο paypal και για να ολοκληρώσω την μεταφορα μου ζητησε επιβεβαίωση με τηλέφωνο με πηρε στο κινητο ενα νουμερο απο εξωτερικο και στην σελιδα του paypal ειχε ενα νουμερο να πληκτρολογησο .οταν απαντήσω να το κανω ? δεν μου δινη επιλογή να προχωρήσω χωρις επιβεβαίωση του λογαριασμου , ειναι ασφαλες ? το εχει κανει κανεις αλλος?
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τελικά με αυτές τις ερωτήσεις τι παίζει? Αν εννοεις οτι σου πηρε λεφτα το paypal για να βαλεις την καρτα τοτε αυτα θα επιστραφουν μιας και η χρεωση δεν επιβεβαιωνεται ποτε, απλα γινεται για να δει οτι δουλευει η καρτα. Απλα εμενα στην Πειραιως επιστραφηκαν σε μερικες μερες ενω στην eurobank σχεδον σε μηνα... 1
tstavrou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 σημερα εκανα μεταφορα απο paypal σε ενα αλλο paypal και για να ολοκληρώσω την μεταφορα μου ζητησε επιβεβαίωση με τηλέφωνο με πηρε στο κινητο ενα νουμερο απο εξωτερικο και στην σελιδα του paypal ειχε ενα νουμερο να πληκτρολογησο .οταν απαντήσω να το κανω ? δεν μου δινη επιλογή να προχωρήσω χωρις επιβεβαίωση του λογαριασμου , ειναι ασφαλες ? το εχει κανει κανεις αλλος? Πρωτη φορα το ακουω αυτο... Τι ποσο ηταν? Μεγαλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα